Oldal 3 / 310 elsőelső 123451353103 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 6197

Téma: Tárcsafékek

bentlakó albertfish avatarja
    Regisztrált
    2002-11-07
    Lakhely
    punnántúl..
    Üzenet
    8.051

Alapbeállítás Re:Tárcsafékek

na akkor ez a kérdés kilőve

másik hogy a jagwire adapter hayes fékez jó hátra?
    mert at 2e alatt van a hayes meg a duplája!

lor
    lor offline
    phorumus maximus lor avatarja
    Regisztrált
    2002-10-11
    Lakhely
    miskócz, balkán
    Üzenet
    24.139

ha ugyabazt csinalja akkor jo hozza

mod-O-mata Endroo avatarja
    Regisztrált
    2002-11-21
    Lakhely
    HHH alján ... de minek?
    Üzenet
    7.030

OFF
    Jorus: lehetek a barátod ? :P ;D
    ON

A Saint fékről jelen pillanatban (kb 3 hét használat) csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni. Brutális fékerő és szvsz még mindíg kopik a betét, ami ráadásul a fémes, de majd újítok gyantásat, iszonyatosan modulálható, és mindez 160-as tárcsával.

Dig
    Dig offline
    maximus Dig avatarja
    Regisztrált
    2004-03-21
    Lakhely
    Nem fogsz elérni, egy valaki ér el, de neki ez a dolga, majd egyszer.
    Üzenet
    10.884

oFF:Szóval velem is ezért barátkozol ;D
    Monster T rulez?... ;D

maximus thez avatarja
    Regisztrált
    2002-08-06
    Lakhely
    Bp
    Üzenet
    26.347

a super szót kifelejtetted

Dig
    Dig offline
    maximus Dig avatarja
    Regisztrált
    2004-03-21
    Lakhely
    Üzenet
    10.884

Ja tényleg de nekem elég a mini monster is 8)

maximus thez avatarja
    Regisztrált
    2002-08-06
    Lakhely
    Bp
    Üzenet
    26.347

majd ha nagy meg nehéz leszel, lesz supermonstered is akárcsak Jé ügynöknek
    ON
    nekem is van tárcsafékem, és nagyon jó!

Regisztrált
    2004-05-10
    Üzenet
    4

Milyen tféket érdemes venni(light)street,dirt gépre a következök közül:hayes hfx9,deore m555,hayes mx1,deore m515,magura louise FR?
    elcsavarnak e 1 mozo R500-at?Ha hayest veszek akkor hd vagy xc-t érdemesebb?

bentlakó thommey avatarja
    Regisztrált
    2001-08-26
    Lakhely
    Pilisszentlélek
    Üzenet
    6.342

Én a Louise FR-ra szavazok! iszonyatos fékerő, de nagy tempnál még adagolni is lehet....
    mozo? sztem fektess be egy telóba inkább...

törzsvendég Juhi avatarja
    Regisztrált
    2003-07-02
    Lakhely
    Vác
    Üzenet
    735

endroo!
    örülök hogy jó a fék akkor! ;D az avid is jó köszi!kicsit hiányzik a saint!de nemlett volna elég a fékcső6 tuti hogy megtört volna!(shimano első nap megtört! :'( első esés ;D)

törzsvendég
    Regisztrált
    2003-06-20
    Üzenet
    902

nah a mag túlvan az első megmérettetésen (én is ;D)
    jol birta tokodot, a fékerővel sehol nem volt gond, bár igazábol ez a pálya kurvára más mint a john hillünk. sokkal technikásabb és NEKEM lasabb is volt, nah szoval bőven elég volt a 160as tárcsa. de azért élvezetes.
    a döntőig jol birta, de ott egy nevetséges esés után kijött a fékkar (ugy mint régen tamsnak) holnap elviszem vhova, mer se zégerfogóm nincs, se kedvem hozzá. viszont annyit elmondanék, ha valaki ilyene gondolkodik, hogy jó fék, de a kidolgozása elég pocsék. az egy dolog, hogy az illesztések nem szépek, de a festék hámlik le a fékkarrol rendesen. a 2 éves deore szebb állapotban van.
    mindent összevetve vegyetek hayest nyugodtan, bár én a hfx 9töl ódzkodnék. mag/purple dh vagy régi stuff.

maximus thez avatarja
    Regisztrált
    2002-08-06
    Lakhely
    Bp
    Üzenet
    26.347

hfx 9töl ódzkodnék
    én meg nem.

Dig
    Dig offline
    maximus Dig avatarja
    Regisztrált
    2004-03-21
    Lakhely
    Üzenet
    10.884

Thez te ne szólalj meg mert te mindenben mákos vagy ;D

törzsvendég
    Regisztrált
    2004-08-08
    Üzenet
    278

jobb mákosnak lenni mint homokosnak

törzsvendég Eerie avatarja
    Regisztrált
    2003-02-08
    Üzenet
    514

[quote author=Endroo link=board=5;threadid=2271;start=6630#msg206126 date=1094823374]
    Ahhoz van.
    [/quote]

Igen, azt tudom, hogy ahhoz van Csak tapasztalatra voltam kiváncsi, mennyivel jobb mint egy SD 2.0 pl.

mod-O-mata Endroo avatarja
    Regisztrált
    2002-11-21
    Lakhely
    HHH alján ... de minek?
    Üzenet
    7.030

Könnyebb (de baromi bőbeszédű vagyok) Jobb nem lesz, hiszen mind a kettő csak a bovdent húzza mást nem tud. Gondoltam hogy mondjuk egy deore-hoz képest kérdezed. Az Ultimate jobb, mert kisebb erő kell a mozgatásához, csak perkálj érte ~30 ruppót.

törzsvendég
    Regisztrált
    2003-06-20
    Üzenet
    902

[quote author=thez link=board=5;threadid=2271;start=6660#msg206357 date=1095021102]
    hfx 9töl ódzkodnék
    én meg nem.
    [/quote]
    én meg akkor is.
    fasza csávó, meddig folytassuk?
    ennek szvsz nincs sok értelme
    éljünk inkább békességben és ne provokáljuk egymást. ha akarod kifejtem, hogy miért ódzkodnék tőle, de mások már megtették.

on

sikerült sufniba rögzíteni a kart, mostmár nem jön ki. a factorék meg elég unott banda. a lurdybol elküldtek a momba, mert éppen nincs ott a szerelőjük, de azt nem mondták, hogy a momba hétfőn nincs szervíz. onnan meg a kiss jánosba küldtek, csodálkoztam is, hogy van e még hajdu, de ők állították, hogy van. hát nem volt... lakat minden, felirat, hogy mennyünk a momba... azért hogy a saját üzletláncukat se ismerjék...
    na mind1, probléma megoldva nélkülük.

vendég
    Regisztrált
    2003-01-19
    Üzenet
    135

Málna!
    Amit írsz, az sajnos mindennapos dolog sok helyen! A hivatalokra meg kifejezetten igaz ez a dolog! Tisztelet a kivételnek! Szeretnek macska-egér játékot játszani, kíváncsi lennék, hogy akkor is annyira szeretnék, ha ök lennének az egerek és mi ügyfelek szórakoznánk velük úgy, ahogy azt ök teszik velünk.

maximus thez avatarja
    Regisztrált
    2002-08-06
    Lakhely
    Bp
    Üzenet
    26.347

[quote author=málna link=board=5;threadid=2271;start=6675#msg206449 date=1095089442]
    [quote author=thez link=board=5;threadid=2271;start=6660#msg206357 date=1095021102]
    hfx 9töl ódzkodnék
    én meg nem.
    [/quote]
    én meg akkor is.
    fasza csávó, meddig folytassuk?
    ennek szvsz nincs sok értelme
    éljünk inkább békességben és ne provokáljuk egymást. ha akarod kifejtem, hogy miért ódzkodnék tőle, de mások már megtették.

on

sikerült sufniba rögzíteni a kart, mostmár nem jön ki. a factorék meg elég unott banda. a lurdybol elküldtek a momba, mert éppen nincs ott a szerelőjük, de azt nem mondták, hogy a momba hétfőn nincs szervíz. onnan meg a kiss jánosba küldtek, csodálkoztam is, hogy van e még hajdu, de ők állították, hogy van. hát nem volt... lakat minden, felirat, hogy mennyünk a momba... azért hogy a saját üzletláncukat se ismerjék...
    na mind1, probléma megoldva nélkülük.
    [/quote]
    1: téged jól átb@sztak, vagy szimplán nem érted.
    a hajdú mint kerékpárbolt szünt meg, de mint SZERVÍZ továbbra is életben van. tehát egy általad tönkretett alkatrésszel, ami ugye szakszerüen HIBÁS-nak mondható nyilván a szervízbe küldenek. max a nyitvatartást nem tudjáűk pontosan, lévén már nem egy folyton látogatott hely, hanem egy "épp van mit szerelni, ezé beülök gy sörrel és összefabrikálom" hely. ja, és mondj egy boltot ahol kérésre rögtön megcsinálják. ott is hagyhattad volna tegyük fel keddre a cuccot, megcsinálták volna. de a magyar ember türelmetlen.... :
    2:írd le légyszíves miért nem szereted a hfx 9-et, mert én nem tudom még. föleg h még csak látásból ismered, de gyerünk, várom. a hfx 9töl ódzkodnál, mert vki azt mesélte a fogasnál etc, bezzeg a kiakadós fékkarú MAG tökéletes, föleg h nem veled történik meg elöször ez ezzel a fékkel. de azért értelek, meg szeretem h ilyen szókimondó is vagy "fasza csávó".. ezt a kifejezést is utoljára egy merdzsó-s embertöl hallottam. :-X

ja és még valami. egy fórumnak van szabályzata. és itt nem tiltják a szabad vélemény megalkotását. ha ez tiltva lenne, senki nem járna ilyen helyre, max 3 KOCKA. ha te mondhatod h szar, had mondjam már ki én is a véleményemet, ami icipicit több tapasztalara alapul, e téren legalábbis igen, hogy sztem meg nem is olyan rossz, mint ahogy itt beállítod... remélem megbocsájtassz azért, hogy a szabad véleményalkotás alkotmányos joga alapján volt pofám leírni, hogy szerintem meg nem rossz.
    ??? :P : :-X :-X :-X >

bentlakó legszebbcsavo avatarja
    Regisztrált
    2001-01-01
    Üzenet
    5.125

huhh, ennyit írni emiatt..... ;D, na mindegy.

részemrül: HFX9 kidolgozása egy kalap fos, működni működik egyébként és jól fog, amolyan kifinomulatlan, jellegtelen, de markos legény.
    de biztos csak pechem volt az összes (4 vagy 5, nem emlékszem) teszt konán ;D

A saint, meg hibátlan. igényes, könnyű, szép, ge*ierős, jó a betét, XT kar meg mindig is jó volt, stb....mint azt írtam is vala a nyomtatottban is.

Oldal 3 / 310 elsőelső 123451353103 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •