Oldal 3 / 14 elsőelső 1234513 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 279

Téma: Magura

vendég zsolti22 avatarja
    Regisztrált
    2001-10-24
    Üzenet
    57

Alapbeállítás Re:MAGURA

A bringásboltosoknak szerintem nem kell annyira hinni,mert általában azt a terméket istenitik ami van nekik épp,és azt húzzák le,ami meg nincs náluk a boltban..

TOM
    TOM offline
    törzsvendég TOM avatarja
    Regisztrált
    2002-12-09
    Üzenet
    836

vgfour: Milyen felnid van elol?
    Ugy vettem eszre hogy a SUN ok a gyari fekete pofaval nem igazan COOL ak.
    Viszont ugyanazt a feket lattam mar sokkal jobban is mukodni, raadasul fekete pofaval. AZ nem SUN felni volt. Szoval jatszani kell a pofa felnivel es akkor jo lesz. Talan. De hat ez V feknel is igy van.

A feeling az meglesz, raadasul 3-ad annyiert. De az az igazsag hogy a bowden elol nem nyulik annyira. Hatrabb elvezetgetve jobban, tehat hatul azert jobban feltuno a hidraulika feeling.

Ja meg kerdes mire rakod fel. Mert eleg nagy ereje van ...

Regisztrált
    2002-03-21
    Üzenet
    8

Ritchey Rock Pro, ill OCR Pro felnim van, serpens alapfelszereltseg. Elol Z2-es, gondolom azzal nem lesz gond.

TOM
    TOM offline
    törzsvendég TOM avatarja
    Regisztrált
    2002-12-09
    Üzenet
    836

z2 bam?
    Ricsivel meg nem probaltam.

ha nem mukodne:
    En cukrozom a felnit, de a sima cukrot nehez terepen feloldani. A nemspúrkóla az jo. Ujjal kicsit fel kell vinni a felnire aztan gyengeden behuzva menni egy kort. Egy kis pofaanyag 'raolvad ' a felnire.
    Szaradas, aztan fog mint a pinty
    Egy ido mulva persze lekopik ...

Megprobalom szetszedni az egeszet kipucolni a pofakat es -mostmar centir utan- jol beloni.
    Allitolag egyszerubb beallitani ha zsirral rakod ossze...

ahoj

fórumfüggő KillerTom avatarja
    Regisztrált
    2001-07-04
    Lakhely
    Eger
    Üzenet
    1.570

[quote author=T0M link=board=5;threadid=3753;start=0#msg80482 date=1039807053]
    Beszeltem a Plasmaticos sraccal

Allitolag a pofa nem csak trialra jo hanem cc re is . Elettartamot kb 9honapban hatarozta meg
    [/quote]

ez jo ;D, utanna lejar a szavatossaga vagy mi ..?

törzsvendég
    Regisztrált
    2001-12-31
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    507

Hali!
    Nem tudom aktuális e még a fék vásár de azért írok. Szerény véleményem szerint ha CC-re használod a géped (és nem versenyzel), itthon nem tudom hol
    használod ki egy tárcsafék erejét. Én hóban- sárban tekerek és megállok rendesen mindenhol bár egy tárcsa előre ilyen esetekben azért sokkal jobb. Nekem elöl CenterX-em van HS33-val és nagyon jól működik már három éve, amikor újonnan vettem. (még az elején írta valaki, hogy elég keményen kell húzni ebben a párosításban és ez igaz de legalább kontrolálható) Olajat sem cseréltem benne szóval tényleg nem nyúltam hozzá. Hátul is ilyen fékem volt és nekem nem jött be, most Avid Arch Rival van xt karral és ez nekem így jobb, bár a Magura sokkal pontosabban fogott. Sőt most a Race Line „csak” 20.000 újonnan minden boltban.
    Én csak ajánlani tudom mert jól fog, pontos és kontrolálható no meg nincs vele gond. A felrakása macerás egy kicsit de meg lehet tanulni pontosan és esztétikusan összerakni elég hamar.

TOM
    TOM offline
    törzsvendég TOM avatarja
    Regisztrált
    2002-12-09
    Üzenet
    836

Nem tudom hogy a fekpofasmirglizes, vagy hogy egesz kozel allitottam a pofakat a felnihez.
    De most sokkal jobban fog mezei fekete pofakkal mint valaha :>>>>

Lehet hogy kis huzasnal nagyobb erot tud kifejteni?

Mindenesetre eleg meggyozo. Majd jobb mint a HOPE

Mentem vele egy oracskat elesben es nagyon jo. Mint egy Magura Ugy tunik eddig rosszul volt beallitva azert fogott gyengen.
    ugyhogy tessek probalkozni :>

Regisztrált
    2002-03-21
    Üzenet
    8

TOM: bam

HICKS: a fekvasar meg aktualis, remelem jovo het elejen meglesz ra az anyagi fedezet is, es az elso jo ajanlatra lecsapok. Azt hiszem, hogy elore vegul is Sram-ot veszek, de foloslegesnek tartom hogy hatra is tarcsa keruljon, ugyhogy hatul Magura lesz (majd ha a tarcsavasarlas utani anyagi csodbol kilabaltam ). Amugy neked miert nem jott be hatul a Magura?

TOM
    TOM offline
    törzsvendég TOM avatarja
    Regisztrált
    2002-12-09
    Üzenet
    836

A magura ugye vagy fel kilo, egy jo V meg parban annyi.
    A BAMmal meg csak ovatosan, mekkora feket akarsz ra tenni?

vendég
    Regisztrált
    2002-11-25
    Üzenet
    40

Hali!
    Én is most akarok új bicajt venni street/triál célra és hátulra Magurát fontolgatok. Viszont a magura-konzol dologgal bajban vagyok...
    Van ugye itt ez a nem éppen jól csengő Caprine triál váz (kifejezetten magura konzollal is kapható) és szemben vele ott a szívem csücske, a Tucana, természetesen hagyományos v-fékkonzollal.
    Na de lesz-e olyan merev a hagyományos konzollal a magura, vmint a spécivel? Vajon a magellánéknak miért nem fontos, hogy legyen magura-konzolos vázuk? Ők már csak tárcsát feltételeznek? Vagy ez egyáltalán nem természetes, hogy van ilyen változat is, csak a Caprine-nek valami csoda folytán jutott eszébe?
    Nektek mi a vélemyényetek konzol-témában?

Regisztrált
    2002-03-21
    Üzenet
    8

160, 180-as tarcsara gondoltam, talan inkabb az utobbi all kozelebb a szivemhez (na meg nem utolso sorban az is szamit, hogy eppen milyet kinal az elado ). Gondolod, hogy nem birja el? Azt azert nem szeretnem, ha eltorne, akkor nem eri meg az egesz.

vendég
    Regisztrált
    2003-04-07
    Üzenet
    120

Uff!!!

Tőletek Magura értelmiségieket kérdezném a következőket:
    Mekkora is a merevítőnél a hely ? elfér e lejtőzéshez stílusra a 2.3-2.35-ös gumi? és menni egy pár féknek(kar+fék+merevítő+ami még kell) a súlya grammban?

Regisztrált
    2002-12-05
    Üzenet
    4

Hali!
    1 kérdés a témában! ???
    Elöl Magura louise tárcsa-hátul Magura hs33 hidra
    párosítás müxik e 2.35 gumikkal és elvileg Mali Mamba
    váz+Mozo 500 teló?

off
    a fent említett tárcsafékhez jó ár/érték arányú agyat mit ajánlotok?

lor
    lor offline
    phorumus maximus lor avatarja
    Regisztrált
    2002-10-11
    Lakhely
    miskócz, balkán
    Üzenet
    24.139

szertem a hs33 meg beveszi a 2.35-os gumit.
    agy zoggie vagy b+ ~8eft
    telo ok fek szempontjabol vazhoz aze rakjal merevitot mert a hs33 nagyon hajtogatja!

vendég
    Regisztrált
    2001-11-02
    Üzenet
    168

Hi!

2.35ös gumi siman elfér hátul magura merevitonél. Le kell fűrészelni a merevitő országuti felfogato lyukát vagy mit. Mer az nekunk ugyse kell. És ajánlatos a gyorszárat is lecserélni és oda is csavart rakni+ a boostert is lecsavarozni mindkét oldalán. Igy le kell ereszteni a gumit ha ki kell venni a haccso kereket, de vmivel merevebb lesz a rendszer, és nem lazul ki a gyorszár miatt. Egyébként a magura nagyon kevés grammban tér el egy v-féktől merevitővel.

Marty

vendég
    Regisztrált
    2003-04-07
    Üzenet
    120

Kössz a válaszokat.

Regisztrált
    2002-03-21
    Üzenet
    8

Kicsit el vagyok kavarodva a Magura fekpofak kozott. Eddig ugy tudtam, hogy a fekete az atlagos, a piros puha es erosen fog, viszont nem tudom hova tenni a zoldet es a szurket (allitolag kemenyek, de nem tudom biztosan).

A magura honlapjat valami olyasmit olvastam, hogy ezek keramia-bevonatu, vagy kemenyre eloxalt felnikhez valok. Na akkor ez most mit jelent? Puhabbak vagy kemenyebbek mint az elozoek? Mi van, ha sima felnihez hasznalom oket? Nekem pl problemaim voltak a Deore fekpofakkal (kinek nem), roncsolta a felnimet es csak puhabb pofara csereles utan oldodott meg a problema (bar nem teljesen).
    Hallottam olyan tapasztalatot, miszerint a fekete pofakkal voltak ilyen problemak, ellenben a szurkekkel, ami ha minden igaz kemenyebb, nem volt baj.

Na akkor most mi a helyzet a puha meg kemeny pofakkal, es konkretan a Maguraval?

lor
    lor offline
    phorumus maximus lor avatarja
    Regisztrált
    2002-10-11
    Lakhely
    miskócz, balkán
    Üzenet
    24.139

a ceramic felnik eszik a pofakat!
    azt tudom, igy kapcsibol, hogy a piros tioga tuti jo a ceramic felnihez.
    de a magura pofak kozul melyik jo az passz.
    mond meg milyen felnid van utana kerdezek haveroknal!
    vagy nezz be a trial topicba! ;-)

törzsvendég mbalazs avatarja
    Regisztrált
    2002-09-08
    Üzenet
    349

mi a véleményetek a magura louise fr ról? megéri? vagy inkább deore?

Regisztrált
    2002-03-21
    Üzenet
    8

Engem igazabol az erdekel, hogy szurke vagy zold pofa jol mukodik-e a nem-keramias (Ritchey Rock/OCR Pro) felnikkel (marmint ne roncsolja a felnit es erosen fogjon).

Amugy nekem ezek a felnik gyanusak, ugy nezem erosen hajlanak arra, hogy aprobb szilankjaiktol megszabaduljanak. Eloszor azt hittem, hogy a Shimano pofak hibasak, aztan attertem puha pofakra, tukorfenyesre dorzsoltem a felnit, de igy is egy ido mulva apro gobok jelennek meg a felnin. Regebben egy Rigida felnim volt (elol meg talan Alesa), arban feleannyi mint a Ritchey, de soha semmilyen pofaval naluk ilyesmit nem tapasztaltam.

Na megyek korulnezek a trialosoknal.

Oldal 3 / 14 elsőelső 1234513 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •