Itózs , az oké ,hogy praktikus oldal ,de nem vágom az idegen nyelvet anyira (semenyire) .
Szoval ha valaki lökne nekem ide pár árat ,vagy venné a fáradságot, h az oldalrol egy kis hevenyészet forditást dob ide azt megköszönöm !
Itózs , az oké ,hogy praktikus oldal ,de nem vágom az idegen nyelvet anyira (semenyire) .
Szoval ha valaki lökne nekem ide pár árat ,vagy venné a fáradságot, h az oldalrol egy kis hevenyészet forditást dob ide azt megköszönöm !
szedrik
fiatal def.: '91-'94 közöttiek
euróban
egyszeri menet:
felnőtt 10
fiatal 8,5
időszakos jegyek:
1 napos (10:00-18:00 óra)
felnőtt 24,50
fiatal 20,50
reggeli (10:00-14:00 óra)
felnőtt 16,00
fiatal 14,00
délutáni (13:00-18:00 óra)
felnőtt 18,00
fiatal 15,50
3 napos jegy
felnőtt 67,00
fiatal 54,50
+ liftkärtya egy mägneskärtya amire 2euro a kaucio.
nap vegen kassza melletti automatanal be lehet vältani.
mármint ,vissza lehet váltani?
Apropo, tudom agusztus közepe-vége még messze van ,de nem tervez valaki egy péntek,szombat,vasárnapi kirucanást valamejik bringaparkba.Akár Szlovákiába is . Ha valaki tud 3 ridernek segiteni . . . . Persze benzinpénzt állnánk. Vagy kocsival megyünk mi is de akkor követnénk valakit.
Legutóbb Valeria Victrix módosította; 2010-06-16 - 16:46.
szedrik
a 2 eur kártyakauciót kapod vissza a nap végén.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
augusztus 6-7-8 24 órás verseny, pályák lezárva
fuck me, i'm famous!
Megújul a Slopestyle park!
Bejelentkez
zsirul néz ki!
fuck me, i'm famous!
a héten szerintem kész is lesz. aztán jövő héttől már hétfőtől vasárnapig nyitva lesz a park ,)
Matt ! a tavalyi napi kártyákat is beveszi a visszaváltó gép semmeringen? mert van egy pár itthon, holnap meg megyünk de pénzből igen csak híján vagyok : D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Sziasztok, az lenne a kérdésem h a semmeringi dh pálya kb. milyen meredek csak mert nézegettem ezt a videót: YouTube - Bike Park Semmering Downhill Helmet Camera Ride 2009 by downhill-rangers.com és ezen inkább csak gyökeresnek meg sarasnak tűnik. Igazából nem vok egy nagy dh-s de néha szoktam fogasozni és lehetőségem nyílt arra h elmenjek a nyáron semmeringbe aztán kiváncsi vagyok arra h egyáltalán letudok e rajta menni.
1900m hosszú és 350m a szintkülönbség.
annyira nem vészes, de ha nem tetszik ott van csomó másik fr pálya...
És azokon van lehetőség a nagyobb ugratók és ehhez hasonló akadályok kerülésére?
van. úgy van megépítve a park, hogy pénzt hozzon az üzemeltetőnek, azaz ne elriassza a bicósokat, hanem megszerettesse velük. folyamatosan lehet fejlődni. ha akarsz rámész az ugratóra ha nem, akkor kerülöd. van nagyobb, kisebb, földből, fából, kinek mi tetszik.