Oldal 29 / 29 elsőelső ... 19272829
Eredmény 561-577 / 577

Téma: Felhasználói beállítások

törzsvendég
    Regisztrált
    2010-04-09
    Üzenet
    444

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: znagyznagy Üzenet megjelenítése
    A kérdésemet legegyszerűbben így lehet feltenni: honnan látod kattintgatások nélkül, hogy egy post melyik előzményre (tehát hányas számú és mikor született postra) válasz?

Adott topikon belül hogyan lehet egy konkrét thread-et megjeleníteni?

kösz a törődést!
    Ui: lehet, hogy nálam tilt le valamit a browser és/vagy a tűzfal?
    Nekem úgy tűnik, hogy sehonnan. Ha valaki idézettel válaszol, akkor az idézet felett van egy pici ikon, amivel rá lehet ugrani az eredeti hozzászólásra. Ha nincs idézet, akkor úgy látom, egyáltalán nem lehet megállapítani, kinek válaszolt a hozzászóló.

Beast of the East tamaska avatarja
    Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

Alapbeállítás

na ja, de ha valaki annyira idiota hogy egy ket hetes hozzaszolasra idezet nelkul akar reagalni ugy hogy kozben volt 3 oldalnyi beszelgetes, az megerdemli hogy senki nem tudja mirol beszel.
    YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
    B E G R I F F

törzsvendég
    Regisztrált
    2010-04-09
    Üzenet
    444

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: tamaska Üzenet megjelenítése
    na ja, de ha valaki annyira idiota hogy egy ket hetes hozzaszolasra idezet nelkul akar reagalni ugy hogy kozben volt 3 oldalnyi beszelgetes, az megerdemli hogy senki nem tudja mirol beszel.
    Remélem, nem egy három oldallal ezelőtti hozzászólásra válaszoltál. Viszont így sem tudhatjuk, hogy kinek szól a reakciód.
    (engem nagyon zavar, hogy nincs nyoma az előzménynek)

vendég
    Regisztrált
    2010-05-10
    Üzenet
    10

Alapbeállítás

Nem feltétlenül idióta, hiszen erre való az előzmény funkció. Kerestem Neked egy ilyet, ahol az idióták nem tűnnek idiótának:
    turistautak.hu

Ahhoz hogy ez bejöjjön, csak kell egy előzmény link minden hsz-hoz.

A gyors válasz éppen ezért rossz funkció, mert ha jól értem, ahhoz nem kapcsolódik előzmény. Legalábbis pl a T-Home csak fórumain úgy van.

Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

Alapbeállítás

egymas alatt vannak a hozzaszolasok... [vagy folott, beallitastol fuggoen]

nyilvan ha csak ugy irsz valamit, akkor az az eppen szoban forgo temahoz kapcsolodik. szerintem nem kell hozza szuperkepesseg hogy kovetheto legyen a beszelgetes fonala. ha valami korabban irt hozzaszolashoz akarsz valamit hozzafuzni, akkor meg ott van a "valasz idezettel" funkcio.

ertem hogy mit mondotok, de nekem meg az elozmenyes rendszer a zavaros

a turistautak.hu-s link meg pont rossz pelda, hiszen ket ember hozzaszolasai valtakoznak. nem tul nehez rajonni hogy mi mire reakcio.

pont mint itt is. 3-an beszelgetunk, most en nem raktam be idezetet, megis tok vilagos hogy mire reagalok. akinek nem, es ezt olvasva most azt gondolja hogy en egy 6honappal ezelotti dologra irok, nos az szerintem idiota.
    YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
    B E G R I F F

törzsvendég
    Regisztrált
    2010-04-09
    Üzenet
    444

Alapbeállítás

nyilvan ha csak ugy irsz valamit, akkor az az eppen szoban forgo temahoz kapcsolodik. szerintem nem kell hozza szuperkepesseg hogy kovetheto legyen
    Esetleg nézz be a prohardver fórumára! Talán érthetőbb lesz számodra is. Nem lehetetlen visszakövetni, de nagyon megnehezíti egy társalgás visszaolvasását, hogy nincs nyoma annak, hogy ki, mire válaszolt. Arról nem beszélve, hogy mi értelme a "válasz" gombnak, ha pontosan ugyanúgy működik, mint az új hozzászólásé?
    (tudtommal a motor berakja az adatbázisba, hogy ha a "Válasz"-t nyomod, akkor mire válaszoltál, csak valahogy bele kéne varázsolni a megjelenített hozzászólásba is)

Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

Alapbeállítás

ph!-t is ismerem, es nekem az is keszekusza zavaros egy valami

valoszinuleg ugy van ez hogy ki mit szokott meg. aki elozmenyes forumon "nevelodott" az utana mindenhol azt akarja hogy legyen, aki meg nem annak meg nem tunik fel a hiany.

RAUH-Welt
    B E G R I F F

vendég
    Regisztrált
    2010-05-10
    Üzenet
    10

Alapbeállítás

egymas alatt vannak a hozzaszolasok... [vagy folott, beallitastol fuggoen]

nyilvan ha csak ugy irsz valamit, akkor az az eppen szoban forgo temahoz kapcsolodik. szerintem nem kell hozza szuperkepesseg hogy kovetheto legyen a beszelgetes fonala. ha valami korabban irt hozzaszolashoz akarsz valamit hozzafuzni, akkor meg ott van a "valasz idezettel" funkcio.

ertem hogy mit mondotok, de nekem meg az elozmenyes rendszer a zavaros

a turistautak.hu-s link meg pont rossz pelda, hiszen ket ember hozzaszolasai valtakoznak. nem tul nehez rajonni hogy mi mire reakcio.

pont mint itt is. 3-an beszelgetunk, most en nem raktam be idezetet, megis tok vilagos hogy mire reagalok. akinek nem, es ezt olvasva most azt gondolja hogy en egy 6honappal ezelotti dologra irok, nos az szerintem idiota.

Mivel a turistautak.hu-n az egyik ember egy abbahagyott beszélgetést folytatott több mint másfél hónap kihagyás után, s ez egyrészt az előzmények nélkül másképp bajos lenne, másfelől meg ez a tény szépen látszik, azt gondolom, hogy hagyjuk a fenébe a témát. A Bikemag fórumai nem pénzes szolgáltatás, hanem ingyenes, így innentől már nincs más érvem :-)

fórumfüggő stp1 avatarja
    Regisztrált
    2009-01-24
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    2.889

Alapbeállítás

ha idézettel válaszolsz látszik az előzmény. egy fórumbeszélgetésben meg szerintem teljesen irreleváns hogy az előzmény tegnapi vagy egy hetes.
    ha valakit a dátum is érdekel akkor is csak egy kattintás.
    ha egy oldalon folytatódik a beszélgetés akár csak egy @név: is elég. vagy egy page down és egyből világos minden.

rosszul gondolom?

vendég
    Regisztrált
    2010-05-10
    Üzenet
    10

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: stp1 Üzenet megjelenítése
    ha idézettel válaszolsz látszik az elQzmény. egy fórumbeszélgetésben meg szerintem teljesen irreleváns hogy az elQzmény tegnapi vagy egy hetes.
    ha valakit a dátum is érdekel akkor is csak egy kattintás.
    ha egy oldalon folytatódik a beszélgetés akár csak egy @név: is elég. vagy egy page down és egybQl világos minden.

rosszul gondolom?
    Skaccok, vettetek reszt olyan parbeszedben, ahol nemcsak az utolso elozmeny szamitott, s ahol nemcsak az, hogy a masik kb mit gondol, hanem mondjuk egy par napos szakmai egyuttgondolkodas neha vita utan par hettel egy fel ujra bedob valamit, amire rajott mondjuk valamilyen teszteles utan? Na egy ilyen post elott en megnezem, hogy pontosan ki mit mondott anno, hogy nehogy felremenjen a dolog.
    Nem a forma a lenyeg, marmint ilyenkor, hanem a szituacio maga. Gondolom az egyik legnagyobb forum szolgaltato, az index is ezert hasonlit ilen szempontbol a prohardverre vagy a turistautak.hu-ra.
    Ha trefalkozni szeretnek, akkor azt mondanam Neked, hogy egyertek a kettovel ezelotti postod elozmenyei kozul a masodikkal, negyedikkel es minden mas paros sorszamu korabbival. Na, nezd meg gyorsan, hogy mit is gondolok akkor! ;-)

Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

Alapbeállítás

hogy egyertek a kettovel ezelotti postod elozmenyei kozul a masodikkal, negyedikkel es minden mas paros sorszamu korabbival.
    en azt gondolom hogy tulbonyolitod a dolgot. ez a pelda is total nem eletszeru.

a turistautas forumot nem olvastam vegig, mert nem erdekel a tema, es tulsagosan szakmai ahoz hogy szamomra emesztheto legyen, de az latszik hogy parbeszed zajlik. egy felvetesre jon a masik. hogy a ketto kozott egy ora vagy masfel honap telt el, utolag az tok mindegy. ha erdekel a dolog ugyis vegigolvasod az egeszet, szoval ertheto lesz.

RAUH-Welt
    B E G R I F F

vendég (O.o)nnen avatarja
    Regisztrált
    2005-03-22
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    89

Alapbeállítás

Helló!

Felhasználónév módosítására van lehetőség?
    Nem szeretnék kétszer/újra regisztrálni.
    Köszi!

ALFAHÍM Jorus avatarja
    Regisztrált
    2001-08-25
    Lakhely
    Székesfőváros of Hangeri
    Üzenet
    11.699

Alapbeállítás

Írj zOrgnak!
    "...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
    S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
    Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Regisztrált
    2005-03-22
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    89

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Jorus Üzenet megjelenítése
    Írj zOrgnak!
    "zOrg has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her."
    eheh..
    Valami más ötlet esetleg?

Isten ostora Valeria Victrix avatarja
    Regisztrált
    2004-11-27
    Lakhely
    Budapest, Dunakanyar
    Üzenet
    9.169

Regisztrált
    2005-03-22
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    89

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Valeria Victrix Üzenet megjelenítése
    Ok, köszi!

törzsvendég DannyL81 avatarja
    Regisztrált
    2010-08-13
    Lakhely
    Veresegyház
    Üzenet
    755

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Nick név változtatással kapcsolatban kihez lehet fordulni? Írtam az admin@bikemag.hu-ra, de semmi reakció.
    Köszi!

Oldal 29 / 29 elsőelső ... 19272829

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •