Oldal 96 / 99 elsőelső ... 46869495969798 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1.901-1.920 / 1963

Téma: Cube

törzsvendég DannyL81 avatarja
    Regisztrált
    2010-08-13
    Lakhely
    Veresegyház
    Üzenet
    755

Alapbeállítás

Szerintetek egy Cube Fritzz geometriája elbírja, hogy 80mm-t mozgó Recon-nal legyen szerelve? Gyárilag 130-160mm-essel van ahogy néztem.

fórumfüggő
    Regisztrált
    2006-03-01
    Lakhely
    Bp
    Üzenet
    1.552

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: DannyL81 Üzenet megjelenítése
    Szerintetek egy Cube Fritzz geometriája elbírja, hogy 80mm-t mozgó Recon-nal legyen szerelve? Gyárilag 130-160mm-essel van ahogy néztem.
    Nem.A recont (ha nem oem)ki lehet húzni 120-ra amíg nem találsz egy belevaló villát.De nézz körül hátsóagy téren is,gondolom a legjobb megoldás a Novatec.

Regisztrált
    2010-08-13
    Lakhely
    Veresegyház
    Üzenet
    755

Alapbeállítás

Vágási, köszi!

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.870

Alapbeállítás

jo villaszog lenne

Regisztrált
    2010-08-13
    Lakhely
    Veresegyház
    Üzenet
    755

Alapbeállítás

Magam se gondoltam komolyan szerintem.

vendég Psysoul avatarja
    Regisztrált
    2011-07-05
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    33

Alapbeállítás

Sziasztok!

Cube 29er gépe van esetleg van valakinek akinél ki tudnám próbálni?

Reaction GTC SL 29 érdekelne, vajon a 21-es vázméret megfelel nekem?

Az adataim (canyon weboldal alapján mérve többé-kevésbé pontosan):
    Belső lábhossz: 88cm
    Felsőtest: 67cm
    Kar: 68cm
    Magasság: 189cm
    Súly: 80kg

törzsvendég piszta avatarja
    Regisztrált
    2010-08-30
    Lakhely
    Eger
    Üzenet
    309

Alapbeállítás

Ha fanatikus vagy

vendég gulacat1 avatarja
    Regisztrált
    2009-03-16
    Üzenet
    22

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Psysoul Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Cube 29er gépe van esetleg van valakinek akinél ki tudnám próbálni?

Reaction GTC SL 29 érdekelne, vajon a 21-es vázméret megfelel nekem?

Az adataim (canyon weboldal alapján mérve többé-kevésbé pontosan):
    Belső lábhossz: 88cm
    Felsőtest: 67cm
    Kar: 68cm
    Magasság: 189cm
    Súly: 80kg
    Szia! Nekem LTD Pro 29er van. Sajna 17-es, így nem lenne viszonyítási alap. (176cm vagyok és 77cm a belső lábhosszam) Itt is van egy számolás ill. egy méret tábla, ez (is) segíthet.
    CUBE*FAQ DETAIL

vendég nyissz avatarja
    Regisztrált
    2003-05-06
    Lakhely
    Bp, XIII
    Üzenet
    182

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Fura kérdés lesz, de nincs véletlen valaki, aki merevfarú 29-es biciklit szeretne venni 19-es vázmérettel, és esetleg a LTD Pro fekete vázára vágyik? Nekem ezzel a géppel csak a vázszíne a bajom...
    Aki esetleg ilyet használ (gulacat1 pl ), és van tapasztalata a felület tartósságáról, mit tud mondani? Azt olvastam, kissé sérülékeny ilyen szempontból a váz.
    Köszi:
    Nyissz

vendég kgabus avatarja
    Regisztrált
    2009-10-08
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    48

Alapbeállítás

Sziasztok,

van vkinek gyakorlati tapasztalata a Dual Trail Control felfüggesztést illetően? Gondolkodom egy Cube Stereo (vagy Giant Trance X) váz beszerzésén, de sajnos nem ültem még egyiken sem. Nagyon dicsérik (100% hajtáshatékony, szépen kihasználja a rúgóutat és fékfüggetlen), de tényleg tudja ezeket a dolgokat?

Köszönöm előre is a segítséget!

vendég gulacat1 avatarja
    Regisztrált
    2009-03-16
    Üzenet
    22

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: nyissz Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!
    Fura kérdés lesz, de nincs véletlen valaki, aki merevfarú 29-es biciklit szeretne venni 19-es vázmérettel, és esetleg a LTD Pro fekete vázára vágyik? Nekem ezzel a géppel csak a vázszíne a bajom...
    Aki esetleg ilyet használ (gulacat1 pl ), és van tapasztalata a felület tartósságáról, mit tud mondani? Azt olvastam, kissé sérülékeny ilyen szempontból a váz.
    Köszi:
    Nyissz
    Khm. Hát sokat nem tudok segíteni, tekintve hogy 2 hete van meg az ékszer és eddig összesen 100km-t volt alkalmam menni vele. Ebben volt sár, kétszeri lemosás. Pillanatnyilag eredeti fényében tündököl a kicsike de "várom" azt a napot amikor az első komolyabb karcolás megjelenik. Eddig egy 2007-es matt fekete Meridát használtam évi 3-4 maratonozással +24 órás, azon a legkomolyabb kopást maguk a bowdenek okozták a vázon a dörzsöléssel.

