elmúlt a kezdeti lendület... kifingott az egész...
elmúlt a kezdeti lendület... kifingott az egész...
Szia Diki!
Egyéni edzéstervet itt lehet rendelni. Más fóruma nincsen annak: http://edzestervem.hu/csomagok
Vinczeffy Zsolt "Zerge"EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERŐSEBB
Szia mb33!
Ez egy kerékpáros edzéstervező honlap amit kitaláltunk. Úgy találtuk ki, hogy versenyekre készítünk fel ingyen emberkéket. Ha nincsenek versenyek, mert a versenyrendezők és a versenynaptárkészítő szövetség nem konzultál, arról mi nem tehetünk. Nincs egy hete, hogy megjelent a bikemag.hu-n a versenynaptár tervezet, így már van min dolgoznunk.
Alapozó edzéstervet sem fogunk csinálni, aki hosszabb edzéstervet szeretne, annak van lehetősége igaz pénzért, de egyéni edzéstervre is.
Vinczeffy Zsolt "Zerge"EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERŐSEBB
Köszi Zsolt a linket!
Mikor az oldalon jártam, nem vettem észre azt az aloldalt amit linkeltél. Így már ok.
üdv.
Sziasztok,
Csatlakoztam az ironman-es edzéstervhez, viszont mivel díjazott váltóban leszek váltótag, csak a bringas edzéseket teljesíteném. Ebben az esetben hagyhatom teljesítetlenül a futó ás úszó edzéseket anélkül, hogy kizárásra kerülnék a további bringás edzésből?
Köszi
Konstruktív megjegyzés - mi értelme egy triatlonos edzéstervnek, ha csak váltózol, s kizárólag tekersz? Csinálj inkább hosszútávos biciklis edzéstervet szvsz...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Sajnos hosszútávú bringás edzesterv önállóan nincs fent az oldalon. Ha lett volna, azt választottam volna.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Üdv,
először is köszönöm az újabb lehetőséget, a tavalyi után idén is örömmel regisztráltam edzéstervre.
Kaptam egy figyelmeztető emailt, hogy ki fog zárni. Gondolom megint valami hiba lehet, mint múltkor, mert beírtam mindhárom múlt heti edzést. Lehet, hogy esetleg megint elcsúszott egy nappal a számítógép?
Üdv:
Ivancsó István
Félsziget Kupa 12 hetes
Üdv!
Az miért van, hogy nekem ezt írja ki:
Szilvásvárad Maraton Rövidtáv 2012
A kiválasztott felkészülési idő: 8 hetes edzésterv ( váltás )
A kiválasztott intenzitás: emelt [heti: 4-5 edzés/ 5-10 óra]
Az edzésterv indulása: 2012. május 14.
A verseny időpontja: 2012. május 19.
A verseny honlapja
Az edzesek teljesithetoek gorgon? Ha igen, akkor a teljes tavot kell nyomni, vagy tobbet, vagy kevesebbet? Egyaltalan mit kell meg tudni a gorgos edzesekrol? Probaltam kutakodni a tudastarban, meg itt a topicban is, de nem talaltam infokat...
Üdv!
Már megint kaptam figyelmeztető emailt, ez már 3 hét alatt a második! Akkor ezeket hagyjam figyelmen kívül? vagy miért kapom?
Köszönöm
Táplálkozási tanácsokat alapozáshoz, felkészüléshez, edzéshez és versenyhez lehet valahol olvasni?
Táplálkozási tanácsok a TUDÁSTÁRBAN találhatóak: http://edzestervem.hu/tudastar
Helló !
Elvégeztem eddig a 4. hetet is de a naptárban további edzésprogramot nem kaptam.
A napi edzéseket teljesítettem és el is mentettem.
Várom az újabb heteket.
Üdv Lakantor
Sziasztok!!
Dh edzéstervben,alapozásban ki tudna segíteni??
Köszi előre is!
<<<ROCK&ROLL>>>
gien:
Sziasztok!
Nem látom az edzésterv folytatását:
Félsziget-kupa
12 hetes
Tasnádi Ákos
Nekem sincs meg a Félsziget Kupa folytatása, ezek szerint vagy nem készült el, vagy nem rakták még fel a netre...
Továbbra sem látni a Félsziget-kupa folytatását.
Napok teltek el, több jelzést is kaptatok már, de semmi reagálás nem történt részetekről. Az ingyenességben valahol persze benne van, hogy örüljünk annak, ami van, de egy gyors és rövid válasz Nektek csak másodpercekbe telne, az edzést követőknek pedig egy nagyon fontos információ lenne. Bármi is legyen az (elutaztatok, IT gondok, el vagytok havazva, mégsem lesz folytatás, stb) a legjobb mégis az lenne, ha szólnátok, ill ha csak annyit megírnátok, hogy ha lesz folytatás, mikortól számíthatunk rá.
Köszi minden készülő nevében!
Kedeves Félsziget kupások !
Úgy látom marad az egyéni edzésterv, ezért úgy gondoltam, ha van kedvetek megosztani egymással a saját edzéseiteket,, akkor holnapra összeszedem és leírom, hogy a továbbiakban
mit akarok csinálni. Nem biztos, hogy jól gondolom, de ha több tapasztalatott osztunk meg egymás közt, akkor abból valaki biztos profitálhat.
Addig is üdv: Lakantor