Nem baj, azért mi megyünk.
Ha lesz kiírás, szólj!
Nem baj, azért mi megyünk.
Ha lesz kiírás, szólj!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nő jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
tavaly kihagytam, hogy majd idén erre meg pont akkor éjszakáznom kell![]()
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Fú, ez jó mókának tűnik a holtszezonban. Itt is lehet soloban indulni?
Persze, de várd meg a pontos kiírást. Nagyon barátságos program, rengeteg jó emberrel. Szeretem!
Sziasztok!
A részletes program leírást megtaláljátok itt http://5mp.eu/web.php?a=pepitamacskaklub&o=nDMUnhiquo és a www.pepitamacskaklub.5mp.eu !
Várunk sok szeretettel mindenkit!
Pepita Macsek!
- Szia N. József vagyok a 23 órás ügyében jelentkezem. Mi vagyunk a "Pestiek", akik közül egyikünk sem pesti.
- Szia! Tudom. Írom: egy XXL es póló, meg egy XL-es.
Örülünk, hogy jöttök.
Így megy ez.
kiadták a szervezők az idei versenykiírást! Sok minden nem változott ( csak a város) az elmúlt egy év alatt.
Alábbiakban elérhető, illetve várhatóan a fentebb megjelölt weblapon is hamarosan elérhető lesz.
versenykiírás
Jó tekergést. remélem én is ott tudok lenni!
Üdv: Zefyr ( a tényleg pesti)
ui.: Hozé szerintem a póló rendelésre erősíts rá telefonon is!
zefyr,
a fenti szöveg idézet volt.
Így zajlott a telefonálás.![]()
Már megint jó volt!
Köszönjük a szervezőknek.
Gergőnek meg ... vállveregetés.
Csatlakozom!
/Hogy ezt hogy tudjátok évről-évre ilyen hangulatossá tenni, nem tudom - de, tudom, szív és lélek, meg szeretitek a jó bulikat, fogadjunk!- de nagyon köszönjük Nektek!/
Gergő, nagyon nagy gratula még egyszer!
/Tudjátok, Gergő az a fickó, aki a 23 óra alatt, csak pipilni szállt le a bringájáról, de még ez miatt is lelkiismeret furdalása volt. Most azon fáradozik, hogy 2011-ben ezt se kelljen, ezért gyakorolja a "felesleg" elpárologtatását. Mindenesetre fotoszintetizálni már tud./![]()
2011-ben ismét megrendezi a Szentesi Családsegítő Központ a 23 órás tekergést!
A 23 órás ünnepi tekergés versenykiírása
A rendezvény célja: Október 23-a méltó megünneplése, sportolási lehetőség biztosítása.
Ideje: 2011. október 21. 16 órától - október 22. 15 óráig.
A rendezvény központja: Szentes, Kossuth tér A kerékpározás útvonala: Kossuth tér – Ady Endre utca – Batthyányi utca – Rákóczi út – Kossuth utca – Kossuth tér (kb. 3800 m)
Nevezés: Október 12-ig munkaidőben a Szentesi Családsegítő Központban Halmai Krisztiánnál vagy Nagy Attilánál (06-63/561-515), illetve érdeklődni lehet Cseuz Lászlónál (06-30/299-00-63)
Amit biztosítunk: A részvevők kapnak a rendezvény emblémájával és a csapat rajtszámával ellátott pólót, egész napos ellátást /enni és innivaló, szállás/, valamint részt vehetnek a tombolán, ahol ajándékokat sorsolunk ki.
Részt vehetnek: 2 - 10 fős csapatok nemtől és kortól függetlenül. A 14 éven aluli csapatokban legalább 1 fő felnőtt részvétele kötelező, aki felelősséget vállal a csapat tagjaiért.
Szabályok: A rendezvényen elektromos kerékpárokkal nem lehet részt venni. A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. A rendezvényen részvevőknek kötelező a KRESZ betartása. Kerékpározás ideje alatt kötelező a fejvédő viselése (ez alól csak az első és az utolsó kör a kivétel) A pályán lévő versenyzők számára kötelező a rajtszámmal ellátott póló viselése. Az éjszaka folyamán kötelező megfelelő világítás használata. A csapatokból egy főnek mindig a pályán kell lennie, a váltások idejét a csapatok határozhatják meg. A rendezvényen TILOS a dohányzás, az alkohol és kábítószer fogyasztás.
Egyéb: Éjszakai pihenőhelyet a Kiss Bálint Református Általános Iskola tornaterme biztosít. Felszerelést (kerékpár, hálózsák, pokróc, fejvédő, lámpa, bögre) mindenkinek saját magának kell biztosítania. A pihenő időszakban a kerékpárok őrzéséről a rendezők gondoskodnak. A rendezvény helyszínén és ideje kerékpárszerviz üzemel.
A tisztaságért és rendért a résztvevők és rendezők együttesen felelnek.
Kisérő rendezvény!
Tájékozódási csaptatverseny 23 ellenőrzőpont, tájokozódási feladatok, forradalmi totó. 2-5 fős csapatok jelentkezésével.
Térkép 1:5000 (Belváros-Széchenyi Leget-Parkerdő - Kurcapart.
Nevezni a fenti címen, vagy a baratl72@gmeil.com email címen.
Egyéni tájfutó verseny
Pontgyűjtő csapatverseny. (3 fős csapatok)
Térkép 1:5000 (Belváros-Széchenyi Leget-Parkerdő - Kurcapart.
Nevezni a fenti címen, vagy a baratl72@gmeil.com email címen.
Lájkoljatok minket a facebook-on is: Bejelentkezés | Facebook
Sajnos pénteken kezdődik, mivel vasárnapra esik október 23 és ezt nem engedélyezték!
A verseny előtt 1/2 órával elég odajönni!
Pihenni tudsz,mert lesz sátor és tornateremben pihenő mindenkinek!!!
Lehet szólóban indulni, de akkor mind a 23 órát végig kell tekerned:-P!!!!
Nincs kórhoz kötve, mindenki 0-99 éves korig jöhet:-DDD!!!
Szóval várunk mindenkit!!!!
Naná, hogy ott kell lennünk!![]()
![]()