Oldal 2 / 22 elsőelső 123412 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 21-40 / 428

Téma: Canyon

vendég
    Regisztrált
    2007-09-24
    Lakhely
    Tolna megye
    Üzenet
    10

Alapbeállítás

Szia, mof!

Épp most írtam Rólad! Köszi, h raktál fel képet!
    Szép a Te géped is! Nem tudom, merre laksz, de nyáron el tudnék
    képzelni egy canyon-os találkozót! Egy túrával összekötve persze.
    Mit szóltok az ötlethez?

pdr

mof
    mof offline
    fórumfüggő mof avatarja
    Regisztrált
    2006-04-09
    Üzenet
    1.752

Alapbeállítás

hali!

Hódmezővásárhelyen lakom, de Veszprémben tanulok, így időm nagyrészét itt is töltöm. sajnos még ebben a hónapban haza kell költöznöm, mrt nem úgy alakulnak egyetemi dolgaim ahogy kellene.. no mindegy.
    a találkozó nagyon jó ötlet! távolságok meg nincsenek nagyon kis hazánkban, meghát Alföldön nincs sok hegység..

vendég
    Regisztrált
    2002-01-15
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    21

Alapbeállítás

Sziasztok!

Éppen azon vagyok, hogy belépjek a kulbba.
    Csütörtökön rendeltem a canyon.com -ról a bicót és csak azt szeretném megtudni ti honnan szereztétek. Esetleg ha ti is kintről rendeltétek akkor mennyi idő alatt jött meg. Én egyenlőre egy automata visszaigazoló mail-t kaptam semmi mást. Valami tapasztalat ezzel kapcsban?

Thx

törzsvendég dzsonhee avatarja
    Regisztrált
    2004-06-25
    Lakhely
    Dunakeszi
    Üzenet
    524

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: MOngi Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Éppen azon vagyok, hogy belépjek a kulbba.
    Csütörtökön rendeltem a canyon.com -ról a bicót és csak azt szeretném megtudni ti honnan szereztétek. Esetleg ha ti is kintről rendeltétek akkor mennyi idő alatt jött meg. Én egyenlőre egy automata visszaigazoló mail-t kaptam semmi mást. Valami tapasztalat ezzel kapcsban?

Thx
    Én január 23-án rendeltem és február 22én már itt volt. Attól függ milyen fizetési módot választasz. Én banki átutalást választottam ezzel ment el kb 2 hét. Ha hitelkártyával fizetsz azzal sok időt nyerhetsz. Meg az enyém nem volt "express bike" azért is kellett várni pár napot mire újakat raktak össze.

Szóval 3-4 hét alatt lemegy az egész dolog. Ha valami problémád van nyugodtan hívd óket, ne e-mailt írj arra lassan válaszolnak.

Mit rendeltél?

vendég
    Regisztrált
    2002-01-15
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    21

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: dzsonhee Üzenet megjelenítése
    Én január 23-án rendeltem és február 22én már itt volt. Attól függ milyen fizetési módot választasz. Én banki átutalást választottam ezzel ment el kb 2 hét.
    Köszi a tanácsot. Még mindig nem írtak mailt a rendszerüzenet óta. Banki átutalással szeretnék én is fizetni, remélem nem lesz majd gond.

Te a rendszer üzenet után milyen hamar kaptad meg a következő mailt?

Egy fórumos ismerősöm segít a vásárlásban és szerinte várjak még egy picit, mert a németek elég kényesek az ünnepekre
    Ha péntekig nem jelentkeznek mailben akkor híjuk őket.

Amúgy ezt rendeltem GRAND CANYON 7.0

üdv
    Sz.F.P.

törzsvendég dzsonhee avatarja
    Regisztrált
    2004-06-25
    Lakhely
    Dunakeszi
    Üzenet
    524

Alapbeállítás

Az automata email után két postai levelet kaptam 4 nap elteltével, a bankszámlaszámmal és a számlával.

Emailt talán nem is kaptam többet az első után.

A csomag nyomonkövető kódját is úgy kaptam meg hogy felhívtam őket, talán ez volt az egyetlen kis baj az egész rendelésben hogy nem küldték el automatikusan.

vendég
    Regisztrált
    2007-03-26
    Lakhely
    Cegléd Mátra Zemplén
    Üzenet
    88

Alapbeállítás

Üdv mindenkinek!

Pedro: bocs,hogy nem válaszoltam,de nem olvastam mostanában a fórumot.
    Az előző torque-m '06-os Torque 1-es volt. Abból a vázat eladtam,A többi alkatrészből a javát meghagytam,és megrendeltem a mostani FR 7.0 -át.Ez csak 200 EUR-val drágább a vázszettől.Abból eladom a felesleges alkatrészeket.Az új gyakorlatilag a FR9.0-től a kerékszettben fog különbözni, meg Saint fékkel lesz.
    Sajna ez a típus nagyon sláger kint. Jan. 3-án rendeltem, és április végi összeszerelést igazoltak vissza
    MOngi:A bankkártyás fizetés egyszerűbb, ha kész a bringa elküldöd a számát és a négyjegyű kódod, másnap már postázzák is a gépet! Ha van limit a kártyán, ne felejtsd el feloldani én ezzel sz*ptam egy hetet a múltkor.
    Két évvel ezelőtt nagyon korrektek voltak, most hogy jobban fut a szekér,egy kicsit szétszórtabbak (itt az érdeklődés során a tájékoztatásra gondolok).
    Újabb mailt csak akkor kapsz ha várnod kell az összeszerelésre, amúgy küldik a számlát, csengetsz, kapod.
    Képet nem tudok beszúrni..
    Jó várakozást!

vendég
    Regisztrált
    2002-01-15
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    21

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: rolcsii Üzenet megjelenítése
    Üdv mindenkinek!
    MOngi:A bankkártyás fizetés egyszerűbb, ha kész a bringa elküldöd a számát és a négyjegyű kódod, másnap már postázzák is a gépet! Ha van limit a kártyán, ne felejtsd el feloldani én ezzel sz*ptam egy hetet a múltkor.
    Jó várakozást!
    Köszi a segítséget, de azt hiszem maradok az utalásnál.
    Amúgy tegnap kaptam tőlük egy mail-t amiben benne voltak az instrukciók utalás és kártyás fizetésre. Meg kaptam egy pdf fájlt amiben benne volt a pontos összeg, típus, méret, stb.

Amúgy azt tudja valaki milyen céggel szállítattnak? (posta , dhl, ups, stb.)

Üdv
    M
    Sz.F.P.

vendég
    Regisztrált
    2007-03-26
    Lakhely
    Cegléd Mátra Zemplén
    Üzenet
    88

Alapbeállítás

posta.

fórumfüggő Paul Vitti avatarja
    Regisztrált
    2005-01-14
    Lakhely
    bp
    Üzenet
    1.894

Alapbeállítás

A Nerve XC-nek 27.2-es a nyeregszár-mérete?
    Neten semmi infót nem találtam
    Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

vendég
    Regisztrált
    2007-09-24
    Lakhely
    Tolna megye
    Üzenet
    10

Alapbeállítás canyon

MOngi: A katalógusukból rendeltem, szinte azonnal küldték e-mailben
    a számlát. Mire postai úton megjött az eredeti, már át is utaltam
    a pénzt. 3 hétre jött meg a gép, de rossz méretben. Felhívtuk őket,
    azt mondták, ilyen nem szokott előfordulni. Elnézést azt nem kértek.
    Ezt hiányoltam. 3 hét múlva újra jött... egy még nagyobb méretű.
    Telefon ki, ua a szöveg.
    Ezután 3-4 hétig semmi, érdeklődéseimre nem jött válasz.
    Ekkor csendes harcba kezdtem: tört németséggel írt faxot
    küldtem Nekik minden nap, bárhol is jártam épp Európában.
    Kb 5 nap után sms-ezett a kedvesem, h küldtek egy e-mailt, h várjak
    türelemmel, 3 hét múlva küldik a tutit.

A postaköltségem 2x75,- eur volt, kérésükre nem kértem a kp-t,
    hanem a katalógusból rendeltem cuccot.

De már rég nem vk dühös Rájuk, hiszen a bringa csodálatos...

Üdv. pedro

fórumfüggő Rebell-78 avatarja
    Regisztrált
    2005-05-15
    Lakhely
    Gernsbach-Feketeerdö GER
    Üzenet
    1.978

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Paul Vitti Üzenet megjelenítése
    A Nerve XC-nek 27.2-es a nyeregszár-mérete?
    Neten semmi infót nem találtam

èvek óta 31,6mm

vendég
    Regisztrált
    2002-01-15
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    21

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Pedro69 Üzenet megjelenítése
    MOngi: A katalógusukból rendeltem, szinte azonnal küldték e-mailben
    a számlát. Mire postai úton megjött az eredeti, már át is utaltam
    a pénzt. 3 hétre jött meg a gép, de rossz méretben.

Üdv. pedro
    Hát én ma utaltam el a lóvét. Remélem nekem jó méretet fognak küldni.
    Ahol dolgozok ott is adunk fel futárral cuccokat belföldre, de még nem fordult elő velünk ilyen. Lehet sokan rendeltek itthonról abban az időben és összekeverték a birngákat

Azért köszi az infót!
    Sz.F.P.

vendég
    Regisztrált
    2007-03-26
    Lakhely
    Cegléd Mátra Zemplén
    Üzenet
    88

Alapbeállítás

Ha megjött képet kérünk !

fórumfüggő Rebell-78 avatarja
    Regisztrált
    2005-05-15
    Lakhely
    Gernsbach-Feketeerdö GER
    Üzenet
    1.978

Alapbeállítás

Új Canyon gyárba kölltöztek a koblenziak. 150 munkás kapott az új gyárukban munkát.
    Várakozási idö és egyéb dolgokat szertnének pozotivan megváltoztatni. Link
    (lehet csak regisztrált tagoknak müxik. sorry)

http://www.mtb-news.de/forum/showthread.php?t=329015

Isten ostora Valeria Victrix avatarja
    Regisztrált
    2004-11-27
    Lakhely
    Budapest, Dunakanyar
    Üzenet
    9.169

Alapbeállítás

Kereszt link a videók topicból: videók

vendég
    Regisztrált
    2002-01-15
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    21

Alapbeállítás

Megnéztem a videót. Sok nem derült ki számomra belőle mert németül nem tudok, de azért elég nagyban csinálják.

Lehet ott volt valamelyik dobozban a bicóm

Képet majd rakok fel az eredetiről is meg majd a majdnem végleges verzióról. Egy két alkatrészt lecserélek rajta csak azért.
    Sz.F.P.

vendég Boros_Mókus avatarja
    Regisztrált
    2006-11-15
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    217

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Van egy eladó Canyon nerve MR7 váz a bikemagon. DT Swiss SSD 210L (165mm)(visszaút csillapítás, lock out) taggal. Nem tudom mikori a gép, 2005-2006-os lehet.
    Azt szeretném kérdezni, hogy ez mennyiben Am/CC gép. Nekem Am-re kéne.
    Illetve mit tudtok erről a vázról/tagról?
    köszi
    Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

vendég
    Regisztrált
    2007-03-26
    Lakhely
    Cegléd Mátra Zemplén
    Üzenet
    88

Alapbeállítás canyon torque

Próbálgatom a feltöltést
    Az előző gépem:

http://www.kepfeltoltes.hu/view/0805...toltes.hu_.jpg

Remélem egy-két napon belül felrakhatom az újat is.Már 3 hete késik a bicó...

törzsvendég Itózs avatarja
    Regisztrált
    2008-04-10
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    976

Alapbeállítás

Boros Mókus-a váz a csapattársamé volt.Ha nézel a honlapunkon(www.merkaptse.hu) 2006-2007 beszámolókat a kalandjainkról ott láthatsz róla képeket.Inkább cc-re használta a srác,inkább arra való.Ha nem vagy 190cm felett akkor nagy lehet a váz.10 cm-t mozog.A srác nagyon felfújva használta,nem nagyon mozgott amikor próbáltam,nem tudom,hogy mozoghat.
    Pár tapasztalat a canyonról:
    Én az outlet -ből választottam kerót(egy szombathelyi cimborámmal egyetemben),Nerve ES 7-t.Nekem csak a váz kellett,de mint látjátok jobb ha megveszi az ember a komplett kerót.Gondolom ez is a cég koncepciója.Kiszórtam róla a cuccokat(amik egyébként igen komolyak voltak-Piros-fehér DT kerekekkel az élen) és nekem 160 körülire jött ki a váz.Szerintem ez elég jó ár.Én vásároltam és nem átutaltam,de a kártya limitről én is elfelejtkeztem(3 nap késedelem a hétvége miatt).Hétfőn leemelték a pénzt és onnan 2 hétre nálam volt a keró.A német posta 3 nap alatt Mo-ig,majd másfél hét a magyar postán.EMS gyorsposta hozta ki.Első kerék berak,kormány helyre fordít és gurulás.A doboz nagyon biztonságos(35 eu-ért lehet is).Tényleg jobb ha telefonálsz.Persze ehhez ajánlott a német vagy angol nyelv legalább társalgási szintű ismerete.Inkább német,mert én angolul próbálkoztam,de egyik-másik nagyon gyengén beszél,alig érteni.Amíg fizetsz addig gyorsan jön az emil,de utána már nehezebben reagálnak.
    Garancia és gyorsaság:Volt alkalmam kipróbálni a garit.A Pike telóból folyt az olaj,javíthatatlanul.Telefon,visszaküld,ígér.Na ez gáz volt.Majdnem 2 hónapig vártam a villára.Emilekre semmi válasz( bár pont beleestem a gyárköltözésbe,de ez akkor sem magyarázat,ők is azt mondták,hogy az emil cím nem uaz.Mégsem válaszoltak)Telefonálgatás-persze megjött a villa,elküldük a Rock Shox-hoz gariba.5 hét alatt javították,hibátlanra.Miért nem bírtak adni egyet raktárról és focizták le később az R.S-el.Még szerencse,hogy volt másik telóm,de ha nincs akkor áll a keró 2 hónapot?5X beszéltem velük.Az utolsót már egy németül kiválóan beszélő barátomat kértem meg,mert szofisztikáltan,de egy nagy lebaszást kértem a barátomtól.De már nem volt rá lehetőség,mert örömmel közölték,hogy már 2 napja postára tették.Vazze,egy emilt nem bírtatok volna küldeni?Szóval valóban kopott egy kicsit már a német precizitás.
    Váz:Óvattal a számadatokkal.Pl:Nerve váz felső cső horizontal csőhossz egy centivel rövidebb mint amit megadnak.A váz súlya 100g-mal nehezebb mint a megadott.A súly még elmegy,de méret az nem.Az 590 csak 580 ami nekem már pont nem jó.Így nyergcső elad hátranyúlásos vesz,90-es stucni elad(fájt a szívem a Syntace 119-ért) 100-as berak.Így éppen jó lett a geometria.Eze azért bosszantó.Én 184 cm vagyok.Sajna ez a méret pont köztes állapot sok váznál(Giant,Canyon)Az M-es kicsi,az L-es nagy.Van itt Debrecenben egy 207-es L-es,az nekem nagy.188-felett jó 200-ig.Beleszerettek alattam a vázba,eladtam.
    DE! a váz az eddigi legfinomabban mozgó váz amit eddig próbáltam150 mm telóút alatt.És mivel a többi váza is ezt a rendszert használja ezért feltételezem,hogy azok is ilyen remekül dolgoznak.Nagyon jók a forgáspontok,merev a váz,nem csavarodik és kemény fékezésnél is mozog a feneke az FSR rendszernek köszönhetően.Tele van apró figyelmességgel-védőmatricák,bowden gumik a vázat védendők.Nyergcső 31.6.
    Korábbi kérdés volt,de gondolom azóta nyilvánvalóvá vált,hogy azért ilyen jó ár/érték arányú,mert nem forgalmazzák sehol.Csak közvetlenül a gyártól vehetsz kerót,így nem rakódik rá egy csomó haszon a forgalmazók miatt.De ezt elmagyarázzák a honlapon.Szerintem a honlapja a legjobb amit eddig láttam a kerós iparban láttam.
    Szóval a keró király, a gyár is korrekt,csak némi gikszer bármikor beakadhat.Még így is korrektebbek,mint az itthoni forgalmazók(tisztelet a kivételnek)ÉS INKÁBB TELEFONON MINDENT!
    Remélem segítettem.Vegyétek ha tudjátok és élvezzétek!

Oldal 2 / 22 elsőelső 123412 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •