az avidban legalább van valami erő és még értelmes árban is van
bezzeg a hope, csillió cash és..
szép
ki van megelégedve és milyen hopeal, komolyan érdekel?
az avidban legalább van valami erő és még értelmes árban is van
bezzeg a hope, csillió cash és..
szép
ki van megelégedve és milyen hopeal, komolyan érdekel?
same shit different day
www.myspace.com/thelustymilkman
brembo-ról és gustav m -ről volt szó, a hope sem drágább...Eredeti szerző: málna
monadni akarsz 3 bikemagost akinek nem volt jó a hope?mondjad....
sokan vannak megelégedve vele, csak nem a beszűkült hazai "pro"-k között kellene szétnézni. :P
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető
ja az vegyen hope-ot aki szopni akar...
köszi nekem nem kell soha többet......
és igen: kinek van 6ti-je aki megelégedéssel használja?
és mono m4-e?
rob: próbáltad a mono m4-emet?
Autist Team
ha nem kintről hozattad volnamegcsinálták volna gariba<--saját hibádEredeti szerző: conor1326
gyere el győrbe és társalogj velünk![]()
nem, de a pocokét próbáltam. érdekes módon jól fogott....Eredeti szerző: conor1326
de fejezzük be szerintem.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
így is megcsináltam mert küldtek seal kitet meg szerszámot
szal az országban kb egyedül nekem van mono m4-hez szerszámom
addig örülj amíg működik
amúgy mindegy, örök vita lehetne, de én itt befejezem annyival hogy sosem veszek többé hope-ot
ennyi
rob: akkor lehet hogy szériahibás volt Dig mindkét 6ti-je és az én mono m4-em is
amúgy álló helyzetben az enyém is fogott rendesen, de tempónál semmi ereje nem volt
mindegy
nem is érdekel, mindenki azt vesz amit akar
Autist Team
Elozo tarcsafek topicban lattam volt szo a hullamos tarcsarol meg hogy erezni-e a fekkaron es ha igen miert. Szal ezek. Hat, nekem a hullamos tarcsaval fekezni kb. ilyesmi erzes volt gyors temponal: rrrrrrAztan lecsereltem elol tisztesseges tarcsara es megszunt a problema.Hatul ahol hullamos van tovabbra is jelentkezik.
Meg valami, mar regebben kerdeztem de senki nem tudott ra valaszolni. Sorry ha mar volt, nem talalom. Juicy 7-nek nincs feltolto csonkja, be van sullyesztve. Legtelenito kithez jar ilyen kis basz amit bele kell csavarni. Anelkul hogyan lehet megoldani a legtelenitest?
Edit:Bocs a 2 postert, modositassal kellett volna...
A flame-elést be lehet fejezni.
zé rider, az aláírásodra pillantva nyilván nem véletlenül vagy Hope párti.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Lehet légteleníteni az olajtartályon keresztül is. Állitsd úgy hogy a mh legyen alul a kar felül és lehetőleg legyen függőleges helyzetben a kábel. Nyisd ki a tartályt és kezd el csattogtatni a féket (mármint lassan behúzni és hirtelen kiengedni). Ki kell hogy jöjjön a bubi. Ez durván félnapos feladat. Mindig várni kell vele egy jó 20 percet, aztán megint csattogtatni. Elég schuffni megoldás de megoldás.Eredeti szerző: rvilike_2
Szerintem.
Rob?
"A patentzár nem 1 erőviselő szempont" Semetei Rándor
Ja bocs nem mondtam hogy nem csak legteleniteni akarom hanem olajat is cserelni. Az is megoldhato igy?
rvilike: vedd meg a bleed kitet sztem
elég speciális megoldása van a feltöltésnek, szal nem nagyon lehet megoldani anélkül...
Autist Team
Ertem, koszi. Az kb mennyibe faj es hol lehet kapni?
már kérdeztem az XTR tárcsafék besüléséről. most tovább érdeklődnék. a besülés az ugye a fékpofán és a tárcsán múlik, ami a régebbi XTR fékekre volt jellemző. ha én veszek egy régebbi féket, de cserélem benn a pofákat, akkor akár jó is lehet a cucc ugye?!
igen, akár jó is lehet.
a lényeg az, hogy a hővezetése nem jó, tehát nem az fékpofa anyagösszetétele miatt "sül be" hanem mert nem képes elvezetni a felgyülemlett hőt. (bár igy belegondolva lehet köze van az összetételhez) mindegy. szóval van esély rá hogy jó lesz.
vegyél valami olcsót (bbb-t javallom) és akkor nem buksz sok pénzt
Sziasztok
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy:
Van egy 203mm es Avid fékem.ÉS Manitou Black Elite villám. És egy emberem, aki tud nekem csinálni adaptert. Már csak a méreteket kellene neki elárulnom, de Avid oldalán nemsokat találtam róla.Csak azt hogy 74mm a két csavar közti távolság. Tudna nekem valaki segíteni? Belinkelni, vagy leírni stb...
köszönöm
ha simán feltennéd a tárcsaféket, akkor az ugye 160mm-es tárcsához lenne jó. ezt elosztod kettővel=80mm.Eredeti szerző: Szsly
A 203mm-es tárcsa átmérőt is kettővel leosztod=101,5 mm. A 101,5 mm-ből levonod a 80mm-t megkapod, hogy 21,5 mm adaptert kell raknod a tárcsafék alá, hogy jó legyen.
legalább is én így csinálnám
Igen énis (203-160)/2 de van benn hajlat is hogy elférjen a fék. De gondolom megoldás ha csavarrész után egyből a villafele hajlik és igy elfér.Csakhát ezt hogy magyarázom el az embernek...Eredeti szerző: konásandrás
De azért örülnék egy adapter robbantott képnek![]()
mi hajlik vissza? nem értem. nem merőleges a villára és a tárcsára a csavarmenet?