Vinczeffy Zsolt "Zerge"EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERŐSEBB
Tarján kupa nem frissült.
A duna emelt 8hetes sem frissült.
ELADÓ! ........ VKE-NELSON.......Blogom
A sebesség mindent megold. A "mindig"-et még mindig így írjuk.
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
MINDEN LÉPÉSSEL ERŐSEBB
MINDEN LÉPÉSSEL ERŐSEBB
ELADÓ! ........ VKE-NELSON.......Blogom
A sebesség mindent megold. A "mindig"-et még mindig így írjuk.
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
MINDEN LÉPÉSSEL ERŐSEBB
Szia Zsolt,
Nem tudom, hogy közben csináltál-e valamit, de most már be se enged. Az eheti edzéseket se látom.
Üdv
Tarján kupa, 27 km
B. Árpád
Az adatokat is itt adjam meg vagy vissza tudod kapcsolni a múlt hetet és én fel tudom vinni?
Köszi
Sziasztok!
Sajnos ki lettem zárva az edzéstervből.
Duna Maraton rövid táv alap Szűcs Gábor (szucs76).
Kénytelen voltam MTB-al teljesíteni minden edzést, ezért az edzések előírt pulzussal történő végrehajtására törekedtem, de így a megadott kilométerek csak részben teljesültek.
Egyébként ezen kívül nem tudom mi lehet a kizárás oka.
Ui.: Mátra Maraton közép 12 hetes nem indul?
üdv.
nagyon szomorúan látom az emailt, hogy ki lettem zárva az edzésből. erre igazán nem számítottam, nagyon meglep. nagyon csalódott vagyok, mert mindig PONTOSAN KÖVETTEM az edzéstervben leírtakat.
igaz, hogy az előírt km-t minden edzésen egy kicsit túlteljesítettem, ugyanis én úgy edzettem, hogy az előírt IDŐT eltöltsem az előírt PULZUSTARTOMÁNYBAN, és nem tehetek róla, hogy EDZETTEBB VAGYOK, mint az előírt sablon, és így több km-t teljesítettem ugyanannyi idő alatt. azt hittem, hogy az edzésidő számít, és nem a közben megtett km.
egyedül most szombaton hibáztam, mint ahogy írtam is a kommentárba az edzésnaplómban, hogy a googlemaps-szel elnéztem egy kicsit a tervezett útvonalam, és így 81 km helyett véletlenül 91-et tekertem, így az előírt 2:30 helyett 2:49 percet tekertem. ezért lettem kirakva?? (írtam azt is, hogy hétköznap 20-30km-t tekerek a városban, szombat-vasárnap viszont semmit, így ez a szombati plusz 10 km talán nem olyan nagy baj...)
vagy azért lettem kirakva, mert a vasárnapi max pulzusomhoz 169-et beírtam, pedig 110-150 volt az előírt tartomány? ezt is írtam, hogy ez csak egy rövid sprint miatt ugrott így ki max fél percre, egy sárga lámpánál a nagykörúton...
szóval szeretném kérni, hogy hagy folytassam az edzéstervet, mert én mindig betartottam, és nem tartom igaznak ezt, ami jött az emailben: "Edzéseid nem követték az edzéstervben előírtakat"
köszönöm szépen.
(ivancso.isti, Tarján kupa, 80 km, intenzív, asszem 12 hetes volt)
Szia Eperke!
átnéztem edzéseid.
AZért lettél kizárva, mert az elmúlt 2 hétben + - 50%-al sem közelítetted meg az edzéstervben kért időt.
Múlt héten 5:13 helyett 2 óra 15 percet edzettél múlt héten, erre figyelmeztetett is a rendszer 2x.
Ha nem azt edzitek amit kérünk, az nem az a terv lesz amit megírtunk.
Ez főleg alap edzéstervnél fontos. Ha aznap 3 óra terep edzést kérünk közepes intenzitás alatt, akkor a 15 km-es háziverseny az nem felel ,meg esetedben sem.
MINDEN LÉPÉSSEL ERŐSEBB
MINDEN LÉPÉSSEL ERŐSEBB
Engem is ez miatt zártak ki az oldalról.
Szerintem röhejes ez a +-50%, legalábbis a +50 mindenképpen.
Ettől majd azt fogjátok elérni, hogy az emberek nem azokat az értékeket fogják beírni, amit valójában mentek, hanem amit TI látni szeretnétek.
pl. nekem május 28-ra elő volt írva 32 km terep, viszont a Specialized tesztútán vettem részt, ami csak 11 km-re sikeredett, viszont másnap, 29-én a Szilvásvárad 70km-es középtávján versenyeztem 1700m szinttel... BOCS hogy nem az erre a napra előírt (már nem tudom hogy mennyi, kb. 20-30 km) távot teljesítettem, és ~30 km-nél hirtelen nem ugrottam ki a nyeregből...
Nem tudom, hogy meddig lesz ez az oldal életképes, de így nem jósolok neki sok időt...
Időt, energiát viszünk bele már csak abba is, hogy regiszráljuk az edzéseinket, majd ilyen sz*ros indokokkal kicsapjátok az embereket.
Gondolom erre majd az lesz a válasz, hogy ha nem az előírtat teljesíti a paraszt, akkor minek regisztrál..
Mint azt a privát e-mailben is írtam, nem fogok ez miatt eret vágni, eddig is egyedül edzettem, ezután is megoldom...
De azt garantálom, hogy nem fogjuk a jó híreteket öregbíteni..
Sziasztok,
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy engem is kizártak, mert nem teljesítettem az előírt edzést pontosan.
Az eltérés az volt, hogy a marathon versenyre való felkészülési terv országúti edzésekkel indult, nekem nincs országúti bringám, így én MTB-vel teljesítettem edzéseket és sajnos az időjárás miatt kénytelen voltam más időpontokban elvégezni azokat, így ők aképp értékelték, hogy nem tartom be az edzést.
Úgy vettem észre hogy egy ilyen szigorú edzésterv, mindennemű előzetes eszköz-idő-időjárásra tekintet nélkül körülbelül semmit sem ér. Sajnálom Vinczeffy Zsoltot hogy ehhez a nevét adta, és röhejessé teszi az amúgy általam tisztelt eddig elért érdemeit.
Ha ezt az oldalt nagyközönségnek szánták, akkor vagy komolyabb felmérés, vagy rugalmasabb edzésterv kellene.
Teljesen felesleges elindítani itt egy edzéstervet, mert ha meg akarsz felelni, nagy eséllyel hazudnod kell.
Üdv, Laci
Kedves Joe!
Edzésterved akkor dob ki, ha pl 4 edzés helyett 7-et vagy 1-et edzel 1 héten. Ráadásul figyelmeztet is előtte.
Ez nincs összefüggésben az edzésidőddel és az edzéstávval sem, kikapcsoltuk ezt a szűrő funkciót 2 hete.
Mint edzők, mi úgy gondoljuk, hogy aki hozzánk jelentkezik, az halgat ránk, hiszen velünk szeretné elérni célját.
Emiatt azokat, akik nem azt edzik amiket mi kéróünk, s 50%-al eltér edzés számuk 2 egymást követő héten, azoktól megválunk.
Itt egy 10%-os konvenciós ráta elfogadott, azaz 10 jelentkezőből 1 tudja befejezni reálisan.
Az pedig a te szavaiddal írva is röhejes, hogy egy alap állóképesség helyett versenyen veszel részt. Megértünk mi mindent, de az 100% hogy nem állóképességességi zónába tekerted le a Szilvásváradot.
Emiatt azt próbáljuk pár tervnél, hogy a hétvégi lehetséges nagyobb versenyeket beleintegráljuk választhatóra, s akkor nem érinti a terv folytonosságát.
Többit private-ban írom, miután utánanéztem.
MINDEN LÉPÉSSEL ERŐSEBB
Kedves KOLAC!
Szigorúnak veszed azt, ha egy tervhez 50%-ban kell ragaszkodni?
Magyarul a munkahelyeden nem néznének munkaórát (mi sem nézünk), nem néznék a teljesítményed, csak azt kérnék, hogy heti 5 nap menj be, s akkor tesznek ki, ha 2 héten át 50%-al eltérsz, azaz 10 munkanap helyett 15-nél többször mész be, vagy 5-nél kevesebbszer?
Ezt hívnánk röhejes munkahelynek nem?
Vagy oldjuk meg úgy a dolgot, hogy mindenki azt csinál amit akar? Ne szűrjünk?
S akkor ahhoz adjam a nevem, amit le sem írtunk?
MINDEN LÉPÉSSEL ERŐSEBB
így igaz..
ennek az általános edzéstervnek nem sok értelme van. Az egyéninek már annál inkább, csak ugye az fizetős...
(Egy csomó mindentől függ az edzéstervezés, kor, nem, edzettségi állapot, célok, milyen gépe van, időbeosztás, stb..)
De gyanítom, hogy a honlapnak pont ez a célja, hogy az emberek erre rájöjjenek.. ami nem is lenne baj, mert a készítőknek benne van a munkájuk, csak akkor könyörgöm, ne hülyítsék a népet feleslegesen.
Ha meg ennyire szigorúan veszik a hiányos, funkcionálisan impotens edzésterveiket (amiket nem lehet tovább szerkeszteni, testre szabni), akkor meg talán nagyobb rugalmassággal kellene a bevitt edzéseket értékelni. De azt is el tudom képzelni, hogy a hirtelen jött népszerűség miatt a sok edzéssel nem tudnak mit kezdeni, egy algoritmus meg automatán szórja ki az embereket.
Zerge meg nyilván adta a nevét, hiszen nem kicsi anyagi érdeke fűződhet hozzá, hiszen az edzéstervezés alapja az adatok mérése, amihez kell a felszerelés (pulzusmérős computer, stb.), és mint tudjuk, Ő ezzel is foglalkozik. Ami ismét nem lenne baj, sőt, nagy üzleti érzéktől tesz tanúbizonyságot (bárcsak nekem jutott volna eszembe.., a kezdő edzéstervezés ingyenessége meg még a hazai kerékpársportért is tesz, tehát becsülendő dolog.
Viszont amit az egyik oldalon nyer, a másikon el is veszti.
Kicsit még kellett volna a cuccot bétatesztelni, mielőtt ilyen bugosan kiadják..