Sziasztok! Én így fél fülel azt hallottam hogy Eplénybe pálya épül nem sokára aki tud bővebb infót az csak Írjon bátran.
Sziasztok! Én így fél fülel azt hallottam hogy Eplénybe pálya épül nem sokára aki tud bővebb infót az csak Írjon bátran.
Igen,jól hallottad!A Skiarena oldalon találsz róla minimális infót.A pálya 180 méteres szintkülönbsége nem arra enged következtetni,hogy majd nem tudunk az alján lefékezni,de legalább lesz Magyarországon felvonós bringapark.Éppen itt volt az ideje!
május 22 én nyit a Bringaréna, ha jól tudom
Valóban olyan nehéz leírni rendesen, hogy a "Bakonyban"?
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Az eplényi bringaparknak már készül a saját honlapja is Bringar névvel.
Bocs!
bringarena
Legutóbb Valeria Victrix módosította; 2010-04-12 - 20:59.
a hozzászólás 15 percig módosítható
Kedves Bringások!
Sajnos az elmúlt hetek időjárása olyan károkat okozott az eplényi sípálya Szent Sólyom felvonójában és a környező erdőben, hogy a BringAréna elnevezésű kerékpáros központ nyitását bizonytalan ideig el kell halasztanunk.
Az erdőgazdaság június 4-ét követően kezdi meg a kidőlt fák eltakarítását, ami érinti a tervezett pályák nyomvonalát is. Reményeink szerint az engedélyeztetési eljárás végeztével a faeltakarítási munkák is befejeződnek és megkezdhetjük a DH pályák építését.
Ezen akadályok leküzdése után a június végi nyitást tűztünk ki célul.
2010. június 12. 19 órától a Balaton Bike Festen, a Velo.hu sátor a Focus Standján tájékoztatót tartunk, ahol részletesen beszámolunk a fejleményekről és a lehetséges nyitási időpontról.
Köszönjük megértéseteket és türelmeteket!
Üdvözlettel
Bringaréna Eplény
Nos arról lehet már tudni valamit, hogy az augusztusra tervezett ob meglesz e tartva vagy sem?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Van valami hír, hogy idén megépül-e a pálya?
"Minden akadály elhárult az elől, hogy a nyugat-európai síparadicsomok mintájára Eplényben is kezdetét vehesse a bringa szezon."
• Downhill pályák
• North shore pálya
• Olimpiai cross-country pálya
• Tanuló hegyi kerékpáros pálya
• Családi biciklis downhill útvonalak
• Kerékpár kölcsönző (a legtutibb cc és dh bringákkal)
• Mountain board, bull-cart, tereproller ...stb kölcsönzési lehetőség
A teljes média anyag itt olvasható: Nordica Síaréna - Indul a kerékpárszezon!!!
Specialized Big Hit III
ma voltam kinn - alakulgat
szerintem jó lesz!
szombaton teszteljük a cross country pályát![]()
Andris, az XC pályára is a Malom-völgy felől lehet feljutni?
Olyan hegyre mentem, aminek nem volt teteje csak vége. Úgy hívták szél.