Na bringakirályok. Estem egy szépet a bicajjal. Pedál törik, nyereg szakad, (ez már megoldva) viszont a váltó... eddig 7-esre ha felváltott hülye hangot adott ki, elvittem szervizbe (jótállás miatt), aztmondja megcsinálta, 1esre alig lehet leváltani úgy megkell nyomni a kart, 7esen még mindig hülye hang. ma elvittem neki, aztmondja ennél tökéletesebb nem lehet. lehet új váltórendszert kéne venni? az mennyibe kerülhet (ilyen mint ami alapból bennevan) de az egész?szóval elől,hátul,karok stb.
Üdv!
Lenne egy kérdésem!
Nem tudja valaki hogy a Dema merano 2006os modelljében milyen monoblock van? Pontosan a méretekre lennék kíváncsi! Vagy hogy hol lehetne hozzájutni az egész felszereltséghez!
...Az érdeklődve néző kutyák, a tompa csillagok, itt tologatják a belső időt és a végén mind halott...
Olyan történt amiről nem is mertem volna álmodni.Az auron vázam nyeregvázcsöve elég erősen megrepedt a nyeregbilincs alatt.
Megfelelő méretű nyeregcső volt benne,nem kisebb,se nem nagyobb,a bilincset nem téptem be mint egy állat,és a nyeregcső sem volt nagyon kihúzva,a vázban volt belőle minimum 15 centi.
Tipp,hogy akkor hogyan keletkezett??
Egyenlőre felküldtem az x-factorba,majd meglátjuk mi lesz,bizakodom,hogy készségesek lesznek a srácok fent!
Megoldódott a probléma,a forgalmazó igen korrekt volt,bőven a garanciális idő lejárta után is szó nélkül cserélték a vázat!
Hála nekik,köszi.
Üdv! Ha van vkinek Dema Ryano váza/biciklije megoszthatná velem a tapasztalatokat! Köszi!
Az xfactornet.hu-n már nem látom a Dema-t, megszüntették a forgalmazást?
Sziasztok. A közeljövőben készülök vásárolni egy Dema Assisi 2011-es modellt. Most szeretnék elkezdeni komolyabban bringázni, hosszabb utakat is megtenni. Ha megvásárolom az adott bicajt jó döntést hozok? Köszi a válaszokat.
sziasztok! szeretnek venni egy Dema Fineo fitness gepet! kerdesem lenne jo nekem az M -es meret ? 178 cm magas vagyok!
Hahóóóóó van itt még valaki akinek dema-ja van?
Van. Csak ritkán nézek be ide.![]()
Sziasztok! Van egy Dema Adro biciklim. Sajnos a modell évet nem tudom ezért csináltam egy képet a bringáról. A kérdésem az lenne, hogy első villának még belefér egy 100mm-es RockShox Dart 2-es vagy a 80mm-es megy bele maximum? Van még egy problémám. Eltört az eredeti váltótartóm. Honnan tudnék rendelni egy újat? Hiába kerestem eddig nem találtam.
Előre is köszönöm a választ.
A kép : https://lh3.googleusercontent.com/-Q...0/DSCN3265.JPG
Annak idején a forgalmazó nekem valamelyik KONA váltópapucsot emlegette. De bemész egy rendes szervizbe, pillanatok alatt találnak neked papucsot.