Értem, köszönöm a segítséged!
Értem, köszönöm a segítséged!
" A Cube el van vetve! "
2012 Magura MT8 teszt: Magura MT8 Brake Review | Mountain Bike Review
Elég fincsi cucc! ;-)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, adott egy Magura Marta fékszett. 1 éves, 2010 -es modell. Szerelésnél kiderült, hogy valami nem stimmel... A fék nem működött, behúzásra ráfogott, majd szépen visszasüllyedt a dugattyú. Kibontottuk, az olaj ilyen kocsonyás izé volt benne. Elvileg 4 hónapot nem volt használva, úgy került hozzám. Attól félek DOT fékolaj került bele, bár a fene tudja. Az a valami ami benne volt, hát..nem tudom mi tud, és miért tudott ilyen állagot felvenni. Átmostuk a rendszert, majd fel lett töltve ásványival. Az első fék tökéletes. A hátsó is, szépen fog. Egyik sem folyik sehol sem, még a fékkaroknál sem. Ellenben a hátsó fékkarnak van egy holtjátéka, amin nem fog, és behúzás után nem is ugrik vissza annál jobban.(kb. 0.5cm) Mikor kézzel visszalököm, minimális ellenállást érzek. Adagolni ugyan úgy tudom, és fog is rendesen. Mi lehet a gond?
Van Bp.-n Magura szerviz, ahova bevihetném megnézetni?
Hát, erre én is gondoltam. Utána próbálgattam, és azt a kis holtjátékot leszámítva normális a működés. Ha a rugó kehes lenne, akkor végig ezt kellene tapasztalnom, nem? Én magához a fékkarhoz nem merek ilyen mélyen hozzányúlni, nekem sincs vele tapasztalatom, és nem szeretnék még nagyobb kárt csinálni benne. Most meginterjúvoltam a tulajt, mégis mi volt benne mielőtt megvettem.
És mit mondott?
ÉS nem kellene végig ezt tapasztalnod, ugyanis lehet h csak felpuhult a rugó, mert mondjuk a DOT megmarta. És akkor nincsen bán annyi erő h teljesen visszanyomja a főfékmunkahengert, és evégett van ez a lötyögés.
Egyébként én még régen Juliet, meg Louiset szervizeltem, és mindegyiknél volt ilyen baj, mig szét nem lett szedve és ki nem lett takarítva!
Utána minden flottul ment.
Szét lett szedve, át lett tisztítva az a része. Még egy dolog feltűnt. A külső dugattyú alapállásban kicsit beljebb van, így bizony kicsit fékezi a kereket, nagyon minimálisan hozzáér a betét a tárcsához. Ez sem normális dolog, szóval ebből lehet szerviz lesz.
Egyébként az első is ilyen állapotban volt, azzal azóta sincs semmilyen probléma. Ugyan úgy jártunk el vele, azért vagyok tanácstalan. Meg a kezem kötve van, így mostanában még nem tudok piszkos munkát végezni.
Nincs Magura szerviz itt Mo.-n? Vagy egy hozzáértő ember, aki rá tudna nézni tüzetesen?![]()
Félig-meddig.Köszönöm így előre is, küldök egy privát üzenetet ezzel kapcsolatban.
na elolvastam a cikket, én a saját louise bat fékemmel is meg vagyok elégedve laza terepen meg vízszinten. általában, ha valami versenyem van öcsémmel, akkor sokszor hamarabb elkezd ő fékezni, mint én, pedig neki saint van fenn. ezzel arra akarok rámutatni, hogy a louise az szeintem tökéletesen elég mondjuk 40km/h-ig, 35km/h-ról általában 6-7m alatt megállok vele aszfalton, pedig bicajjal együtt kb 105 kiló vagyok. ha meg az ember 40km/h fölé megy gyakran, akkor inkább használnék ennyiért már saint-et, azzal azért le lehet ereszkedni 100 métert 30%os lejtőn kb 6-7km/h-val, hogy ne fogyjon el. az nem derült ki a cikkből hogy mennyire volt kemény az adh terep amin ő ment, de ennyi pénzért akkor is saint, még ha azzal a rendszerrel kb 30 dekával nehezebb is lesz a bicó.
Van valami tapsztalat az új mt-2vel
mert ilyet szeretnék venni és semmi tesztet nem találtam róla megéri megvenni?
Sziasztok!
Van egy Magura HS 11-es fékem. Szeretném pontosan beállítani, de van egy olyan gondom, hogy az egyik fékpofa késik a másikoz képest. Van rá valami megoldás? Amelyiknél bemegy a fékkar felől az olajcső, az előbb ér neki a felninek, pedig egyforma távolságra van tőle, és ha csak kicsit húzom meg a kart, akkor csak az egyik fékdugattyú kezdi el befelé nyomni a pofát.
Másik kérdésem, hogy a beállítást legcélszerűbb úgy végezni, hogy lelazítom mind a négy csavart, nekinyomom a felninek a pofákat, kicsit szorítok a csavarokon, behúzom a fékkart annyira, amekkora hézagot akarok a pofa és a felni között, majd meghúzom a csavarokat és zárom a gyorsszorítót?
Kerék ki-be szerelést hogy lehet megúszni beállítgatás nélkül?
Hali
A késésre én szét szoktam szedni a fékeket, és újra kenem tömítéseket, és azzal le lehet minimalizálni a késést.
De ezt csak akkor csináld ha értesz hozzá, meg megvannak a megfelelő szerszámok.
Konkrétan még HS fékeket nem szervizeltem, így sajnos nem tudom h kell e hozzá vmi "spéci" szerszám.
Reménykedtem, hátha van valami finombeállító csavar, amivel esetleg lehet szabályozni az olajnyomást a két oldal között. Egyelőre azt hiszem nem nyúlok hozzá, levegősnek nem levegős az biztos, a hidraulikus része ezt leszámítva valószínű rendben van.
Illetve lenne egy olyan kérdésem, hogy maga az olaj öregszik-e? Ez nem egy új fék, de valószínű, hogy nagyon keveset használták, mivel a bicikli is szinte új, a fék meg gyári rajta.
Annyit sikerült elérnem, hogy a késlekedő fékpofát közelebb helyeztem a felnihez alapállapotban, így most nagyjából egyszerre érnek a felnihez.
Közben észrevettem, hogy az egyik fékpofa szürke, és nem fekete. Remélem azért jó lesz. (gondolom más az anyaga)
Volna a képen látható retro Magurám. Szedett már szét valaki ilyet? Az egyiknél folyat a fékkarnál, és érdekelne hol tudok hozzá alkatrészt szerezni. Pl. szimmeringet, karmantyút tudok hozzá csapágyboltban venni?
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül