Halli!
Nem tud valaki jó elég olcsó szállás helyet semmeringbe hotel Edelweisson kívűl? mivel nincs számunkra elegendő szabad szoba.
Vagy parkolóba ,hogy van a sátrazás?
Üdv!
Halli!
Nem tud valaki jó elég olcsó szállás helyet semmeringbe hotel Edelweisson kívűl? mivel nincs számunkra elegendő szabad szoba.
Vagy parkolóba ,hogy van a sátrazás?
Üdv!
fogjátok a sátrat felállítjátok a parkolóban és kész. mi is úgy szoktuk. nem szólnak érte.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Sziasztok!
A lakhelyemtől aránylag nincs messze ez a bringapark, gondoltam az ősszel kiugranék egy délutánra. Egy Umf-em van 130-as levegős telóval (rux), gyorszáras agyak.... A bowdenes tárcsafékek (mx1) felejtősek, előtte csere, gondolom. Ha tudtok ajánlani valami olcsóbb féket ami jó (mint pl. régen a hfx9 volt), azt megköszönném... Bringát nem akarok bérelni, ha nem muszáj. Merevvel mennyire vállalható a pálya? Főleg a slopestyle meg a freeride pálya érdekelne...de nem akarok sokat vállalni. Nagyon kiröhögnének ezzel a bicóval?![]()
Halli!
Nem hinném sokkal roszabb bicókal mennek ki oda a family pályán simán lejösz a slopestylebe elég nagy ugrók vannak freeride esélytelen vele szétrázná a gatyádat is![]()
köszi!
Helló Bubig!
Köszi! Youtubeon nézegettem, és valóban elég kövesnek tűnt a freeride pálya első fele... A dirtfunnak meg kőmerev a hátulja. Na, ha lesz egy szabad hétvégém októberben, akkor kinézek. Ha csak family, akkor family!
Jövő hét vasárnapra (szeptember 18.) lennénk öten egy egynapos downhilltour.com-os kiruccanásra, kellene még két ember, ha valakinek van kedve. Az utazással kapcsolatos információkat megtaláljátok az oldalon.
Akit olcsóbb Semmering-i jegyek érdekelnek, az jelezzen.
hy
Mit jelent hogy olcsobb?
Tegnap voltam parkba ,(ez volt az első) .Nagyon komoly a helyszín .A pályák fenomenálisak ,a dropok középszintűek ,de slopstyle részen csak a két asztal van kijárva a többi akadályt nem használják ,az evileye strecke nagyon hangulatos és sok a nortshore .
Én merevvel veretem egész nap ,a freeride vonalon nem ajánlom most a merev vázat ,minden ív rázosra fékezve még a támfalak is.
A dh vonal felejtő merevel
A evileye merevel nekem nagyon bejött .
A családi vonal is vállalható .
Nálam maradt a napi kártya az gond ?vagy igy tudom máskor is használni?
grazba lakom, ha jön ki valaki semmeringbe még idén akkor írjon rám.
azt már legközelebb nem tudod használni. maxx ha legközelebb mész, benyomod az autómatába és visszakapsz 2 ajrót
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Mondjuk 10eur/napijegy!
Nincs korlátozás, bármely nap jó.
info@bikestore24.hu -n lehet érdeklődni
Még sosem voltam ilyen bringa parkba. Egy össztelós, karbon XC géppel vannak élvezhető pályák?
120-at mozog elöl, hátul 100-at asszem. Nem vagyok mega spiller lefelé, de szeretem, és szívesen tanulok
A vizes köves lefelé nagyon nem megy, jó lenne tanulgatni kicsit.
A freeride pályán minden nagy szintkülönbség kerülhető, így meg lehet tanulni elengedni a féket, és hosszú lejtőn tesztelni a tudásunkat. Ilyen téren csak ajánlani tudom, közel is van, és a pálya kiépítése is teljesen megfelelő.
A bicajod sem gátolhat meg..
Szóval hajrá!![]()
Sziasztok! Akinek lenne kedve holnap (2011.10.15) a Maribori bikeparkba bringázni egyet az jelentkezzen. Van még pár helyünk. 17 fős busszal mennénk. A bringáknak külön zárt futó van. Részletek és jelentkezés: +36703355428