+ Szólj hozzá
Oldal 4 / 6 elsőelső ... 2 3 4 5 6 UtolsóUtolsó
Eredmény 61-80 / 120

Téma: Hibajelentés, (m)agyartalanságok, stb.

törzsvendég Mester14 avatarja
    Regisztrált
    2003-11-03
    Lakhely
    Mindig valahol 2 hely között, Kazincbarcika
    Üzenet
    1.344

Alapbeállítás

Így már értem....

törzsvendég labidani avatarja
    Regisztrált
    2007-04-14
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    1.100

Alapbeállítás

Az 1970-es üzenet még nekem is fennáll, néha kijön a képernyő közepére, hogy új üzenetet kaptam, néha nem, csak fent sárgállik. Én is írtam egy srácnak, nem válaszolt, de nekem sincs meg az üzenet az elküldöttek között. Egy srác is így kezdett egy levelet, hogy "szia, nem tudom, hogy megkaptad-e az előző levelemet, mert az én gépem szerint nem küldtem el".
    Ezen nem lehetne javítani? Írnék én máshol is az eladónak, de csak ezzel az egy móddal tudom felvenni a kapcsolatot.

törzsvendég
    Regisztrált
    2004-06-10
    Lakhely
    Fovaros
    Üzenet
    931

Alapbeállítás

Már sokszor előfordult , hogy benéztem valamit és a hiba nem is hiba volt, de már több hónapja se IE7, se Firefox alól nem töltődnek be az email- ben kapott link hivatkozások az adott postokra, mindig a téma legelső hozzászólásához ugrik, nagyon megnehezítve ezzel egy gyorsan pörgő topic visszakövetését. Itt egy példa, bár ez épp nem pörög az emilemből: MTB t
    Nem hiszem hogy bármi le lenne tiltva, de ki tudja.

törzsvendég
    Regisztrált
    2010-04-09
    Üzenet
    444

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: ProPedalGreg Üzenet megjelenítése
    mindig a téma legelső hozzászólásához ugrik, nagyon megnehezítve ezzel egy gyorsan pörgő topic visszakövetését. Itt egy példa, bár ez épp nem pörög az emilemből: MTB t
    Nem hiszem hogy bármi le lenne tiltva, de ki tudja.
    Ha a linkedre kattintok, akkor időben csökkenő sorrendbe rendezve kapom az első (legfrissebb) oldalon a 78. hozzászólást.
    Nincs valami olyan tűzfalad/víruskeresőd/etc, ami pl. a cookie kezelésbe beleszól?

törzsvendég
    Regisztrált
    2004-06-10
    Lakhely
    Fovaros
    Üzenet
    931

Alapbeállítás

Nincs ami ezt befolyasolna, max a bongeszobeallitas, de ket teljesen kulonbozo bongeszo is ezt csinalja. Egyebkent egy link betoltese eseten miert szamitana a cookie kezelese ebbol a szempontbol? A cookie max korabbi allapotot tarolhat , azzal kapcs. amit csinaltam itt az oldalon, nem pedig egy eppen bekovetkezo uj esemenyt (post betoltes pl) Nade mindegy ,ha eddig kibirtam, ezutan is ki fogom

törzsvendég adamszeged avatarja
    Regisztrált
    2008-08-11
    Lakhely
    Szeged
    Üzenet
    274

Alapbeállítás

Apróhirdetésre válaszolók privát üzenetének a dátumát mind 1970-01-01 1:00-ra írja.

törzsvendég
    Regisztrált
    2006-03-01
    Lakhely
    Bp
    Üzenet
    1.456

Alapbeállítás

Az miért van,hogy ki van kapcsolva a privát üzenet funkció,mégis kapom őket?

vendég
    Regisztrált
    2010-04-05
    Üzenet
    20

Alapbeállítás

berakom még egyszer, hátha elkerülte a figyelmeteket

Idézet Eredeti szerző: BPBF Üzenet megjelenítése
    Az apróban már korábban megoldódott (megoldottátok), de a fórumban még mindig probléma, hogy a rövidebb, néhány betűs márkákra (szavakra) nem lehet keresni. pl: gt, dt, ktm, stb.

maximus kalaius avatarja
    Regisztrált
    2002-07-01
    Lakhely
    tüske hegyén, penge élén
    Üzenet
    11.816

Alapbeállítás

Mobilos operán a fórum főoldala összecsúszik...mint ahogy az apró másoknak.

törzsvendég AkPi avatarja
    Regisztrált
    2010-02-08
    Lakhely
    Esztergom
    Üzenet
    334

Alapbeállítás

nálam olyan gond van vagy lehet hogy csak én vagyok hülye de ha rá megyek a szummára akkor a tegnapi és az az előtti hozászolásokat úgy teszi ki mintha ma lettek volna..
    "A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

vendég togo avatarja
    Regisztrált
    2006-05-04
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    95

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: BPBF
    Az apróban már korábban megoldódott (megoldottátok), de a fórumban még mindig probléma, hogy a rövidebb, néhány betűs márkákra (szavakra) nem lehet keresni. pl: gt, dt, ktm, stb.
    Idézet Eredeti szerző: BPBF Üzenet megjelenítése
    Basszus, olvassa ezt valaki?

Hahóóóóóóóóóóóóóóó

törzsvendég Spalya avatarja
    Regisztrált
    2002-11-08
    Lakhely
    Újpest
    Üzenet
    301

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: togo Üzenet megjelenítése

Hahóóóóóóóóóóóóóóó
    Kedves Togo!

Igen olvassa valaki, a felmerülő problémákat priorizálják, és fontossági sorrendben megoldásra kerülnek!

Elnézést a kellemetlenségért!
    "A patentzár nem 1 erőviselő szempont" Semetei Rándor

ALFAHÍM Jorus avatarja
    Regisztrált
    2001-08-25
    Lakhely
    Székesfőváros of Hangeri
    Üzenet
    11.699

Alapbeállítás

Hülye.
    "...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
    S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
    Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

bentlakó hozé avatarja
    Regisztrált
    2003-09-17
    Lakhely
    ahol általában vagy. Pl. Fót.
    Üzenet
    5.743

Alapbeállítás

Azért ideírom, egyszer hátha valaki hozzáértő ráér, és ebből a kereső funkcióból csinál valami használhatót, mert a jelenleginél volt már sokkal jobb.
    Mondjuk ha beírom a "bővített kereső" funkcióba, hogy keresse meg valaki hozzászólását nem talál semmit.
    Pedig volt.
    "Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nő jó-e.
    De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég
    Regisztrált
    2010-04-05
    Üzenet
    20

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: togo

Hahóóóóóóóóóóóóóóó
    Idézet Eredeti szerző: Spalya
    Kedves Togo!

Igen olvassa valaki, a felmerülő problémákat priorizálják, és fontossági sorrendben megoldásra kerülnek!

Elnézést a kellemetlenségért!
    Csak nagyon halkan kérdezem, sikerült előrelépni az ügyben?

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-07-01
    Lakhely
    Kozármisleny
    Üzenet
    563

Alapbeállítás

A Daewoo123 nevű felhasználó teleír minden témát a reklámjával. Nem kéne figyelmeztetni?

Regisztrált
    2010-06-10
    Üzenet
    1

Alapbeállítás

Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy vettem még tavaly egy Xt integrált hajtóművet.Nincs egy éves kb 3000km lehet benne.Egy hónapja elkezdett ide-oda járni mind a három lánctányér de ugyan azon a ponton.Gondoltam csapággyal lehet a probléma ezért kicseréltem.Igy sem jó még mindig ide-oda jár.Derékszöggel megnéztem a tengelyt nem ferdült el, minden olyan amit lehetett az megnéztem rajta de hiába.Két szerelőhöz is elvittem megnézték de nem nagyon tudják mi lehet vele! Tanácstalan vagyok.Aki tud valamit erről a problémáról az legyen szíves írjon az e-mail címemre hogy mi van vele.
    E-mail:tepa20@freemail.hu
    Előre is köszönöm!!!
    Üdv.:H.Tamás

vendég
    Regisztrált
    2008-12-19
    Üzenet
    154

Alapbeállítás

Például ide kellett volna írnod a hozzászólásod: Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

... és nem oda, ahol a honlap, illetve a kapcsolódó weblapok hibás működésével kapcsolatos észrevételeket várják a házigazdák

törzsvendég CSEKONICS avatarja
    Regisztrált
    2004-11-24
    Lakhely
    Dunaújváros
    Üzenet
    314

Alapbeállítás

Mint fentebb írták,nekem is 1970-es dátumu a privát üzeneteim,ezért ugye az üzenetek legaljára rakja,ahol néha észre sem veszem.Ezekröl nem is kapok emailt.Ugyan akkor nem minden üzenenél jelentkezik ez a probléma.Van amelyik rendes dátumu.
    Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

maximus MJani01 avatarja
    Regisztrált
    2005-05-02
    Lakhely
    Székesfehérvár
    Üzenet
    13.571

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: CSEKONICS Üzenet megjelenítése
    Mint fentebb írták,nekem is 1970-es dátumu a privát üzeneteim,ezért ugye az üzenetek legaljára rakja,ahol néha észre sem veszem.Ezekröl nem is kapok emailt.Ugyan akkor nem minden üzenenél jelentkezik ez a probléma.Van amelyik rendes dátumu.
    Ezek az apróhirdetőből kapott üzenetek, nem?
    ELADÓ! ........ VKE-NELSON.......Blogom
    A sebesség mindent megold. A "mindig"-et még mindig így írjuk.

+ Szólj hozzá
Oldal 4 / 6 elsőelső ... 2 3 4 5 6 UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid