Haliho!
Érdeklődnék csak valaki tervezi-e hogy lemegy a Balaton Bike Festre Eger környékéről?
És az odautazást és a szállást hogyan oldja meg?![]()
Haliho!
Érdeklődnék csak valaki tervezi-e hogy lemegy a Balaton Bike Festre Eger környékéről?
És az odautazást és a szállást hogyan oldja meg?![]()
Én Miskolcról tervezem az indulást, kocsival.
Szállás meg tuti lesz ott :-) vagy Tihanyban.
ha megyek, akkor vonat, délibe kell csak áttekerni meg van rá 50% kedv.
én ált. füzesabonyból szoktam vonatozni, oda még eljutsz visszafelé a keletiből is a legutolsó vonattal ,az meg csak 20km haza
szállás fingom sincs, de vannak ismerősök füreden cseppet távolabb a parttól remek kecókat lehet találni baráti áron
maraton pálya módosítás
Balaton Bike Fest
ott van az! háttal ülsz a monitornak?
Balaton Bike Fest
Jól látom a térképen hogy azt a genyahosszú egyhangú ragadós sáros részt kivették a rövid pályából, ahol a Recsek hegy alatt a hegy háta mögé kerültél, aztán fel? Ha jól néztema közép érinti! Na tavaly én attól őrültem meg!
aham
az nekem sajna korán
csak a maratonra lenne időm, pénteken még melózom, meg ugy néz ki, szo. de. is
Valaki tud mesélni a Balaton Maratonról? A középtávon 77km gondolkodom. A Top Maratonokhoz képest milyen (pl. nehezebb mint egy Duna, Szilvás)? Jó buli? Milyen volt tavaly?
Milyen a pálya állapota?Szilvásváradon sár volt, tegnap Nagykovácsiban akkora dagonya amiben még sosem tekertem, vajon jövő hétvégére is sárdagasztásra készüljek, vagy esetleg végre versenyezhetek a "vitringépemmel"?
![]()
ELADÓ! ........ VKE-NELSON.......Blogom
A sebesség mindent megold. A "mindig"-et még mindig így írjuk.
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
Azért a tavalyi Balaton maraton sem volt semmi, ott a Recsek hegy alatt, illetve az egész Recsek hegyen!
Az időjárás jónak tűnik, száraz lesz néhány tócsával, mert ismerve a Füred - Hidegkút közti erdei utat, arról nincs az az isten, hogy a tócsák, amik valszeg most Balaton méretűek felszáradjanak teljesen!
Hali! Lehet, hogy mennék, de még nem tudom hol aludjak.
Ki merre tölti az éjszakákat?
Azok közül, amiket a honlapon találtam • KOSZTOL tűnt ár tekintetében a legjobb választásnak, vagy a kemping, de az ottani árakat nem tudom. Ha valakinél lenne hely, vagy ugyan így szállást keresne szóljon légyszi.
Sziasztok! Én Budapestről szeretnék valahová betársulni, kizárólag a maratonra lemenés tekintetében (vasárnap reggel le, este fel). Akihez beférek, s nem fél órával a rajt előtt akar odaérni (az nekem ideggörcs végig, nem megyek bele), hanem profi módon, mindenre időt hagyva, akkor kérem írjon egy privit!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás