Oldal 1 / 4 123 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1-20 / 61

Téma: Critical Mass egy kicsit másképp

Regisztrált
    2005-03-12
    Üzenet
    5

Exclamation Critical Mass egy kicsit másképp

Hadd hívjam fel minden bringás figyelmét arra, hogy idén a szept 22.-ei CM bringás felvonulás indulópontja a Pázmány Péter sétány lesz (ELTE Lágymányosi kampusza előtt).

Sajna idén kicsit rövidebb lesz a metróépítés, meg más civilszervezetek keresztbeszervezése miatt.
    VISZONT lesznek kisebb "előCM-ek", melyek majd a nagyba csatlakoznak. A dél-budai az Etele tér mögötti parkból indul majd az Etele út-Hadak útja sarkától. Némi kerületkerülés után a Pázmány Péter sétányra érkezünk majd, ahol átadjuk a dél-budai kerékpárútállapotfelmérés eredményeit a kerületi vezetőknek, így a sajtó és a kerületi önkormányzati fejesek egy része is ott lesz!
    Szóval gyertek minél többen!!!!! Mutassuk meg nekik, milyen gánymunkát csináltak néha!

törzsvendég boca avatarja
    Regisztrált
    2006-12-22
    Lakhely
    Budán a "hegyek" elött, Bécs
    Üzenet
    1.060

Alapbeállítás

Ott leszünk! És viszünk még egy embert is!
    " A Cube el van vetve! "

vendég
    Regisztrált
    2006-05-06
    Lakhely
    Budapest, Monorierdő
    Üzenet
    14

Alapbeállítás

Mi is megyünk, ha ráérünk... A legelsőkön voltam (még szervező is), de aztán nem tetszett, hogy annyi autó is el lett engedve. Bár nagyon úgy érzem, hogy lassan ez is népprogrammá válik, vagyis a kormány/polgármester tudja , hogy lesz, mindenki tudja, hogy lesz, biztosítva vannak az utak (rendőri segítség meg minden), lemegy, aztán mennek tovább a hétköznapok. Szórakozott/demonstrált egyet a nép aztán semmi. Mert egyre kevesebb a bénító hatása... De azért ha ráérünk megyünk, mert még fiatal vagyok, hogy belefáradjak
    Meg élvezem is
    "Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk." Irányított szakasz

Regisztrált
    2006-12-22
    Lakhely
    Üzenet
    1.060

Alapbeállítás

Hát gyerekek..... nagyon el vagyok szomorodva, szerintem ez volt az utolsó CM, amire kimentem. Az még hagyján, hogy a rossz szervezés miatt majdnem végig tolni kellett a gépet, de a sok magamutogató őstehetség, és az alkoholista jónép alaposan elvette a kedvem a jövőbeni részvételtől. Szerintem a mostani CM volt az a pont, ahol ez az egész mozgalom átesett a ló túloldalára, innen nagyon nehéz lesz bármit is újjáépíteni!!!!
    Kár érte, jól indult.....
    " A Cube el van vetve! "

vendég epinefrin avatarja
    Regisztrált
    2006-05-10
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    224

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: boca Üzenet megjelenítése
    Hát gyerekek..... nagyon el vagyok szomorodva, szerintem ez volt az utolsó CM, amire kimentem. Az még hagyján, hogy a rossz szervezés miatt majdnem végig tolni kellett a gépet, de a sok magamutogató őstehetség, és az alkoholista jónép alaposan elvette a kedvem a jövőbeni részvételtől. Szerintem a mostani CM volt az a pont, ahol ez az egész mozgalom átesett a ló túloldalára, innen nagyon nehéz lesz bármit is újjáépíteni!!!!
    Kár érte, jól indult.....
    Én is ugyanígy éreztem Míg pár éve tényleg a BRINGÁzásról szólt most már csak azt láttam, hol lehet megállni piáért... a hab a tortára az volt, amikor előttem rágyújtottak, mert ugye ráér az ember bagózni is :wallbange
    Elég vegyes érzésekkel mentem haza, meg se vártam a bringaemelést
    Maradok az évbúcsúztató tekerésnél, oda tényleg csak az elszánt BRINGÁs megy akkor is, ha ráfagy a nyeregre
    "Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtő Jenő)

AGA
    AGA offline
    fórumfüggő AGA avatarja
    Regisztrált
    2005-02-18
    Lakhely
    mAGAmon kívül =)
    Üzenet
    2.350

Alapbeállítás

Ha már nem érdekel ez a "népprogram" (so f'kin wha'), akkor minden hónap utolsó péntekén gyere el azillegálcmre.
    A criticalmass.hu -n írnak róla...
    Ez évben legalább majdnem mindenhol lehetett haladni.
    Unfixedgears stereocyclist, with brakes

vendég epinefrin avatarja
    Regisztrált
    2006-05-10
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    224

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: AGA Üzenet megjelenítése
    Ha már nem érdekel ez a "népprogram" (so f'kin wha'), akkor minden hónap utolsó péntekén gyere el azillegálcmre.
    A criticalmass.hu -n írnak róla...
    Ez évben legalább majdnem mindenhol lehetett haladni.
    Tegnap felvérteztem magam lámpával és nekiindultam. Fantasztikus volt! Kb. 60-an voltunk, de számomra ezerszer jobb hangulat uralkodott, mint a múltheti CM-en. Itt mindenki figyelt a másikra, a szabályokat is betartottuk (ööö... többé-kevésbé ), elkergettünk egy kamiont és még az idő is jó lett a kedvünkért.

AGA, ezúton is köszi a programajánlóért rosze: , valószínüleg megint kihagytam volna, ha nem szólsz. Így viszont tudom hol a helyem minden hónap utcsó péntekén
    "Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtő Jenő)

era
    era offline
    fórumfüggő era avatarja
    Regisztrált
    2001-12-28
    Lakhely
    Budapest, Óbuda
    Üzenet
    2.521

Alapbeállítás

A margithídi kerékpár út érdekében:

http://www.szaguldoviragok.hu/index....=278&Itemid=49

bentlakó Dante avatarja
    Regisztrált
    2001-06-10
    Lakhely
    dolgozom...>-(
    Üzenet
    6.813

Alapbeállítás

És szerintetek ki fog felcikkcakkozni a kerékpárútra ilyen kacskaringós, lámpákkal teli úton? Maximum a kismamák és a gyerekek... Ez iszonyat gáz. A bringások nagy része marad az úttesten, vagy mégis a jobb oldali járdát használja majd, mert még lassan, a gyalogosok között cikkcakkozva is gyorsabban és biztonságosabban átér.
    With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
    GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

vendég
    Regisztrált
    2006-09-08
    Lakhely
    Esztergom, Bp
    Üzenet
    31

Alapbeállítás

Felháborító amit Ők kerékpárútnak szeretnének majd hívni. Remélem holnap jó sokan lesznek majd a demonstráción. Én sajnos nem tudok majd ott lenni.

Regisztrált
    2006-12-22
    Lakhely
    Üzenet
    1.060

Alapbeállítás

Ez a kritikus tömeg mozgalom nem ér semmit. Tüntethetünk, lóbálhatjuk a bringákat a fejünk felett, addig míg ezek a vannak hatalmon nem érünk el vele semmit! Hiába az új tervek, a megvalósításnál csesznek ránk! Erőteljesen kell fellépni, de mind a kerékpárosklub, mind a Criticalmass képtelen erre. Sajnos.
    " A Cube el van vetve! "

törzsvendég kolin avatarja
    Regisztrált
    2003-09-25
    Lakhely
    a hegyekben, v. Bp./Tapolca
    Üzenet
    358

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: boca Üzenet megjelenítése
    Ez a kritikus tömeg mozgalom nem ér semmit. Tüntethetünk, lóbálhatjuk a bringákat a fejünk felett, addig míg ezek a vannak hatalmon nem érünk el vele semmit! Hiába az új tervek, a megvalósításnál csesznek ránk! Erőteljesen kell fellépni, de mind a kerékpárosklub, mind a Criticalmass képtelen erre. Sajnos.
    én úgy gondolom minél többen vagyunk, annál erőteljesebben lehet fellépni
    néhány ezres csoportot könnyebb leszarni, mint egy több tízezres tömegbázissal rendelkező tábort, és itt megmutathatjuk milyen sokan is vagyunk

bentlakó Dante avatarja
    Regisztrált
    2001-06-10
    Lakhely
    dolgozom...>-(
    Üzenet
    6.813

Alapbeállítás

Ti megmutatjátok, milyen sokan vagyunk, engem meg felkennek a szalagkorlátra másnap bosszúból a dugó miatt.
    With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
    GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

fórumfüggő McGywer avatarja
    Regisztrált
    2005-07-26
    Lakhely
    Bp - Rákoscsaba
    Üzenet
    2.490

Alapbeállítás

Erdei CM mikor lesz?
    Nyálverés helyett örülni kéne, hogy a városból még nincsenek kitiltva a bringások, eljön még az idő, mikor csak görgőzni lehet legálisan.

CM után 1hétig tuti a "susnyásban" közlekedek, nekem sem hiányzik, hogy rámhúzzák a pótkocsit.

törzsvendég görögdinnye avatarja
    Regisztrált
    2005-04-03
    Lakhely
    Pont máshol.
    Üzenet
    629

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Dante Üzenet megjelenítése
    Ti megmutatjátok, milyen sokan vagyunk, engem meg felkennek a szalagkorlátra másnap bosszúból a dugó miatt.
    A CM-től függetlenül is...
    :toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

spa
    spa offline
    vendég spa avatarja
    Regisztrált
    2006-06-26
    Lakhely
    2ker
    Üzenet
    114

Alapbeállítás

Talán viselkedni kéne az utakon a sok piroslámpás baromnak, az legalább 2 CM-el felérne.

fórumfüggő stp1 avatarja
    Regisztrált
    2009-01-24
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    2.887

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: görögdinnye Üzenet megjelenítése
    A CM-től függetlenül is...
    milyen igaz.
    kész túlélőtúra a János-hegyre vezető 10-12km Zuglóból.
    (hozzátartozik, hogy úton rakom, nem a járdán, mint a sok tirpák akikből a gyalogosoknak jogosan van elegük.)

vendég Vereczi_Peter avatarja
    Regisztrált
    2009-09-06
    Lakhely
    Békásmegyer
    Üzenet
    38

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Dante Üzenet megjelenítése
    Nemáááá!
    Ne úgy gondolkodj mint a verdások, hogy ellenük van! EZ TELJESEN MÁSRÓL SZÓL! Különben is egyértelmű, hogy minden harmadik nap le akarnak szorítani, és ez CM-tól független statisztika. Szomorú, de megszoktam.

ja és persze minnél többször áll ki egy bringás a másik mellett, annál kevesebb Úrvezető kötözködik. Egy idő után nem mernek. Próbálj meg beszólni egy NY-i bringásnak Pedig ott is élethalál harc van... Sőt!

Szerintem jó a Kritikus tömeg.
    (ex-hetesbusz) ...a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel...

Regisztrált
    2009-09-22
    Üzenet
    1

Alapbeállítás Ámokfutó-e a biciklista?

Isten ostora Valeria Victrix avatarja
    Regisztrált
    2004-11-27
    Lakhely
    Budapest, Dunakanyar
    Üzenet
    9.169

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Vereczi_Peter Üzenet megjelenítése
    Szerintem jó a Kritikus tömeg.
    És mégis mire? Ugyan mi változott a CM eredményeképpen?

Oldal 1 / 4 123 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •