Oldal 17 / 21 elsőelső ... 71516171819 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 321-340 / 415

Téma: edzestervem.hu

vendég
    Regisztrált
    2010-06-02
    Üzenet
    14

Alapbeállítás

Sziasztok!

én sem látom sajnos ezt a hetet, megnéznétek?:

Maros Bike Maraton- Románia 80km
    A kiválasztott felkészülési idő: 16 hetes edzésterv ( váltás )
    Károlyi Gergő (karolyik@freemail.hu)

Előre is köszi

vendég
    Regisztrált
    2011-01-28
    Üzenet
    111

Alapbeállítás

Szeretném megköszönni az ingyenes 12 hetes edzéstervet (Tarján Kupa), nagyon jó volt, abszolút érzem a hatását!!! Rengeteget fejlődtem ez alatt a pár hónap alatt! KÖSZÖNÖM SZÉPEN a lehetőséget!

Végül nem a Tarjánra mentem, hanem a Velence Maratonra, ahol amatőr férfi kategóriában a 119 induló közül 14. lettem.

Egy rövid élménybeszámoló, elnézést azoktól akiket nem érdekel:
    Mivel ez volt az első versenyem, teljesen elégedett vagyok az eredményemmel, főleg, hogy a rajtnál - első versenyem lévén, nem tudtam, mások milyen erőben vannak - szerényen a középső-hátsó tájra álltam be, és mivel azt hallottam lassú rajt van, az első pár km-en (az első emelkedőig) csak kényelmesen gurultam a körülöttem levőkkel, és mire észrevettem magam (a kanyaroktól nem láttam a menet elejét), az eleje már rég meglépett, így az egész versenyem a felzárkózásról szólt. Miután tehát feleszméltem, rákapcsoltam, 10 km-t 180-190 közti pulzussal tettem meg, hogy minél előrébb kerüljek, nem is sokan maradtak előttem, köszönhetően a dombok okozta szelekciónak is, de az élbolyt sajnos nem sikerült megpillantanom; majd utána sokáig hol egyedül, hol 1-2 másik emberhez csatlakozva (akiket utolértem) küzdöttem magam egyre előrébb, ami a brutális szélben nagyon nehéz volt, volt, ahol csak 25-tel lehetett keservesen haladni; de lassan, de biztosan egyre több embert hagytam le; végül az utolsó 40-50 km-en már végig egy sráccal ketten váltott vezetéssel tudtuk le a maradék távot. Ő a 12 fős élbolytól szakadt le, de csak azért, mert elfogyott a vize és meg kellett állnia kulacsot tölteni, így egyedül maradt, ezért érhettem utol. Ő azt mondta, az élboly sem ment semmivel jobban, mint mi ketten, csak hát sokkal többen voltak... A végére azért az utolsó 2 mászás már nagyon nehezemre esett, mert az elején a dombokat nagyon meghúztam, örülök, hogy ott volt a másik srác és biztatott ("Gyere-gyere! ...Ha bírsz! " )
    Összességében tehát nagyon elégedett vagyok, szép élmény volt, csak azt sajnálom, hogy a rajtot benéztem, pedig úgy gondolom utólag, talán ott maradhattam volna végig az elejével...
    Azt hiszem, máskor is fogok versenyre menni, mert nagyon tetszett a hangulata!

Még egyszer köszönöm a felkészítést!

Lesz esetleg még ilyen ingyenes lehetőség, vagy vége a reklámnak, és már csak a fizetős marad?

Üdvözlettel:
    Isti

vendég Vinczeffy Zsolt avatarja
    Regisztrált
    2010-12-13
    Lakhely
    Duna part
    Üzenet
    94

Alapbeállítás

Szia Isti!

az ingyenes tervek megmaradnak. mivel 8 hetes a legrövidebb programunk, így idén már csak cross versenyre lesz felkészítő, a jövőévi naptárat pedig még nem tudjuk.
    Egyéni edzéstervezés az megy természetesen tovább.
    Sz ingyenesek pedig egy kis ráncfelvarráson esnek át, köszönhetően a sok bejegyzésnek, kritikának.

Idézet Eredeti szerző: ivancso.isti Üzenet megjelenítése
    Szeretném megköszönni az ingyenes 12 hetes edzéstervet (Tarján Kupa), nagyon jó volt, abszolút érzem a hatását!!! Rengeteget fejlődtem ez alatt a pár hónap alatt! KÖSZÖNÖM SZÉPEN a lehetőséget!

Végül nem a Tarjánra mentem, hanem a Velence Maratonra, ahol amatőr férfi kategóriában a 119 induló közül 14. lettem.

Egy rövid élménybeszámoló, elnézést azoktól akiket nem érdekel:
    Mivel ez volt az első versenyem, teljesen elégedett vagyok az eredményemmel, főleg, hogy a rajtnál - első versenyem lévén, nem tudtam, mások milyen erőben vannak - szerényen a középső-hátsó tájra álltam be, és mivel azt hallottam lassú rajt van, az első pár km-en (az első emelkedőig) csak kényelmesen gurultam a körülöttem levőkkel, és mire észrevettem magam (a kanyaroktól nem láttam a menet elejét), az eleje már rég meglépett, így az egész versenyem a felzárkózásról szólt. Miután tehát feleszméltem, rákapcsoltam, 10 km-t 180-190 közti pulzussal tettem meg, hogy minél előrébb kerüljek, nem is sokan maradtak előttem, köszönhetően a dombok okozta szelekciónak is, de az élbolyt sajnos nem sikerült megpillantanom; majd utána sokáig hol egyedül, hol 1-2 másik emberhez csatlakozva (akiket utolértem) küzdöttem magam egyre előrébb, ami a brutális szélben nagyon nehéz volt, volt, ahol csak 25-tel lehetett keservesen haladni; de lassan, de biztosan egyre több embert hagytam le; végül az utolsó 40-50 km-en már végig egy sráccal ketten váltott vezetéssel tudtuk le a maradék távot. Ő a 12 fős élbolytól szakadt le, de csak azért, mert elfogyott a vize és meg kellett állnia kulacsot tölteni, így egyedül maradt, ezért érhettem utol. Ő azt mondta, az élboly sem ment semmivel jobban, mint mi ketten, csak hát sokkal többen voltak... A végére azért az utolsó 2 mászás már nagyon nehezemre esett, mert az elején a dombokat nagyon meghúztam, örülök, hogy ott volt a másik srác és biztatott ("Gyere-gyere! ...Ha bírsz! " )
    Összességében tehát nagyon elégedett vagyok, szép élmény volt, csak azt sajnálom, hogy a rajtot benéztem, pedig úgy gondolom utólag, talán ott maradhattam volna végig az elejével...
    Azt hiszem, máskor is fogok versenyre menni, mert nagyon tetszett a hangulata!

Még egyszer köszönöm a felkészítést!

Lesz esetleg még ilyen ingyenes lehetőség, vagy vége a reklámnak, és már csak a fizetős marad?

Üdvözlettel:
    Isti
    Vinczeffy Zsolt "Zerge"
    EDZESTERVEM.HU
    MINDEN LÉPÉSSEL ERŐSEBB

vendég
    Regisztrált
    2011-05-15
    Üzenet
    10

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Vinczeffy Zsolt Üzenet megjelenítése
    Szia Isti!

az ingyenes tervek megmaradnak. mivel 8 hetes a legrövidebb programunk, így idén már csak cross versenyre lesz felkészítő, a jövőévi naptárat pedig még nem tudjuk.
    Egyéni edzéstervezés az megy természetesen tovább.
    Sz ingyenesek pedig egy kis ráncfelvarráson esnek át, köszönhetően a sok bejegyzésnek, kritikának.
    Szia,

Javaslat: sokunknak segítene pl valamilyen általános téli alapozás terv, 8 vagy 12 hetes.
    Át tudnánk vészelni vele a telet.

Más:
    mivel az előző programom lejárt, átváltottam a Maros Bike Maraton 50km-es tervre, mivel már csak ez volt elérhető.
    Ez egy kicsit erős nekem, de szeretném végig vinni.
    Szerinted inkább tartsam be a időt és a pulzust és ne foglalkozzak az előírt kilométerrel
    vagy amikor lejár az idő, tekerjem le a még hátralévő kilométert a levezető pulzustartományba?

Köszi

Regisztrált
    2010-12-13
    Lakhely
    Duna part
    Üzenet
    94

Alapbeállítás

Szia!
    A km megadása részünkről csak általános. Nekünk a fontos a pulzus és az idő. Kivételt ez alól csak a 100 méteres sprintek vagy állórajtos edzések jelentenek, hiszen ott nem időt, hanem távot adunk meg.
    Célunk nem egy egyéves komplett ingyenes edzésterv tétele személyekre szabva, hanem az, hogy rájöjjenek az emberek, hogy célzott edzéstervvel könnyebben elérik céljaikat, pláne, ha egyéni személyre szabott tervet kapnak.
    Vinczeffy Zsolt "Zerge"
    EDZESTERVEM.HU
    MINDEN LÉPÉSSEL ERŐSEBB

vendég
    Regisztrált
    2011-05-15
    Üzenet
    10

Alapbeállítás

Rendben. Ha ennek a végére érek, megkereslek egy téli programmal kapcsolatban.

És Köszönöm az eddigi lehetőséget!

vendég Krisz_88 avatarja
    Regisztrált
    2004-04-02
    Lakhely
    Hatvan / Bp
    Üzenet
    48

Alapbeállítás Kézzsibbadás

Helló!

Érdeklődni szeretnék, hogy valaki járt-e így, ahogy én. Tegnap bringáztam életem leghosszabbját, 220km, közel 8 óra. Természetesen a bandázs is most unta meg a kormányhoz való rögzülést, és baromira zsibbad a bal kezemen a kis és gyűrűs újjam, és a tenyerem széle, ami közel esik az újjaimhoz. Nem sikerült kialudni. Ha nem múlik el holnapra, elmegyek dokihoz is, csak érdeklődnék, hogy valaki járt-e már így, és mi lett belőle.

vendég
    Regisztrált
    2011-01-28
    Üzenet
    111

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Krisz_88 Üzenet megjelenítése
    Helló!

Érdeklődni szeretnék, hogy valaki járt-e így, ahogy én. Tegnap bringáztam életem leghosszabbját, 220km, közel 8 óra. Természetesen a bandázs is most unta meg a kormányhoz való rögzülést, és baromira zsibbad a bal kezemen a kis és gyűrűs újjam, és a tenyerem széle, ami közel esik az újjaimhoz. Nem sikerült kialudni. Ha nem múlik el holnapra, elmegyek dokihoz is, csak érdeklődnék, hogy valaki járt-e már így, és mi lett belőle.
    Igen, tavaly ősszel nagyon sokat túráztam egyenes kormányos trekking bringával, és akkor nekem is volt ilyen. Egy ideg (Nervus ulnaris) nyomása okozza. A német elnevezése Radfahrerlähmung, utalva arra, hogy bringásoknál gyakori. ( MedizInfo )
    Igazából nem sok mindent lehet csinálni, nekem briongáskesztyű nem segített semmit, esetleg az, ha gyakran váltogattam a fogást a kormányon, de attól se múlt el teljesen. Csak akkor, amikor eladtam azt a bringát, és azóta csak koskormányos országútit tekerek, azzal sose volt ilyen (igaz, 4 óránál többet nem szoktam egy nap tekerni, de gondolom ha nyomná az ideget, akkor 4 óra alatt is előjönne a tünet.)

vendég Krisz_88 avatarja
    Regisztrált
    2004-04-02
    Lakhely
    Hatvan / Bp
    Üzenet
    48

Alapbeállítás

Köszönöm a hasznos hozzászólást! Feltekertem az új bandázst, meglátjuk mi lesz.

vendég Krisz_88 avatarja
    Regisztrált
    2004-04-02
    Lakhely
    Hatvan / Bp
    Üzenet
    48

Alapbeállítás

A doki max. 2 hónapot jósol neki, Brexin-t és milgamma-t írt fel. Egyébként határozottan jobb mint tegnap ilyenkor.

vendég
    Regisztrált
    2010-09-12
    Üzenet
    19

Alapbeállítás

Sziasztok!

Nem látom, mit kellene ma edzenem, pedig lassan indulnék.

Adataim:
    janos.kmetyko(kukac)gmail
    Mátra Maraton Hosszútáv (89km)
    A kiválasztott felkészülési idő: 8 hetes edzésterv ( váltás )
    A kiválasztott intenzitás: emelt [heti: 4-5 edzés/ 5-10 óra]
    Az edzésterv indulása: 2011. július 04.
    A verseny időpontja: 2011. augusztus 28.

Regisztrált
    2010-12-13
    Lakhely
    Duna part
    Üzenet
    94

Alapbeállítás

Sziasztok!

zseannernek private-ba elküldtem a választ, csak ide is írom, hogy ne tünjön úgy, hogy nem válaszolunk. Frissítettük tegnap a levélváltás után a tervet.

idézet:

Sziasztok!

Nem látom, mit kellene ma edzenem, pedig lassan indulnék.

Adataim:
    janos.kmetyko(kukac)gmail
    Mátra Maraton Hosszútáv (89km)
    A kiválasztott felkészülési idő: 8 hetes edzésterv ( váltás )
    A kiválasztott intenzitás: emelt [heti: 4-5 edzés/ 5-10 óra]
    Az edzésterv indulása: 2011. július 04.
    A verseny időpontja: 2011. augusztus 28.[/QUOTE]
    Vinczeffy Zsolt "Zerge"
    EDZESTERVEM.HU
    MINDEN LÉPÉSSEL ERŐSEBB

törzsvendég boca avatarja
    Regisztrált
    2006-12-22
    Lakhely
    Budán a "hegyek" elött, Bécs
    Üzenet
    1.060

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Köszönöm Nektek, hogy segítettetek nekem az ingyenes edzéstervvel, érzem magamon, hogy jobb lettem, és ez nektek is köszönhető!

Egy tanácsot még hadd kérjek....a jelenlegi erőnléti szintemet télen hogy tudom fenntartani? Szpininggel?
    A fizetős terveitek étkezési tanácsokat is tartalmaznak?

Köszönettel: Merétei Zsolt-Boca
    " A Cube el van vetve! "

vendég
    Regisztrált
    2010-06-02
    Üzenet
    14

Alapbeállítás

Sziasztok!

Lenne egy nagy kérésem. Mindig vasárnap viszem be a heti edzést, de tegnap nem volt internetem, mert szarakodott a szolgáltató, így nem tudtam bevinni a múlt hetet, de szeretném. Meg lehetne valahogy oldani, hogy visszahozzátok?

Maros Bike Maraton- Románia 80km karolyik@freemail.hu, Károlyi Gergő

Előre is köszönöm!!

vendég
    Regisztrált
    2010-06-02
    Üzenet
    14

Alapbeállítás

Még mindig az előzőt szeretném, ha lehet....

Regisztrált
    2011-05-11
    Üzenet
    4

Alapbeállítás

Utólag is köszönöm a segítséget a felkészüléshez. Hasznos volt az itt kapott információ.
    Üdv. Lukács

Regisztrált
    2010-12-13
    Lakhely
    Duna part
    Üzenet
    94

Alapbeállítás

Szia!

hétfőn megkérdezem az informatikust erről. de minden esetben az utolsó két hetet lehet bevinni a naplóba. Tehát nem egy héten múlik a dolog.
    Idézet Eredeti szerző: karolyik Üzenet megjelenítése
    Még mindig az előzőt szeretném, ha lehet....
    Vinczeffy Zsolt "Zerge"
    EDZESTERVEM.HU
    MINDEN LÉPÉSSEL ERŐSEBB

Regisztrált
    2011-08-22
    Üzenet
    2

Alapbeállítás

Üdv!

Regisztráltam, de nem látok edzéstervet.
    Bennem van a hiba?

Köszi

Steffi

Regisztrált
    2010-12-13
    Lakhely
    Duna part
    Üzenet
    94

Alapbeállítás

Szia Steffi!

nincs benned hiba.
    Jelenleg nincs fenn edzésterv, mivel szezon vége van. Hamarosan a cyclocross tervek kerülnek fel és ezen kívül általános állóképességi edzések is.
    Idézet Eredeti szerző: Steffi Üzenet megjelenítése
    Üdv!

Regisztráltam, de nem látok edzéstervet.
    Bennem van a hiba?

Köszi

Steffi
    Vinczeffy Zsolt "Zerge"
    EDZESTERVEM.HU
    MINDEN LÉPÉSSEL ERŐSEBB

Regisztrált
    2011-08-22
    Üzenet
    2

Alapbeállítás

Szia Zerge!