Oldal 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény 1-20 / 29

Téma: Bike Polo - Budapest

vendég
    Regisztrált
    2005-08-03
    Üzenet
    40

Talking Bike Polo - Budapest

Udv Mindenkinek!

A nevem 'wackor', a Budapest Bike Polo blog adminja, ospolos itthon. Szeretnem bemutatni azoknak (is) ezt az uj sportot, akik esetleg eddig meg nem hallottak rola. A bike polo-t par eve kezdtuk el jatszani itthon, Budapesten. Most mar tobb varosban(Debrecen, Szeged, Gyor, Sopron) is megjelentek a jatekosok, de szeretnenk ha megtobben lennenk. Ez egy vegtelenul egyszeru, am megis nagyon izgalmas sport. Kell hozza egy bicikli, egy uto, ami altalaban sibot es vizcso keresztezodesebol all, es egy ladba. A lenyeg, hogy ne tedd le a labad es az utovel juttasd el a labdat a kapuba. Hasonlo a lovaspolohoz, csak ezt kemeny palyan jatsszuk.

A bike polo fuggetlen mindenfele szervezetektol, sajat magat szervezi es sajat magat tarja fenn. Bar igaz, hogy kulfoldon mar jelentos szponzorokat kapott a sport, megis megmaradt egy teher es kenyszermentes szorakozasnak. Uri sport, hogy ugy mondjam. Bar elterjedt gondolat, hogy futarok jatsszak, de ez mar csak annyibol igaz, hogy igen ok kezdtek. De ma mar joval tobb "atlagos" biciklista kergeti a labdat.

A masik tevedest is hadd oszlassam el igy az elejen, miszerint a bikepolo-t csak fixivel lehet es erdemes jatszani. Itthon jelenleg tobb az ss polos, mint a fixis es kulfoldon is ez a tendencia. Szoval lehet jonni kiprobalni magatokat barmilyen biciklivel.

Kemeny sport a mienk, gyors es porgos. Elofordulnak utkozesek, olyasmi, mint egy hoki meccs. De megis mas, itt nincsenek verekedesek, csak a jatek orome. A kovetkezo video mindent elarul: Unchained Polo on Vimeo

Nos, akit erdekel a tema, azoknak a kovetkezo linkeket ajanlom:

Alapok : Alapok
    Felszereles : Felszereles

Es a forumunk: Forum

Varjuk minden erdeklodo kerdeset akar itt, vagy a sajat forumunkon(regisztracio szukseges).

wackor
    Budapest Bike Polo

törzsvendég Csipisz_ avatarja
    Regisztrált
    2007-07-13
    Lakhely
    Civilia
    Üzenet
    1.370

Alapbeállítás

Üdv itt a bm-en is Wackor!
    http://skidmark.blog.hu/
    "Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

vendég
    Regisztrált
    2005-08-03
    Üzenet
    40

Alapbeállítás

udv neked is. nem igazan porog meg ez a topik. remelem azert beindul.

maximus
    Regisztrált
    2002-01-21
    Lakhely
    Százhalombatta
    Üzenet
    12.756

Alapbeállítás

nekem tervben van kijárni, csak egyenlőre nincs bringám....
    fuck me, i'm famous!
    -- Go ahead, Droids! --->

vendég
    Regisztrált
    2005-08-03
    Üzenet
    40

Alapbeállítás

barmilyen bringaval kijohetsz. vanak most is, akik a hetkoznapi bringajukkla jarnak ki, termesztesen ok kevesbe ronatanak ra minden labdara es mi is kevesbe rontunk rajuk a lenyeg, hogy a nagyon ritka az, hogy seruljon egy bringa. ahhoz, hogy elkezdd, erdemes a mar megszokott biciklidelkijonn,aztan elkezdeni utogetni, hoyg raerezz az izere. ha meg belejossz, akkor lehat agyalni kif. polo bringan. szoval gyere csak ki, havan kedved, jo lesz az.

maximus
    Regisztrált
    2002-01-21
    Lakhely
    Százhalombatta
    Üzenet
    12.756

Alapbeállítás

mindenképpen...

de a csini bringát nemhiszem, hogy befogom, ugy is akarok egy melóba járós olcsót, majd azzal
    fuck me, i'm famous!
    -- Go ahead, Droids! --->

vendég
    Regisztrált
    2005-08-03
    Üzenet
    40

Alapbeállítás

rendben. ha van kerdes, akkor ne kimelj.

Regisztrált
    2007-07-13
    Lakhely
    Civilia
    Üzenet
    1.370

Alapbeállítás

Enté fórumtárs a morati montijával állt be először. Csak pislogtunk, mint hal a szatyorban, egyrészt mert ugye nem vicces leverni egy xtr hátsóváltót, vagy tacóra ütni egy mittudoménhány tízezres féktárcsát. Másrészt, úgy rongyolt a pályán, mintha legalább fél éve ott lenne. Szerintem ha látják, hogy mi van alattad, nem fognak rádmászni, rendes srácok ezek... Keménykedéshez viszont már olyan bicaj kell, amit nem sajnál az ember. De a nagyobb rongálódás ritka, max felni kaphat komoly sérülést.
    "Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

vendég
    Regisztrált
    2005-08-03
    Üzenet
    40

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Csipisz_ Üzenet megjelenítése
    max felni kaphat komoly sérülést.
    arra meg megoldas a tolunk nyugatabbra alakulo tendencia: 26" kerek vastag(min1,5) gumival

Regisztrált
    2007-07-13
    Lakhely
    Civilia
    Üzenet
    1.370

Alapbeállítás

nekem a max 70 kilómhoz jó a 622, nem érzem a kanyarodásnál a jellemző hátrányokat, viszont mióta freebe vagyok, "kell egy tápos hátsó fék" érzésem van. Lehet, tárcsa lesz a vége ennek, levédve egy rockringgel...

Keréksérülés: az a durva, hogy nálunk ott van Buchu, 180 valahány centi, Kb 90 killa, magasan is ül, és már kétszer is hajtogatott tacót a hátsóból, csak azzal, hogy kanyarodott....

vendég
    Regisztrált
    2005-08-03
    Üzenet
    40

Alapbeállítás

ugye-ugye. en megmondtam. szerintem amugy nem a sulynak nicns koze ahhoz, hogy frontalis puszi utan megmarad-e a kereked vagy nem.

vendég bharsi avatarja
    Regisztrált
    2003-03-08
    Üzenet
    62

Alapbeállítás

jonapot
    akkor

ket dolgon azonban megakadt a szemem.
    (bar nekem is most keszul a szabadonfutos polobringam de) szerintem itthon meg nincs tobb ss polos mint fix.
    nyilvan ez a vilag egyeb reszere nem igaz.
    sacra szerintem ott 70%-30% az ss javara! ugyhogy tessek jonni ss-el polozni!

a masik hogy szerintem amugy a sulynak van koze a frontalis utkozes kimenetelehez.

Sok itthon a bringas, sok itthon az lelkes bringas.. miert nincs tobb polos???
    mindenhol osszejon 10-20 ember. de hol a tobbi?
    miert csak ennyi a 2 milliobol? bp
    miert csak ennyi a 200e-bol? debrecen
    stb
    ha valaki itthon bringazik az megfordul ezen a forumon.
    ugyhogy ha eddig csak az hianyzott hogy nem hallott rola akkor most itt a lehetoseg!
    legyunk tobben.

3-2-1-polo

Regisztrált
    2007-07-13
    Lakhely
    Civilia
    Üzenet
    1.370

Alapbeállítás

Felhívnám a figyelmeteket erre.

Szerintem próbáljatok helyet kérni a szervezőknél. Nekünk tavaly itt a debrecenin volt lehetőségünk demózni, talán idén is összejön.

vendég bharsi avatarja
    Regisztrált
    2003-03-08
    Üzenet
    62

Alapbeállítás

ha jolemlekszem (de javitsatok ki ha nemigyvan) Bonnie kapcsolatban van a szervezokkel. Tavaly hivott minket hogy menjunk le, csak nem a pesti esemenyre hanem a tatabanyaira.
    na oda nem ment senki.
    de iden ujra megprobalhatnank a pestin megjelenni.

vendég
    Regisztrált
    2005-08-03
    Üzenet
    40

Alapbeállítás

haat, mostanaban a Dorianon meg Sinreden kivul sok fixist nem latok jatszani...

vendég redboat avatarja
    Regisztrált
    2008-05-23
    Lakhely
    Szeged
    Üzenet
    52

Alapbeállítás

Szeged: 2 fix, 1 kontrás, 1 agyváltós, 3 MTB :-)
    Minden ellentmondásmentes, a természetes számok elméletét tartalmazó,
    formális-axiomatikus elméletben megfogalmazható olyan mondat,
    mely se nem bizonyítható, se nem cáfolható.

vendég
    Regisztrált
    2005-08-03
    Üzenet
    40

Alapbeállítás

majd belejottok...

vendég
    Regisztrált
    2005-08-03
    Üzenet
    40

Alapbeállítás 2011 Tavaszi Bike Polo Bajnoksag

Ezuton szeretnenk meghivni minden erdeklodot es leendo indulo csapatot az idei ev elso nagy megmerettetesere. Reszletek kesobb a blogon.

2011 Tavaszi Bike Polo Bajnoksag - Budapest Bike Polo

vendég bharsi avatarja
    Regisztrált
    2003-03-08
    Üzenet
    62

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Wackor Üzenet megjelenítése
    haat, mostanaban a Dorianon meg Sinreden kivul sok fixist nem latok jatszani...
    bar mint mondtam tervezem, hogy szabadonfutora valtok, de speciel meg enis fixen vagyok.
    (es meg sokan masok is ahogy azt teis tudod.)

vendég bharsi avatarja
    Regisztrált
    2003-03-08
    Üzenet
    62

Alapbeállítás

Ha a datum majd a szavazatoktol is fugg akkor en az 1-re szavazok. 30-a sajnos nem jo.

De persze ez nem mindig kivansagmusor. csak gondoltam jelzem.

Oldal 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •