Eredmény 1-9 / 9

Téma: DH pálya a Balaton déli partján

vendég
    Regisztrált
    2010-04-10
    Üzenet
    44

Alapbeállítás DH pálya a Balaton déli partján

Sziasztok!

Szokott valaki a fonyódi hegyen tekerni? Nagy kedvencem, minden nyáron 2-3 hétig tekerek itt. Nagyon kis területen rövid, de meredek fel-és lefelék, vegyesen terepen (poros, gyökér, köves, betontörmelék, tereplépcső) és aszfalton-betonon. Most nyáron fedeztem fel magamnak több, mint 10 év után újra a Hóvirág utcát, felfelé. Bájos neve ne tévesszen meg senkit... Montissal még soha nem találkoztam a hegyen, viszont keréknyomokkal már igen, ráadásul olyan lefeléken, amik nekem már hajmeresztők.
    Nyári szezonon kívül itt nagyon jó kis technikás több körös versenyt lehetne rendezni.
    Szóval tekertetek már a fonyódi hegyen keresztül-kasul?

bentlakó Shoshi avatarja
    Regisztrált
    2002-10-24
    Lakhely
    Majmok bolygója vazze.
    Üzenet
    6.133

Alapbeállítás

Országútit szoktam vinni Fenyvesre, így betonon szoktam edzeni rajta mindkét irányból. Néha futva is az ösvényeken.
    Montival még nem próbáltam!
    "Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
    SS Ultimate 2011 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

vendég
    Regisztrált
    2010-04-10
    Üzenet
    44

Alapbeállítás

Az se rossz, de ennél sokkal több van a hegyben - aszfalton is. A már említett Hóvirág utcán 22-34 áttétellel a végén már sípol a tüdőm, lángol a lábam. vagy a Sipos hegyi kilátótól lefelé az egynyomos ösvényen stb... . 1 és negyed órás edzésen megteszek 20 km-t (nyeregcső tologatás, bamba turisták kerülgetése...), de nagyon élvezem. Montival minden út és ösvény járható, amit a bringás bír. Futásra is ideális, olyan lépcsőzéseket lehet csinálni, hogy csak na!

Idézet Eredeti szerző: Shoshi Üzenet megjelenítése
    Országútit szoktam vinni Fenyvesre, így betonon szoktam edzeni rajta mindkét irányból. Néha futva is az ösvényeken.
    Montival még nem próbáltam!

fórumfüggő wiloz avatarja
    Regisztrált
    2003-02-23
    Lakhely
    kom-eszt megye útjain
    Üzenet
    1.514

Alapbeállítás

Nyaranta néha járok arra, a közeli Balatonkeresztúrról szoktam áttekerni. Idén még talán augusztusban jutok le oda mégegyszer. Jó hely.

bentlakó Shoshi avatarja
    Regisztrált
    2002-10-24
    Lakhely
    Majmok bolygója vazze.
    Üzenet
    6.133

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: szak Üzenet megjelenítése
    Az se rossz, de ennél sokkal több van a hegyben - aszfalton is. A már említett Hóvirág utcán 22-34 áttétellel a végén már sípol a tüdőm, lángol a lábam. vagy a Sipos hegyi kilátótól lefelé az egynyomos ösvényen stb... . 1 és negyed órás edzésen megteszek 20 km-t (nyeregcső tologatás, bamba turisták kerülgetése...), de nagyon élvezem. Montival minden út és ösvény járható, amit a bringás bír. Futásra is ideális, olyan lépcsőzéseket lehet csinálni, hogy csak na!
    Idén mindenképpen megnézem a Hóvirág utcát!
    Sajnos montit nem szoktam vinni, de még az is előfordulhat!
    "Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
    SS Ultimate 2011 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Tankeer avatarja
    Regisztrált
    2011-07-26
    Lakhely
    Nagycsepely
    Üzenet
    2

Alapbeállítás DH helyek

Segítségre lenne szükségem Somogy megyébe vagy Somogy megyéhez legkzelebb hol van DH hely?

Tankeer avatarja
    Regisztrált
    2011-07-26
    Lakhely
    Nagycsepely
    Üzenet
    2

Alapbeállítás

DH pálya bocsi elírtam nem helyet akartam

törzsvendég mozsafsik avatarja
    Regisztrált
    2006-02-13
    Lakhely
    Top of the hill!
    Üzenet
    1.039

Alapbeállítás

Szia!

Én pécsi vagyok!!
    Itt adott a Mecsek,Tv-torony és környéke,meg Jakab-hegy.

De nem messze Maribor,Szlovénia,ott van nagy hegy,meg bringa park.

Hova valósi vagy??
    <<<ROCK&ROLL>>>
    gien:

vendég
    Regisztrált
    2010-04-10
    Üzenet
    44

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Tankeer Üzenet megjelenítése
    DH pálya bocsi elírtam nem helyet akartam
    Hello Tankeer!
    Most vettem észre, hogy a "Fonyódi hegy" címmel indított témám címét valaki átírta DH pálya a Balaton...-ra. Kétségtelen, hogy a fonyódi hegyen lehet lefelé repeszteni, de szerintem csak kijelölt, biztosított pályán, különben az egyébként elég ritka gyalogosokat lecsapod, mint a legyet. Plusz a 20 kilós dh bringát fel kell tolni a hegytetőre... Én a hegyet rövid, de nagyon intenzív xc edzésre használom.

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •