ööö. számolgatok és a fékemnek nem tom mennyi a súlya.
Mármint csak a tárcsáé kell. 160 mm-es Avid (BB7)
Lécci ha tudjátok lökjétek már meg
Kössz
ööö. számolgatok és a fékemnek nem tom mennyi a súlya.
Mármint csak a tárcsáé kell. 160 mm-es Avid (BB7)
Lécci ha tudjátok lökjétek már meg
Kössz
google.
http://www.cambriabike.com/shopexd.asp?id=12881
375g + tárcsa szvsz
aztán lehet, hogy tárcsával ennyi...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........penarms: Lokálpatrióta Házigazda
a floating féknyereg az az mint a gustav és a régi louise ('98-'99) azaz egy oldal fix, és ahhoz az oldalhoz nyomja a tárcsát hozzá a másik oldal.Eredeti szerző: Spalya
floating féktárcsa meg az amit it fentebb valaki linkelt. legalábbis ezt nevezik a hope-nél floating-nak, pedig kézzel nem mozgatható, de 2 darabból áll és össze van szegecselve. lehet hogy a hő hatására elmozdul.
de régen volt olyan tárcsa is ('90-'92 körül gyártotta a suspension factory nevű cég) aminek a külső része a szegecseken jobbra-balra mozgott, kb 1-2 mm játékot hagyva a kézzel mozgatáshoz.
hope: jó fékbetéttel, jó beállítással és jó tárcsával jó fék. csak nagyon szervizigényes. és nem is olcsó. a sh!mnao saint olcsóbb, igénytelenebb és könnyebb beállítani.
mechanikus avid: tárcsával annyi, fékkar és bovdenek nélkül
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető
megvan. azé kössz 130gramm a 6 csavarralEredeti szerző: Lord_Leslie
Már csak a váz hiányzik. De az kb 1600 gramm (2004 pyxis)
A Floating rotor ho hatasara mozog, azert pattog amikor visszahul.
Hope miert szervizigenyes? A szetegett Mini -n kivul soha nem kellett hozza semmit vennem. Szerintem az ujakkal sincs ilyen problema.
Az igaz hogy nem olcso.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
Ja ja azt vágom, mert a motorokon is olyan tárcsa van. Annak lenne értelme bringán, de csak kb.160-as tárcsával. A shimano 2 darabbol allo tárcsa, az legfeljebb a tomege miatt van két darabbol.
"A patentzár nem 1 erőviselő szempont" Semetei Rándor
ja ezt ki is hagytam a hope hátrányainál, hogy feltalálhatnák már a pm-et.....:rolleyes:
és akkor talán nem szopna mindenki a szarul beállított fékkel
(mielőtt nekemestek: nekem jól be volt lőve)
Autist Team
A Hope inkabb kitalalta a pontos es preciz gyartast. Az Enduro 4 -es esl ofekem alatet nelkul tokeletes volt a BoxxerreEredeti szerző: conor1326
A 6 Ti -hez pedig azert kellett alatet, mert a kedves okos Hope team -es emberke lereszelt belole.
Azon kivul villakbol ha jol emlekszem meg mindig csak a Manitou csinal PM -es telokat ( + a Monster ), szoval a vilak tobbsege es az osszes vaz IS -es
Ettol fuggetelnul en is tamogatnam hogy minden teleszkop es vazgyarto terjen at a pm felfogatasra, mert sokkal jobb.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
az idei komolyabb marzokból mintha jó sok lenne pm-es....(am sorozat, maraton sorozat,66- ok)Eredeti szerző: Vole
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Nah igen, az ideiek egy resze mar szerencsere PM -es. Remeljuk egyre tobb lesz.
( amugy a 6Ti -bol van PM felfogatasu )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
Muti PM-es Hope6ti-t, mert a hope saját szabvánnyal dolgozik manapság.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
csak azt nem ertem, hogy ha mar elkezdtek, kkor miert nem birjak az osszeset ugy csinalni... mikor mindenki lathatja hogy a PM-nek szinte csak elonye van. mindenesetre dijazzuk a torekvestEredeti szerző: Bikertigger
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Gondolom a 06-os villák nem szeptemberben kezdtek legyártódni hanem má tavaly tavasszal és nincs idő áttérni, vagy csak fosnak merész lépést tenni.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
vagy csak nem kopott szét még minden régi öntőforma ......Eredeti szerző: Dig
akkor azt mondjátok meg hogy most tavalyi IS-es olcsón vagy idei PM-est kicsit drágábban, héjsz fékhez ? (jó tom teló topik, de ha már itt került szóba)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Vole: hiába precíz a féktest ha a villaláb öntve van és nincs síkba köszörülve
egyszerűen mákod volt![]()
Autist Team
Nekem mindig makom van, nekem konnyu...![]()
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
Folytatás ITT.
2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
Privát üzenetet, mailt ezen a fórumon keresztül többé nem tudsz nekem küldeni.
zOrg @ zorganisation.com | twitter | facebook