nem sajnos, ez "csak" kiállítás lesz.
van valakinek arról sejtése,hogy a kerékpárgyártók mellett milyen alkatrészmárkák lesznek kinn?
Talán a honlapjukon?
http://bringaexpo.eu/rovatok/kiallitok/
www.bringaexpo.eu
Megnézed a kiállítók honlapját, hogy mit forgalmaznak. Mellesleg arról még nem hallottál, hogy a kerékpár/alkatrész gyártók, forgalmazók honlapján rengeteg érdekes információ van mindazon dolgokról, melyekre kíváncsi vagy?:chin:
kösz szépen csak ennyire voltam kiváncsi,és nem kéne egyből lehurogni az új tagokat sztem......:argue:
Elsősorban korábbi, más topicokba írt kérdéseid miatt írtam a második mondatot.
Másodsorban pedig az új tagoknak nem ártana elolvasni a Fórumszabályzatot és etikettet, utána olvasgatni pár hétig a Fórumot, majd ha már képbe vannak és megértették, miről szól ez a Fórum, elkezdhetnek irogatni.
Nem lehurrogás, jó tanács. Erre utalt a smile is.
mondjuk szerencsére nekem nem kell messze mennem ,mer a népstadionnál lakom
...sztem az uccsó napon, tutti-ra lehet majd vsárolni, mert ugyi a T forgalmazó sem szeret annyit pakolni, nomeg túlad rögtön egy-egy kiállítási darabon...a korrektebbje...![]()
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!
A BoneShaker árulni fog.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Tudom, hogy csak másodkézből van az infó, de én is úgy tudom, hogy a kiállítók egy megbeszélésen úgy döntöttek, hogy csak kiállítanak, mert van aki 1-1 terméket visz ki, és azt kérdezte "mi lesz kiállítva, ha azt eladja?".
Viszont úgy tudom, volt aki azt mondta, hogy nem érdekli a szavazás, ő árulni fog és kész.
Nem igazán értem a logikát, miért kell egységes elvet alkalmazni, miért nem dönthet minden kiállító, hogy árul vagy sem?
Az rendben, hogy pl. a Shimano csak kiállít, de pl. a Berguson miért ne árusíthatna?
Egyébként is el lehet adni valamit úgy is, hogy ráírják "ELADVA" és vasárnap este a vevő átveheti...
Elég szoros volt a szavazás, hogy lehessen-e árusítani, végülis a "nem lehet bótolni" verzió győzött. De mivel sokan nem értettek ezzel egyet, biztos vagyok benne, hogy több standon helyben is lehet majd alkatrészeket venni. Erre főleg a kiállító kiskerek részéről van esély, a nagykerek részéről nem.
Ausztria, Kenguruk földje!
...na így.
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!
de mi ebben is jók vagyunk...
hogyan ne add el semmiképpen a cuccodat ott, ahol a legkönnyebb lenne?
persze ez nem ilyen egyszerű, tudom... még a végén kommunikálnia, egyezkednie kéne a kereskedelem különböző szintjeinek a közös(!) jó érdekében![]()
Hello
Én pécsváradról szeretnék felmenni, és bukót is vennék. Ha nem lehet majd vásárolni, akkor boltban. Légy szíves mondjatok egy, a kiállításhoz közeli jó boltot, ahol széles a kínálat, és az árak sem túl magasak.
lcs...Azt hiszem jól tudod mi hogy működik... De gyere, még picit üss!!!
Jól hallom hogy jöttök?
a bikeexpress azt hirdette,hogy 10 százalék kedvezményt ad,akkor most hogyan is?:wtf:lehet hogy csak rendelést lehet leadni esetleg?:wtf: