Minden ami a Giantokkal kapcsolatos.
Melyik modellnél milyen geometria,súlyadatok,alkatrészek,árak.
Mivel már itt a fórumon is sokmindenkinek van-lesz.
Üdv:Thy
Nézzétek meg az enyémet.Márciusban jön http://kep.tar.hu/thommey/midsize/pic3836705.jpg
ejha!ez klassz!!majd mesélj hogy tényleg no rezonanc szisztem-e!!nekem ami nagyon jó lenne az ac!!akár egybe is,de ha csak a váz,hát annak is örülnék!!menyi körül van egy ojan?
Tényleg úgy működik-No Pogo.Kiállva tekeréskor meg sem mozdul,csak az a lényeg,hogy pontosan lődd be a súlyodra.Az AC váz ára kb 240 lesz,kereskedőktől függően. http://neuzer.netalfa.hu:8180/neuzer..._team_nagy.jpg
annyiban változik a 2003-ashoz képest,hogy Manitou Swinger SPV 3-way lesz 5.3-5.6"-úttal a Rock Shock Super Deluxe helyett benne,és a fejcsőnél nem felülhegesztés lesz,hanem az erősebb fluid forming csőkialakítás.Szürke színben lesz 17-18-19"-os méretben,a Giant saját gyártású AluxX SL 6013-as csőszettjéből.
Boxxer sincs mar... csak egy nyavalyas Rotwild fekszik a szobamban, de mar az se sokaig... ;D
Viszont van ket kormanyom meg egy Hayes nagytarcsam ;D ;D ;D ;D
ooo
nagytarcsa az kell!
ha mas nem megdobalod vele a kutyakat.
vagy kikoszorulod az elet es jo lesz pizzat vagni.
rotwild? nem nem hallottam meg rola.
:-)
mit akasrz helyette?
szet offtopic...
azt tudom mar olvastam a cikket, de nagyjabol mar osszeraktam egy egesz jo gepet es most jutottam el odaig hogy vazat cserelnek. a factor hajlando szetkapni egyet?
egyekent lehet hogy Iljiccsel fogok szereztetni egyet mar ha tud ;D
SPV TECHNOLOGY
The four-bar linkage also creates a more progressive compression rate, which means that even though the suspension is very sensitive to small bumps, it also has the ability to take on the biggest hits without harsh bottoming out. Aiding further to this is the new Manitou Swinger 6-Way coil shock with Stable Platform Valving, which controls how sensitive the shock is to low resonance input (such as pedaling). This sensitivity is externally adjustable as well. The Swinger shock lets you easily set the compression damping characteristics and position sensitivity with a shock pump. Add pressure and you have a firmer pedaling platform. Decrease pressure and the bike has a more supple ride (the pressure range is between 75 and 150 psi in the shock’s “piggyback” reservoir).