Oldal 3 / 22 elsőelső 1234513 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 428

Téma: Canyon

vendég
    Regisztrált
    2002-01-15
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    21

Alapbeállítás

Sziasztok!

Kicsit szégyenlem magam, ugyanis a bringa már régen megjött én meg adós vagyok a képekkel. A eredeti felállásról nem csináltam képeket sajnos. Egyből nekiestem, ahogy hazavittem a melóhelyről.
    Ami cserélve lett az a hátsó váltó (x.9 -ről XTR shadow -ra), fogsor (deore -ról xt -re), lánc (deore-ról xt -re)és váltókarok (x.9 -ről XTR -re). A gép már elsőre nagyon egyben volt és van is.
    Íme a képek:

Sz.F.P.

bentlakó koca avatarja
    Regisztrált
    2006-10-19
    Üzenet
    5.069

Alapbeállítás

Szép ez a masina

örömteli bringázásokat vele

vendég Büdi avatarja
    Regisztrált
    2007-09-23
    Üzenet
    62

Alapbeállítás

Szia MOngi

Nagyon szép gép,klassz alkatrészekkel. Lehet téged láttalak 1 alkalommal elsuhanni itt pesten. Remélem az én canyon nerve-m is lassan megérkezik,hisz május elején adtam le a rendelést.

vendég
    Regisztrált
    2002-01-15
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    21

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Büdi Üzenet megjelenítése
    Lehet téged láttalak 1 alkalommal elsuhanni itt pesten.
    Köszönöm a szép szavakat mindenkinek. Nincs kizárva, hogy engem láttal, budai oldalon szoktam közlekedni főleg. A bicó meg biztos megérkezik nekem is megjött, nem kell izgulni.

Üdv
    Sz.F.P.

vendég
    Regisztrált
    2007-03-26
    Lakhely
    Cegléd Mátra Zemplén
    Üzenet
    88

Alapbeállítás

A nyár vége felé összehozhatnánk egy találkozót/túrázást! Már vagy tizenöt-húszan lehetnénk.

vendég Büdi avatarja
    Regisztrált
    2007-09-23
    Üzenet
    62

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: rolcsii Üzenet megjelenítése
    A nyár vége felé összehozhatnánk egy találkozót/túrázást! Már vagy tizenöt-húszan lehetnénk.
    Szerintem nagyon klassz 5let!! Igazi nyálcsurgató élmény lesz ennyi szép bringát látni majd. Túrázásról meg annyit,hogy: bárhol, bármikor

vendég
    Regisztrált
    2007-09-24
    Lakhely
    Tolna megye
    Üzenet
    10

Alapbeállítás

Szisztok, márkatársak!

Nagyon jó érzés, hogy már ilyen "sokan" vagyunk! A nyár végi találkozó
    szuper ötlet! Remélem, haza érek majd a fuvarból.
    Ha időben elkezdjük a szervezést, nem lehet gond.
    Én, Mi ( a Családom), aug. első hetében megyünk nyaralni,
    attól kezdve nincs kötött programom. Ha mondjuk 2 héttel előre
    tudnék időpontot, az irányítóm is rám tudna szervezni.
    TI, hogy vagytok ezzel? Mennyire köt titeket a munkahely, iskola,
    család?
    Írjatok majd pár sort, én is újra gyakrabban fogok ránézni a fórumra.
    Kívánom, hogy összejöjjön!

Üdv.: pedro

fórumfüggő rbalint88 avatarja
    Regisztrált
    2006-08-06
    Lakhely
    Buda(pest)
    Üzenet
    2.386

Alapbeállítás

Hello Canyon tulajok!

Kérdésem lenne: Nerve ES-t tervezek venni nemsokára, a kérdés az lenne, hogy agresszívabb felhasználás mellett lesz problémám a fejcsapággyal? Ez az egy olyan dolog van a bringán, amivel nem vagyok teljesen kibékülve, a többi mind oké, az ára meg főleg!

vendég
    Regisztrált
    2007-03-26
    Lakhely
    Cegléd Mátra Zemplén
    Üzenet
    88

Alapbeállítás

Rbalint88: nem nagyon hallottam fejcsapágy problémákról a németeknél sem, ott azért jóval több bringa van. Erősen túl van méretezve az egész bringa, sztem ez ne nagyon tartson vissza...

Pedro69: az aug. közepe-vége nekem is jó lenne!Már csak egy jó helyszínt kellene kitalálni. Vhol az ország közepén nézzünk ki vmit. (Pusztavacs! ott legalább nem kell felfelé tekernem..) Nekem elsőre a Pilis v.a Börzsöny ugrik be, bár nem nagyon ismerem őket.(a Börzsönyt pl. semennyire)
    Jöhetnek a javaslatok!

fórumfüggő rbalint88 avatarja
    Regisztrált
    2006-08-06
    Lakhely
    Buda(pest)
    Üzenet
    2.386

Alapbeállítás

egyenlőre nem ez fog visszatartani, hanem a pénz hiánya, de nerve es 8.0 lesz a dologból, egyéni modokkal. de a végén még az is megeshet, hogy megmarad gyárinak bár asszem sram x9 szett rá fog kerülni. most az xtr sem tartja elég feszesen a láncot, ellenben sram 5.0val nem volt baj ez sem. talán 09-es levegős revelation a pike helyére. oszt le van tudva... egy darabig

vendég
    Regisztrált
    2003-06-13
    Üzenet
    32

Alapbeállítás

Sziasztok!

Itózs topiktárs írta előző oldalon egy hozzászólásában, hogy eltérést talált a katalógus geometria adatai és a valóság között néhány dolog tekintetében.

Mennyire általános ez az eltérés, mások is tapasztaltak ilyesmit?
    (Konkrétan a Nerve XC adatai érdekelnének. Felsőcsőhossza az általam kinézett L-es méretben a katalógus szerint 605 mm)

Ha le tudnátok mérni páran a vázatokat és összevetni a katalógus adatokkal (különös tekintettel a vízszintes felsőcsőre), azért nagyon hálás lennék.

köszi előre is:
    krilin

vendég
    Regisztrált
    2007-09-24
    Lakhely
    Tolna megye
    Üzenet
    10

Alapbeállítás

Sziasztok!

krilin: nekem nerve es7 van, ez idén am7 néven fut. lemértem azt az
    oberrohrlangét, nekem egyezett. Több dologban eltérés? Hm.
    Nem lehet, h rossz méretet kapott, de a rendelt gép méreteit nézte?
    Nekem 2szer rossz méretben küldték a bicót. A fejcsőhosszból volt
    a legegyszerűbb leellenőrizni a méretet.
    A küldésben homok kerülhet a gépezetbe, de nehezen hiszem, h
    a geom adatokat elrontsák. Ezt objektív elfogultsággal mondom.

MOngi: Nagyon szép a géped! Márkatalálkozó aug-ban? Nekem a
    szombati napok lennének a legjobbak.

rolcsii: Én sem vk ismerős fővárosunk környékén, de bárhova elautózom.

vendég Bögre avatarja
    Regisztrált
    2007-08-01
    Lakhely
    Houston, TX
    Üzenet
    206

Alapbeállítás

Sziasztok,
    Erősen kacsintgatok a Canyon, mint márka felé. Azon belül pedig két modell közt vacillálok. Nerve XC 5.0 vagy AM 5.0.
    AM tulaj(ok)hoz szól a kérdés:Mennyire tekerhető a bicaj a 140mm rugóúttal és a 2.4 es gummákkal, illetve melyik nehezíti jobban? Mert ha csak a gummák, azon könnyű segíteni, és marad bőven tartalék rugóútban.
    Vagy ha fontos a tekerhetőség akkor válasszam inkább az XC-t?
    Köszi előre is.

vendég Büdi avatarja
    Regisztrált
    2007-09-23
    Üzenet
    62

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Bögre Üzenet megjelenítése
    Sziasztok,
    Erősen kacsintgatok a Canyon, mint márka felé. Azon belül pedig két modell közt vacillálok. Nerve XC 5.0 vagy AM 5.0.
    AM tulaj(ok)hoz szól a kérdés:Mennyire tekerhető a bicaj a 140mm rugóúttal és a 2.4 es gummákkal, illetve melyik nehezíti jobban? Mert ha csak a gummák, azon könnyű segíteni, és marad bőven tartalék rugóútban.
    Vagy ha fontos a tekerhetőség akkor válasszam inkább az XC-t?
    Köszi előre is.
    Szia!

Cube mellé 1 ösztelós társat szánsz? Nelem AM 5.0 van,de még csak pár hete jött meg. Szvsz kicsit olyan felépítésben mint 1 freeride bringa,de azért megfelelő erőnlét mellet azért egész jól lehet vele mászni. Amugy tekerésbe a hosszabb rugóút semmit se zavar,hisz állitható a fox villa, de a rugóstagal sincs pobléma. A gummák érzésem szerint visszafogják aszfalton,de terepen harapják az utat Talán el kell döntened,hogy inkább többet könnyebben mászól és aszfalton is jól gurulsz,vagy bátrabban lejtőzöl.

vendég Bögre avatarja
    Regisztrált
    2007-08-01
    Lakhely
    Houston, TX
    Üzenet
    206

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Büdi Üzenet megjelenítése
    Szia!

Cube mellé 1 ösztelós társat szánsz? Nelem AM 5.0 van,de még csak pár hete jött meg. Szvsz kicsit olyan felépítésben mint 1 freeride bringa,de azért megfelelő erőnlét mellet azért egész jól lehet vele mászni. Amugy tekerésbe a hosszabb rugóút semmit se zavar,hisz állitható a fox villa, de a rugóstagal sincs pobléma. A gummák érzésem szerint visszafogják aszfalton,de terepen harapják az utat Talán el kell döntened,hogy inkább többet könnyebben mászól és aszfalton is jól gurulsz,vagy bátrabban lejtőzöl.
    Az az igazság ezen is törtem a fejem, hogy Cube mellé, vagy helyette legyen, aztán arra jutottam, hogy helyette lesz. (költségvetésbe csak így fér bele) Aszfaltot ha tehetem, elkerülöm, lejtőzni pedig szívesen lejtőznék, ha volna a közelben miről Itt inkább csak lagymatag dombok vannak amikhez talán nem is kell 100mm -nél nagyobb rugóút. Így azt hiszem el is dőlt, XC 5.0 kell nekem. Köszi

törzsvendég Grande avatarja
    Regisztrált
    2007-01-22
    Lakhely
    Budapest, Tata
    Üzenet
    1.202

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Bögre Üzenet megjelenítése
    Az az igazság ezen is törtem a fejem, hogy Cube mellé, vagy helyette legyen, aztán arra jutottam, hogy helyette lesz. (költségvetésbe csak így fér bele) Aszfaltot ha tehetem, elkerülöm, lejtőzni pedig szívesen lejtőznék, ha volna a közelben miről Itt inkább csak lagymatag dombok vannak amikhez talán nem is kell 100mm -nél nagyobb rugóút. Így azt hiszem el is dőlt, XC 5.0 kell nekem. Köszi
    Pedig milyen jól mutatna a gyönyörű Cube mellett a gyönyörű Canyon

vendég osiris555 avatarja
    Regisztrált
    2007-11-12
    Lakhely
    Buják
    Üzenet
    221

Alapbeállítás

az idei gázlón összefutottam egy canyonnal, csak ő pont a másik irányba ment.
    mármint jó felé, én mentem a célba kb. 25-30 km után pár technikai problem miatt.
    szép volt az a fehár canyon!

törzsvendég Itózs avatarja
    Regisztrált
    2008-04-10
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    976

Alapbeállítás

Azt kaptam amit rendeltem-M-18,5-ös vázat.Nekem a legfontosabb adat a vízszintes felsőcsőhossz.És persze ezt a legnehezebb lemérni.Mindegy,méricskélés ide vagy oda,rövidnek éreztem a vázat.
    Grande:Jó lesz az XC,itthonra meg pláne.Szerintem húzasd fel a villát 115-re és így tökéletes lesz az összhang és az út is elég lesz elöl.Hátul nagyon finoman fog mozogni,ugyanúgy 190-es szemtávból hozták ki a 115 mm-t mint a 140-et.Az elég jó áttételi arány.Van benne tartalék.:scared:
    Jó tekerést vele!

törzsvendég Grande avatarja
    Regisztrált
    2007-01-22
    Lakhely
    Budapest, Tata
    Üzenet
    1.202

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Itózs Üzenet megjelenítése
    Grande:Jó lesz az XC,itthonra meg pláne.Szerintem húzasd fel a villát 115-re és így tökéletes lesz az összhang és az út is elég lesz elöl.Hátul nagyon finoman fog mozogni,ugyanúgy 190-es szemtávból hozták ki a 115 mm-t mint a 140-et.Az elég jó áttételi arány.Van benne tartalék.:scared:
    Jó tekerést vele!
    Csak dícsértem, de Bögre veszi a Canyont, nem Én

vendég g'bor avatarja
    Regisztrált
    2007-08-15
    Lakhely
    Bélahúsországban
    Üzenet
    173

Alapbeállítás

Létezik még olyan márka ami a canyonhoz hasonlóan csak közvetlenül a gyártótól és emiatt jobb áron vásárolható meg?

Oldal 3 / 22 elsőelső 1234513 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •