aki ezzel a márkával jár kel írjon! www.dema.sk
aki ezzel a márkával jár kel írjon! www.dema.sk
Legutóbb Delma01 módosította; 2007-09-08 - 23:52.
Szia!
Most találtam meg a hozzászólásod. Jómagam a hazai forgalmazónál dolgozom, szóval ha kérdés van megpróbálom megválaszolni.
Egyébként a márka eddigi hazai közel 3 éves pályafutása alatt közel 4000 eladott kerékpár után egyetlen egy garanciális probléma sem merült fel a vázakkal... a 80e forint feleti kerékpárok teljes Shimano szettel szereltek, míg sok vetélytárs itt-ott "elcsalja" a dolgot... valamint nagyon jó ár-érték arányú modellek találhatók trekking, city és mtb kategóriában...
de igazából csak meg kell nézni a kerékpárok felszereltségeit, árait, és hasonlítani más márkákhoz...
Üdv
Pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
csak a vázról tudok nyilatkozni, mert nem gyári setup van a bringámon
az én auronom 07'-es évjárat, 19.5-es szép fekete, saját mérés szerint 1830 gramm. a geometriája mondhatni tökéletes, elég sok részlet megeggyezik más gyártóéval (támvilla), de ez csak elöny. elég kis körön belül fordul, a láncvillának köszönhetően elég strapabíró és nem hajlik.
negatívum számomra 2 dologgal van
- a festés. a feke szín nagyon szép. de túl csicsás. az "extreme ride" , "ultimate ride" "alloy mtb frame" és társaik szerintem feleslegesek rá.
tudom hogy marketing célt szolgál, de szeirntem a demának erre már nincs szüksége. a dema,auron,a gyáró webcíme bőven elég lenne rá. a festés tartósságával nincs baj
- az 1 év garancia. ehhez nincs mit hozzáfűzni
abszolut cool váz, mindenhol megnézik, utánnakérdeznek, itt a megyében szerintem nekem volt az első ilyen
kérdésem az lenne hogy az x-factor valamelyik boltjában, avagy rendelésre lehet -e kapni
- külön váltópapucsot
- a katológusban látható dema mezt és nadrágot (és egyébb fancuccokat)
köszönettel L
Szia!
-nos, a festés és design ügyében sokat vitáztunk és folyamatos most is az eszme csere a céggel (szerencsére a Konához hasonlóan nagyn sokat figyelnek a forgalmazók visszajelzéseikre), de egyenlőre azt mutatják az eladási mutatók, h a kicsit matricában-gazdagabb design jobban keresett ebben az árkategóriában.
-az egy év garanciához csak a már említett 3, teljesen probléma mentes év áll már mögöttünk... flancolhatna a cég nagyobb szűmok papírra írásával, de hál istennek elég a tapasztalatokat tovább adni...
-váltópapucsot megrendeljük az év első hetében, 1-2 héten belül meg is érkezhet, ha sürgős, akkor leveszünk egyet egy másik vázról, és megoldjuk úgy! kérlek írj egy mailt a rendeles@xfactornet.hu emailre ez ügyben
-Dema ruházatot még nem rendeltünk, de utánna nézek mintshogy tudunk és főleg mikorra...
Üdv
Pé
pont ma írtam hogy tudnak e mezt szerezni (info@xfactornet)
a váltópapucsot meg kikalapáltam valamilyen szinten, egy évet még kibír
Legutóbb Delma01 módosította; 2007-12-27 - 21:46.
SZia!
Már láttamés a rendelést is.
Ha szükséged van még infóra, szólj.
Üdv,
Pé
nagyon ütöm-vágom-sietek, de volt még pár hiba, amit javítunk...
1 hét talán... de tényleg nagyon sok jó dolog lesz rajta, ezért húzódik el...
Pé
Sziasztok!
Gondoltam írok ide, mivel nemrég Dema Deor tulaj lettem. Eddig (remélem ezentúl is) nagyon meg vagyok vele elégedve. Még nincs végleges formájában, de ha elkészül teszek fel képet.
üdv
Hi!
Milyenek ezek a Dema bringák?
Mennyire megbízható?
Hány év gari van rá?
Lehet veszek egy ilyet.
a vázra is, az alkatrészekre is 1 év gari van, de nemszokott gondd lenni velük, pedig már több ezret eladtak itthon is belőle.
a gyártó típus palettája kb olyan széles mint a meriádé, (fully mtb-ot kivéve)
tulajdonságban és vázminőségben eggyáltalán nincs lemaradva az átlag meridától, így ár/érték arányban sokak szerint a Dema legjobb a közép-kelet európai piacon.
de erről te is meggyőződhetsz, ha jobbna megnézed a gépeket
www.dema.sk
www.xfactornet.hu
Dema Auron 4000 km-es nagyteszt
http://bikemag.hu/teszt/dema-auron
ha kérdésed van, vagy esetleg vásárlási tanács kell a márkával kapcsolatban, írj
Hát én egy Dema Asti-t néztem ki. A tárcsafékes változatot. Viszont az RST teló az egy kicsit lehúzza a bike-ot.
Szerinted jobb a Dema mint a Kelly's?
Mert mind a kettőt Szlovákiában rakják össze ha jól tudom.
SziasztoK!
Kérlek segítsetek nekünk, hogy hol van esélyünk ráülni, kipróbálni Dema kerékpárokat. Ahol nem csak a weblap tartalmazza a bringákat, hanem a bolt is.
Sajnos a Lurdy házban bebuktunk, ugyanis a bolt nem létezik már.
Női trekking érdekelne minket, mondjuk mint az Arosa vagy hasonló.
Előre is köszönöm!
BP,Pest megyében jelenleg ennyi ami kifejezetten Dema dealer
a Hajduban biztos ki lehet próbálni, én őket nézném meg először
Óbuda Bringa (kerékpárbolt)
1035 Budapest
Vörösvári út 31.
Tel.: +36 1 240 6156
E-mail: pesta42@freemail.hu
By Toti Kerékpár (kerékpárbolt)
1048 Budapest
Sárpatak u. 6.
Tel.: +36 1 230 1947
E-mail: bytoti@yahoo.com
Bringaboard Bt. (kerékpárbolt)
1068 Budapest
Szondi u. 98/b
Tel.: +36 1 302 4940
Fax: +36 1 302 4940
E-mail: info@bringaboard.hu
KREANT Kerékpárüzlet & Szerviz (kerékpárbolt)
1078 Budapest
Cserhát u. 16-18.
Tel.: +36 1 352 2395
Fax: +36 1 352 2395
E-mail: barker.bt@chello.hu
Hugo Bike (kerékpárbolt)
1091 Budapest
Kálvin tér 7.
Tel.: +36 1 217 3975
Fax: +36 1 217 3975
E-mail: info@hugo-sport.hu
Hajdu Kerékpár (kerékpárbolt)
1126 Budapest
Kiss János Altábornagy u. 26.
Tel.: +36 1 202 3854
Fax: +36 1 202 3854
E-mail: hajdukerekpar@bolt.xfactornet.hu
Edison Bt. (kerékpárbolt)
1145 Budapest
Bosnyák u. 21/b.
Tel.: +36 1 384 2260
E-mail: mzolaj@freemail.hu
Kerékpárszerviz (kerékpárbolt)
1172 Budapest
IV. u. 19.
Tel.: +36 30 542 2222
E-mail: gyozoke@axelero.hu
Bikeshop (kerékpárbolt)
1173 Budapest
Pesti u. 117.
Tel.: +36 30 906 2876
E-mail: bikeshop@t-email.hu
Köszönjük szépen információt, a Hajdúban nagyon segítőkészek voltak.![]()