Tamash spec Patronos B+ fékpofát használ az LX véfékben, pipecül műxik, és 650 HUF volt/pár.
Hamár ez így felvetődött, akkor reá is kérdeznék, hogy lehet-e ebbe kerámiás gumit kapni? Lehet, hogy hátra Kerámiás 521esem lesz, és akkor oda nem gyúrok tárcsát. Szal van ilyesmi kishazánkban?
Nekem szürke, puha,Acor patronos fékpofáim vannak Remerx dragon felnin.Iszonyatos fékhatással bírnak.Szerintem inkább a felni, és a fékpofa anyaga közti összefüggés számít.Nekem szerencsém volt.
Szerintem téli körülményekre a kemény fékpofa a jó, mert az jól fog a nedvbe.
gyerekek fogalmam sincs mi az a patronos pofa arra gondoltok hogy a fém házba kis sasszeg rögzíti a gumibetétet.
amúgy idén télen gyári SRAM 5.0 fék volt fennt rock pro felnivel és nem voltam lájulva pedig amúgy normál körülmények között tetszik a dolog. A következő telet már olcsó bowdenes tárcsával várom.
Ha Ritchey felnid van, akkor feltétlenül ritchey pofát vegyél. Egyszer olvastam egy fékpofatesztet, és a Ritchey felnik és fékpofák együtt nagyon királyak voltak (kb 93% körül). 3 fajta van belőle, a kék kell a legdurvább időre, piros a nedves időre.
A catrige-s változata (amit fent említettél) kb. 1800 HUF
Ja igen a Bike+ tényleg mindenhol dicsárik, haveromnak is az van. és azt modja, hogy király. Én is most vettem az unokatesomnak. És a catrige-s változata tényleg csak 650,-
A GustavM-hez vettem 4 hónapja Acor fékbetétet, és királyul fog vele. Kicsit büdös ha durva helyen jössz le és fékezel de király. Sárba, hóba mindenhol jól fog és csak 3900 ft. A Magurával szemben ami 7200ft. Kicsit puhább az anyaga de talán ezért is fog ilyen jól.Hali JODA
Elöl fekete ricsi pofák, a kövér, zsíros mammutkához, hátul szintén fekete ricsi az erlájn 1-hez. Az első kombó ver mindent, még esőben is. A hátsónak csak annyi a gondja, hogy nagyon zajos vizes időben. (Igaz az XT V-fékek bármikor blokkolják a papucsokat.
Elvileg az ACOR gyárt Hayes, Formula, Shimano, Magura fékekhez betéteket. Én többnyire a MOAb-ban vettem mert az a legközelebbi bolt nekem. Szóltam hogy ilyen kell, és pár nap múlva megvolt. Ráadásul fele annyi mint a Magura eredeti fékpofa. Ráadásul jól is fog. JODA
A patronos (kertridzs) pofákhoz lehet kapni csak betétet? Mert akárhol néztem, mindenhol kompletten árulják (a kerettel együtt), de akkor mitől cserélhető?