Regisztrált
    2010-08-13
    Lakhely
    Veresegyház
    Üzenet
    755

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: kgabus Üzenet megjelenítése
    Sziasztok,

van vkinek gyakorlati tapasztalata a Dual Trail Control felfüggesztést illetően? Gondolkodom egy Cube Stereo (vagy Giant Trance X) váz beszerzésén, de sajnos nem ültem még egyiken sem. Nagyon dicsérik (100% hajtáshatékony, szépen kihasználja a rúgóutat és fékfüggetlen), de tényleg tudja ezeket a dolgokat?

Cube Stereo-val kapcsolatban tartok tőle, hogy nem sok tapasztalat lesz itthon. Pedig engem is érdekelne, a bikemag-os cikk nagyon meggyőző.
    Apropó Stereo. A 2011-es Pro Stereo vázát lehet valahol kapni külföldön 18-as méretben? H&S-en nincs, a magyar shopokban meg hogy úgy mondjam eléggé merész rajtuk a haszonkulcs.

vendég gulacat1 avatarja
    Regisztrált
    2009-03-16
    Üzenet
    22

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: nyissz Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!
    Köszi:
    Nyissz
    Játszunk el a gondolattal...
    ...mennyit kérnél a vázért?

törzsvendég
    Regisztrált
    2011-03-26
    Lakhely
    Szeged
    Üzenet
    819

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: kgabus Üzenet megjelenítése
    Sziasztok,

KERKPR WEBSHOP, KERKPR WEBRUHZ, kerkprbolt Budapest, kerkpr alkatrsz, bicikli bolt Budapest itt kipróbálhatod a Giant Trance-t. Cube-ot nem tudom lehet-e tesztelni valahol.

fórumfüggő kipage avatarja
    Regisztrált
    2006-04-02
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    1.662

Alapbeállítás

Ha anodizált a festés, akkor az tartós lesz, nem kell miatta izgulni.

fórumfüggő zeezoltano avatarja
    Regisztrált
    2008-05-30
    Lakhely
    Gyál
    Üzenet
    4.449

Alapbeállítás

A giant ösztelosok maestro felfugesztéssel készülnek nagyon hajtás hatékonyak minimális, szinte zéró a pogozás.
    Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
    Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

vendég kgabus avatarja
    Regisztrált
    2009-10-08
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    48

Alapbeállítás

Cube Stereo-val kapcsolatban tartok tőle, hogy nem sok tapasztalat lesz itthon. Pedig engem is érdekelne, a bikemag-os cikk nagyon meggyőző.
    Apropó Stereo. A 2011-es Pro Stereo vázát lehet valahol kapni külföldön 18-as méretben? H&S-en nincs, a magyar shopokban meg hogy úgy mondjam eléggé merész rajtuk a haszonkulcs.
    H&S-en volt télen, bár nem sokáig, hamar elkapkodták. Valószínűleg majd csak a következő holtszezonban lesznek az idei vázak feltéve.

Idézet Eredeti szerző: Sly78 Üzenet megjelenítése
    KERKPR WEBSHOP, KERKPR WEBRUHZ, kerkprbolt Budapest, kerkpr alkatrsz, bicikli bolt Budapest itt kipróbálhatod a Giant Trance-t. Cube-ot nem tudom lehet-e tesztelni valahol.
    Köszi!

Idézet Eredeti szerző: zeezoltano Üzenet megjelenítése
    A giant ösztelosok maestro felfugesztéssel készülnek nagyon hajtás hatékonyak minimális, szinte zéró a pogozás.
    A Maestro az tény, hogy nagyon jó, nem is kérdés. Arra lettem volna csak kíváncsi, hogy a DTC-vel összehasonlítva milyen eredmény jön ki.

Köszi a válaszokat mindenkinek!

vendég nyissz avatarja
    Regisztrált
    2003-05-06
    Lakhely
    Bp, XIII
    Üzenet
    182

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: gulacat1 Üzenet megjelenítése
    Játszunk el a gondolattal...
    ...mennyit kérnél a vázért?
    Nem eladni akarom a vázat, hanem elcserélni. Ha eladnám, akkor venni kellene másikat, ami nem egyszerű eset (most is ezért veszek komplett biciklit).

Beast of the East tamaska avatarja
    Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

Alapbeállítás

H&S-en nincs, a magyar shopokban meg hogy úgy mondjam eléggé merész rajtuk a haszonkulcs.
    miert, mennyi rajta a haszonkulcs? es a nemet webshop aran? es miert gondolod hogy realis osszehasonlitani a kettot?

de inkabb ne is valaszolj. csak gondolkozz mielott ilyen ordas nagy hulyesegeket irsz.
    YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
    B E G R I F F

Regisztrált
    2010-08-13
    Lakhely
    Veresegyház
    Üzenet
    755

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: tamaska Üzenet megjelenítése
    miert, mennyi rajta a haszonkulcs? es a nemet webshop aran? es miert gondolod hogy realis osszehasonlitani a kettot?

de inkabb ne is valaszolj. csak gondolkozz mielott ilyen ordas nagy hulyesegeket irsz.
    Rossz napod van? Akarsz róla beszélni? Tudod mit, inkább ne válaszolj.

Oldal 96 / 99 elsőelső ... 46869495969798 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •