Magyarországon élünk, pénztárcánk szűkebb-tágabb a bicikli vásárlás pillanatában, de a tágultabb tárcások sem tudnak Cannondale biciklit vásárolni, mert csak egy helyen tudnák megtenni, de az egy rossz emlékű hely. Erősen figyelgetem az apró rovatokat, különböző fórumokat, de nagyon ritkán tűnik fel ez a név, pedig egy tradícionális, és elég jól összerakott gépről van szó.
Meridám van, egy márka a sok elterjedt közül. Egyenlőre a kiegészítők tunningjánál tartok, szeretném a váltó részét sramra cserélni, a többit pedig Race Face-re, már amit lehet. Ha ezzel megvagyok, akkor szeretnék egy Cannondale vázat szerezni, csak tanácstalan vagyok, honnan. Egyenlőre az a lehetőség van, hogy nyugat... Ha van valakinek építő jellegű ötlete, akkor szívesen meghallgatom!
Nem tudom, hogy mennyire építő jellegű, de én is építenék szívesen Cannondale vázra, viszont én is ezt tapasztaltam, hogy ez a rosszemlékű cég le sem sz@rja a vásárlókat, és nem hogy Cannondale-t, mást sem kapsz nála soha. A másik ok, hogy nincsen azért akkora igény nálunk rá, kivéve azt a néhány embert, aki szereti, megbecsüli és KIFIZETI a minőséget. Nálam egy régi álom válna valóra, ha lenne egy Cannondale vázam, de azt hiszem ez, ha így marad, akkor álom is marad.
Nem akarlak lehangolni, de a kérdésedben megvolt a válasz is......
Ezért indítottam ezt a topicot(vagy mi a fenét), hogy közösen megoldjuk a problémánkat. Sejtem, hogy ki kell mennem külföldre, hogy vehessek legalább egy vázat, de merre, egészen pontosan? Bécsben 3 hely is meg van jelölve, mint forgalmazó, de nem tudom, hogy ők mennyiben mások a már említettől.
Szóval a lényeg az álmodozás, amíg nincs meg az aludarab, lehetőleg egy féloldalas telóval, de félek, hogy abból a pénzből egy kisebb panellakást vehetnék :-)
Én tökéletesen meg lennék elégedve egy merevvázzal.
Nem ismerem a bécsi boltokat sajnos, de szerintem a Cannondale haldoklása mindenkinél betett.
A helyzet az, hogy a piacon szerinztem elég gáz van Cannondale terén mindenhol, és ezt talán nem csak a Mali kft-nek lehet a számlájára írni.
Egyébként Bécsben látok fantáziát, utána kell érdeklődni mailban....
Grimus: Már nem haldoklik, csak csődöt jelentett, mert fizetésképtelenné vált. De aztán asszem felvásárolta valami multi, és mindenki örülhet. Vagyis nem mindenki, mert valszeg az a helyzet, hogy ahhoz, hogy a termelést ujra lehessen indítani, és megtérülő legyen a buli, ki kell(ett) pakolni az egész gyártást a távolkeletre. Szal én már tutira nem vennék 2003 után gyártott Cad vázat, olyan hiányérzetem van, semmi: "Handmade in USA" :-\ Olyan, mintha a Harley-Davidsonnak a Honda szállítaná a motorblokkot. Nekem nem kellene. De persze ez csak az én véleményem.
Amúgy megkérdezhetem, hogy mekkora keret áll rendelkezésedre? Vagy esetleg küldj egy privátot Iljics nevű fórumtársunknak, és vázold a problémát, hidd el, meg fogja oldani.
Na azt hiszem eléggé világosan felvázolták a kedves moderátor urak a szomorú helyzetet. :'(
Ez van, nincs Handmade, bár én már megszoktam, hogy majdnem mindenen ott van a méd in távolkelet.
Csak ezen lesz nehéz. ha a minőség marad (előferdülhet), akkor....... majd meglátjuk.......
Én azt mondom, amíg lehet, vegyél amcsit...
tamaska, [rob] fel vagytok véve marketingesnek !
Mitagadás, volt már nálam '03 Lefty DLR Titanium, engem lenyűgözött ! És tényleg nem kör keresztmetszetű a becsúszószára !
Észrevétel: Cannondale nyugaton se elterjedt, akinek van az imádja és nem igazán adja el. Mindenesetre azért egy Lefty Carbon ELO-val tudok szolgálni...
A váz sem lehetetlen de nem könnyű.
Szuper, hogy egy délután alatt mindent megtudtam, amit szerettem volna... A GT, és a Rock Shox is csődbe ment? Újra kezdő vagyok bicikli szempontjából, 98-ban lopták el, és nem rég kezdtem újra, de akkor ezek a cégek még virágoztak, vagy mi...
Iljics: tudnál konkrét árakar mondani? Lehet irányérték is, mi mennyibe kerülhet, etc...
A váz geometriája maradt, de a "handmade" eltünt, van helyette más, de azt nem tudom kibogarászni, valami powered...
Sokan örülnek a csödnek, mert így legalább olcsóbb lesz a bicikli, de szerintem nem az a célja a világnak, hogy egyetlen olvasztótégelyből csináljunk mindent, pont az a jó, hogy kielégítik az igényeinket, ha már ebben a k. fogyasztói világban élünk, ahol méregdrága autó helyett jópofa biciklit vehetünk, ha éppen erre van igényünk...
HI,
Budapesten a Corratec boltban talalhato nehany Cannondale. Erdemes körbenezni. Eleg alkukepes a banda, föleg ha a Berta Pistit keresitek meg.
Eredemes Nemet kereskedök oldalait is nezegetni, azok szerintem olcsobbak Ausztrianal.
jo vadaszatot
MARCI
nincs tapasztalatatok a cannondale frame exchange programjaval kapcsolatban? van egy cannondale m700 am szeretnem cserelni valami F-re:)
es a mali nem tul segitokesz, meg a cannondale customer service egy hete nem valaszol.