ELADÓ! ........ VKE-NELSON.......Blogom
A sebesség mindent megold. A "mindig"-et még mindig így írjuk.
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
a kiállítás szép volt, igényes volt, de... csak engem zavart a sok kis emo-s pöcs???öreg vagyok ja, de amikor az egyik odajött, h segíthet-e, akkor majdnem elröhögtem magam. nem mondom meg melyik standon
meg még egy észrevétel; nem tudom, hogy hogy megy ez, de némelyik kiállító a csúcskategóriát abszolút mellőzte. tudom, hogy nem kelendő az a szint, de ilyenkor a kiállítás idejére nem lehet bérelni, kölcsönkérni a központból? pl. a kennondél. na, egy db lefty volt. az új jekyll és claymore sehol. pedig az új leftykkel és ezen két bicajjal van tele a szaksajtó. a súlybajnok scalpelt is megnéztem volna.
ja, és a demon kívül egy dh bicajt sem láttam.
és jó csaj se sok volt.![]()
Szegény kissrác, azért sajnálom. Veszélyes minden forgó alkatrész, a kedves szülő megtaníthatta volna rá időben
A cucc gyakorlatilag visszakerült hozzánk, mindössze fél óra alatt.
Köszi a segítséget srácok!
Ennyi elég![]()
Ma reggel még el is gondolkodtam a Saint hátsó agyon, hogy de jó lenne ennyiért... (persze a hozzá tartozó történetet csak most olvastam el)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idő, mindig esik az eső!"
futni hagyjuk, az
amennyit elvitt azért 3 év jár letöltendő
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető
korrekt
mármint, hogy nem teszitek tönkre a marháját
Első mondatom után megígérte, hogy visszaadja, majd fél óra múlva meg is érkezett a pakk.
Semmivel nem lennénk mi sem előrébb, ha ez mind bekerülne a múltjába, elég az égés is számára, azt hiszem, sőt örüljön, hogy nem egy vaskalapos multit fogott ki magának.
Azért az édesanyját értesítettétek róla, hogy az ő kedves-rendes-aranyos fiacskája miket művel, ha nincs otthon?
A múltjában nem esik folt, de remélhetőleg a szülők helyreteszik az arcát. Mert most szerintem röhög rajtatok a haverjaival és visszatekintve csak egy jó bulinak érzi a dolgot, főleg úgy, hogy semmi bántódása nem esett. Ez nem fogja visszatartani a közeljövőben a hasonló dolgok elkövetésétől.
miből gondolod, hogy az anyját ez meghatja? az ilyeneknek a szülei nem nagyon foglalkoznak azzal, hogy a drága gyereke ugyan mit csinál.
Csak remélem, a gyerek érdekében. Mert nem mindenki olyan megértő, mint a Robék és ha nem teszik helyre, akkor a következő akit meglop, lehet feljelenti, vagy csak egyszerűen szétcsapja az arcát. Nem mintha nem érdemelné meg.
Mi tegyük, más tegye... Tegye más. Az én lelkemen nem fog száradni egy fiatal gyerek jövője, úgy, hogy a józan eszét is elővette a telefonos beszélgetésünk során. Fújhattok, de gondoljatok azért bele.
Asszem ennyi elég is erről!
Kár, hogy nem kerültek elő a 2 éve eltűnt bicajok ilyen könnyen
Rocsi: ezen én is gondolkoztam... Mondjuk a legdurvább dh gép nálunk is egy kemény FR gép volt..
A csajokat én is hiányoltam, bár vasárnap kitettek magukért![]()
Március első napjaiban jön a jubileumi PORT.hu Bringaexpo
Ha március, akkor PORT.hu Bringaexpo, ezúttal 2012. március 1-4. között, a már megszokottá vált HungExpo B-pavilonjának 6500 négyzetméteres területén. A jubileumi, ötödik expora, a kínálat az előző évekhez képest tovább színesedik, új kiállítók, ezáltal új márkák is csatlakoznak 2012-ben a Bringaexpo „karavánhoz”, így bátran mondhatjuk, az itthon elérhető teljes paletta megtekinthető lesz a rendezvényen.
A látogatók a kerékpáros kiállítás mellett, a Hungexpo azonos időben lévő rendezvényeit (Utazás kiállítás, Boat-show, stb.) is megtekinthetik, ráadásul már lehet elővételes jegyet venni, kedvezményes áron.
A nyitónap, különleges lehetőséget kínál az iskoláknak, az előzetesen regisztráló osztályok ezen a napon ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást. Számukra bővebb információ a ISKOLÁK - Bringa.hu oldalon olvasható.
Az idei évben ismét nagy hangsúlyt kapnak az elektromos kerékpárok, ezek kipróbálására egy nagyméretű teszt pályát is biztosítanak a szervezők a látogatók számára. Továbbra is ingyenes lesz a jegy mellé az informatív Bringaexpo különszám, illetve a kerékpárral érkezők őrzött körülmények között parkoltathatják kerékpárjaikat az erre kijelölt 200 férőhelyes tárolóban.
További információ a nyitva tartásról, a kiállítókról és elővételes jegyvásárlás is a JÖN A JUBILEUMI PORT.HU BRINGAEXPO - Bringa.hu oldalon található.
Akit érdekel felkerült pár Bringaexpo 2012 kép ide!
hefi
Voltam kint az expon lőttem pár képet. Bocsi a minőségért nem a tükrös gépet vittem magammal
https://picasaweb.google.com/1031208...CLmlgv7UrJraDg
számomra csalódás volt, a többit nagy valószínűséggel kihagyom
pár kép: https://picasaweb.google.com/1132619...CN_Yz_yJy7GzPA
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.