a szar idő koptatja a felnit igazán
napsütésben használt bringán szeirntem elképesztően sokat bír egy fékpofa, míg esőben akár párszáz km. alatt elkophat, és a felnit is ennyivel jobban megviseli
a szar idő koptatja a felnit igazán
napsütésben használt bringán szeirntem elképesztően sokat bír egy fékpofa, míg esőben akár párszáz km. alatt elkophat, és a felnit is ennyivel jobban megviseli
csodálkozom, hogy még senki nem ajánlotta a kevesebb fékezés taktikát...![]()
Cedric koma úgy szokta...sőt, jelzőt is aggatott azokra akik nem.![]()
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Én is fékezés minimalista vagyok, de csak síkon és városban. Fék helyett inkább előre gondolkodom és technikával kerülgetek kanyarodok. Terepen, lejtőn a technika már néha kevés ezért bevallom szégyen a fék, de hasznos.
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Sziasztok !!!Tanácsot szeretnék kérni ,friss hus vagyok tárcsafék ügyben ,összeraktam egy rendszer külömbözö helyekröl ,simano rt53 as féktárcsa,ami azt olvastam elég gyenge minöség,aztán simano deore xt br m-775 féknyereg a01s ,gyantás betéttel !!A tárcsa is gyantást kiván ,meg a betét is gyantás ,és ugy nyikorog meg lehet töle bolondulni ,ha mindent lezsirtalanittok akkor 3 fékezés és nyikorog tovább és onnan mindig ,az összes állitási lehetöséget megprobáltam ,márt amit lehet mindent ,fékcsikorgásgátlo paszata féktisztitto spray minden felcsiszoltam a betétet letörtem a szélüket átraktama féket az elsö tárcsára ,megvaslatam felelegitettem ,amit lehet minden ,teljessen tanácsatalan vagyok a ,szomszédok meg röhögnek!!
Ha valakinek lenne valami tippje azt nagyon megköszönném!!
Sziasztok Emil!
ha nem gond az anyagi ráforditás akkor javasolnám ,h vegyél utángyártot fékbetétet, pl .: bbb
szedrik
Hali !
Haveromnak van egy avid juicy 7 -ese elkopot a fékbetét, cserére szorulna .
A probléma ,adot : az uj fékbetéteket ha beteszem nem tudom a féknyergete visszateni, mert ugye a dugatyuk teljesen kint vanak.
Na most gondolom ,h ki kellene tekerni valahol egy csavart , h a dugatyukat vissza tudjam nyomni.
Hol van az a csavar amit ki kel tekerni/hol célszerü ezt megteni ?
Mindez után gondolom potolni kellene az olajat , Ezt hogy tegyem meg ?
szedrik
Tudtok nekem mondani beszerezhető, piros országúti fékbetétet, amit érdemes is használni?![]()
valaki más is erősítse meg, de sztem fogsz egy szép nagy csavarhúzót, belenyúlsz és visszanyomod. elvileg a fékkar alap helyzetben nyitott a túlfolyóba, különben kipukkadna ugyebár. Kicsi a lik rajta azért olyan lassan és nehezen megy vissza.
nyisd meg a rendszert a fekkarnal a legtelenitonel, aztan probald meg ujjal visszanyomni. ha nem megy, akkor tolj at rajta egy csavarhuzot, es figyelve, hogy parhuzamos legyen a dugattyuval (hogy felfekudjon ra), nyomd ket oldalrol a csavarhuzot. ha puhabb valamit hasznalsz a csavarhuzo helyett, ami eleg merev az csak jobb![]()
Minek nyissa meg arn?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Sziasztok.
Egy SH M775-ös (újonnan vásárolt) (xt tárcsák, és xtr betét) fékrendszerem van, ami nem rég lett 1 éves, nem volt nagy igénybe vételnek kitéve, pofák egyáltalán nem voltak kopva, minden pöpec volt, és rendszeresen karban tartott a kerékpár minden egyes alkatrésze.
Lakásban tartott kerékpárról van szó. Egy jó hónapja, egyik reggel, azt vettem észre, hogy baromi hangos kis húzásra a fékezés. Csak úgy sűvít, nyek-nyikk... a rossz alvók, biztos hogy föl is ébredtek... a féktáv is méterekkel nőtt.
Aztán rá 2-3 napra, ugyan ez megjelent a hátsónál is. Igazából, sehogy sem tudtam hova rakni!
Bementem vele szervizbe , szétszedtem, semmi sérülés, vagy bármi más. Oké, hang az maradt, hát akkor szennyeződöttek a pofák (DEHOGY?) megsütöttem őket, jók lettek! Rá 1- másfél hétre, ugyan ez...
(tárcsákat tisztítottam külön erre a célra vásárolt alkoholos tisztító folyadékkal)
Megint megnéztem , sehogy sem jöttem rá... egy egész estére fölraktam lógatni a kerékpárt, tettem bele új pofákat, karton papírt közé, és kötegelő a fékre, nyomás alatt bő 12 óráig. teljesen tiszta volt a karton, le sem vettem, zsebkendővel is megnéztem , és tiszta volt.
Mikor a pofákat kiszedtem a testből, természetesen ott volt némi olajos szennyeződés, hisz a erő hatására csak össze kell tolnia pofákat, így a fék is keni magát. Teljesen minimális volt a szennyeződés.
Röviden. Elől hátul ugyan az a probléma kis idő elteltével kijött, többszöri pofa sütés után sem változott a dolog, mert a újra előjött a gond. Új pofa, teszt, szennyeződés nem volt. Ki lett tisztítva azóta még nem volt használva az új pofával. De előtte 2 - 3 szor ugyan az a prob lépett fel.
Valami ötlet, hogy a testben hol lehet a hiba? Vagy hol engedhet? (de gőzöm sincs, mert minden egyben van rajta, és hibátlanul működik)
Ha tudok valami okosat mondani, köszönöm!
További szép napot,
Dániel
Sziasztok br m765 xt nyeregbe akarok venni pofákat, de elég széles a választék, az 1300ft-os alligatortól a 8ezres xtr-ig. Melyiket ajánlanátok? Ha használható, akkor nekem az alligator is megteszi![]()
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Mivel nem vagy márka fann teljesen jó lesz.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Hello
Azt szeretném megkérdezni hány mm vastagságnál cserélendő a fékbetét?xt fékem van
Hát mielőtt lekopna teljesen a betét anyaga.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Sziasztok!
Erről van e véleménye esetleg tapasztalata vkinek?
Uberbike V Brake Pads Shimano XT XTR - Sram - Avid | eBay
Nekem az Elixir 5-ön a nyergen oldalt van két csavar (5-ös imbusz), amivel szét lehet nyitni a nyerget. Miután a csavarhúzós trükk nem vált be (egyszerűen nem volt hajlandó annyira visszamenni a két dugattyú, hogy beférjen az új fékbetét), ezen a két csavaron nyitottam két menetet és utána becuppant a helyére.
Innen átmegyek kérdezősbe:
Épp tegnap történt az akció, és annyi problémám maradt, hogy most egy kicsit fog a fék. A service manual sajtfecni azt írja, hogy nincs mit állítani, a fék önbeállós, csak húzgáljam meg párszor a fékkart. Ez megtörtént, sőt már vasaltam is egy kicsit, de csak fog. Nem durva, de azért érződik tekerés közben. A tárcsa nem üt, és a sikja is párhuzamos a betéttel. Szerintetek tudok ez ellen tenni, vagy egyszerűen menjek fel a Csóványosra, oszt mire leérek jó lesz?
A féktest helyzetén állítani esetleg ? Post-mount-os a rögzítés, ugye ?
Kilazítod a féktest rögzítő csavarokat, ráfogsz a fékre és eközben rögzíted a csavarokat. Talán ez segíthet kicsit.
Marci
zsaner: ügyes gyerek vagy, úgy oldottál meg egy problémat, ahogy ezer emberből egysem....
egyszerüen sok az olaj a rendszerben, erre te kilazitod azt a két csavart, ami a féknyereg két darabját összefogja???
ne haragudj de maradj inkább a szakmádban, remélem amit ott kinyomott olajat ráfolyt a betétre...
Legutóbb sala módosította; 2012-03-08 - 17:09.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->