Délután kicsit elkonfiguráltam, most újra lehet.Eredeti szerző: BRUCE
OFF
Bruce! Te kértél névváltoztatást? Olvasod a privátjaid? Mer' anno jeleztem vissza...
ON
Délután kicsit elkonfiguráltam, most újra lehet.Eredeti szerző: BRUCE
OFF
Bruce! Te kértél névváltoztatást? Olvasod a privátjaid? Mer' anno jeleztem vissza...
ON
2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
Privát üzenetet, mailt ezen a fórumon keresztül többé nem tudsz nekem küldeni.
zOrg @ zorganisation.com | twitter | facebook
a fórumnak van valami hibája, vagy nekem? (szerintem nekem)
az animált smylek nem mozognak... (nem fő problémám, de biztos más se jó, akkor)
megoldás![]()
Zorg, bocccssss, én is rühellem, ha nem figyelnek arra, amit 1000x elmondtam, kösz. Adtam magamnak egy pofont, hogy felfrissüljek. Olvasok.. :clap:
Számodra semmi.Eredeti szerző: Andrew Wolf
Koncentrálj inkább a tiltólistára.![]()
Rajtad próbálom ki.Ha tudnám mit jelent!! Jó, ok, olvasok, olvasok... nem kérdezek...
Az miért van, hogy hiába olvasok el egy topicot, tovvábra is úgy jelzi, mintha még nem olvastam volna?
VAlószínűleg én vagyok a béna, de én még nem jöttem rá, hog ymiszerint állítja a fórum egy topicról, hog yolvastam-e már, vagy nem..ugyanez a főlapon lévő kis papírka-ikonoknál...számomra elég randomnak tűnik.........
Azt is tapasztaltam, hogy tegnapról emlékeztem egy topicra, amit még nem olvastam, ma meg úgy mutatta, mintha már olvastam volna....
:scratchhe
Van állásom...:bananadan
meg új olvasatlanként jelzi azt is, amit én írtam.....
Van állásom...:bananadan
Ezt az új üzenetes cuccot még nekem sem sikerült megfejtenem...
Olyan kérdésem lenne hogy az előző fórumban az ugrás az első olvasatlan üzenethez gombocska odadobott ténylegesen az első olvasatlan üzenetemhez függetlenül hogy előtte többszőr ki be léptem és az adott témát nem olvastam egy ideig. Az új fórumban pedig az utolsó belépéstől számított első olvasatlan üzenethez dob ez a gomb. Ezt valahol vissza tudom állítani a régi jól bevált-ra???
"About as enjoyable as a bad trip."
régen is volt ilyen? én nem vettem észre
a mostanival meg az a bajom, hogyha nem jövök mondjuk 3napig, akkor az első 2nap üzeneteit olvasottnak tekinti.
hehe, igen
lehet hihetetlen, de néha az embernek dolga is van![]()
Ha a "honosítás" még mindig téma:
Send Message Via MSN to *** (***@freemail.hu)
Add ***@freemail.hu to your contact list
Send ***@freemail.hu a message
Please note that these functions require that you either have MSN Messenger or Windows Messenger open. You must be logged in and you are not able to send messages to the email address that you are logged into MSN/Windows Messenger with.
továbbá:
Sorry, you can not add yourself to your own buddy list.
:-)
Legutóbb BRUCE módosította; 2004-11-26 - 19:08. Megjegyzés: update
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
hajnalban még postot írtamEredeti szerző: Lord_Leslie
most tallozgatok a témák közt és egyetlen nem olvasott üzit se dob, be pedig van egypár..
most ez hogyvan?
Állítsátok be a témakövetést. Akkor csak lenyitod a "vezérlőpult"-ot, és ott lesznek azok a topikok, amikbe miután Te már irtál, valaki más is. Persze, ha ezt elolvastad, akkor eltünik onnan, de amugy jó. Látod, hogy esetleg valaki válaszolt az irásora/reagált a kérdésedre, stb. Persze ha fél napot töltesz a net előtt, akkor nem nyerő, de ha egy nap csak mondjuk reggel és este netezel, akkor a reggeli kérésedre este EZER könnyen megtalálod a választ.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
egyre érdekesebb a helyzet (megin azt fogjátok mondani, hogy hülye vagyok, meg aludjak többet) ugyanis msot megin normálisan mutatja a nem olvasottakat.
vegyük úgy, hogy nem szóltam, aztán majd megszokom, hogy egyszer-jó egyszer rossz..
Köszi Bruce, de nem is te lennél, ha a nem megfelelő topikba írtad volna...:afro:
Eredeti szerző: BRUCE
2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
Privát üzenetet, mailt ezen a fórumon keresztül többé nem tudsz nekem küldeni.
zOrg @ zorganisation.com | twitter | facebook
jaaaj ez a fórum... régen ezer nagy smiley özönt tudtam írni.. le is voltam ugatva miatta folyton
most meg má 5 darabnál angolul sír a fórum szája... hát:-(
és ide sem írhatok szomorkodó vigyorit, mert nem tom elküldeni...
vagy van egy limit naponta? "you have too many smileys or images in your previously post..."
hát![]()
hogy hogy hogy?Eredeti szerző: zOrg
úgy láttam meghalt a honosító topic.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"