Bringatársak !!
Elég régóta járok már túrázni Győrújbarátra,de az erdei utak kezdenek rémessé válni.A fakitermelők teljesen szétgyurják őket és akkora dagonyatelepeket hagynak maguk után,hogy áthaladni rajtuk szinte már egyenlő kezd lenni a lehetetlennel.Jóideje térképezem az erdőt,és arra az elhatározásra jutottam,hogy megprobálok összehozni egy mtb pályát.Elég hihetetlennek tünhet a megvalósítás,mivel elég erős az aljnövényzet mindenhol,de sikerül elég jó utvonalat összehoznom.A terep egyik része vadcsapásokon menne(nem olyan amire gonoltok)széles kemény talajú,a másik része pedig egy szurdikon keresztük lenne.Megkezdtem az alapokat(ritkittást),de egyedül kevés vagyok hozzá ezért is gondoltam arra,hogy ha lennének valakik,akiket hasonlo irányelvek vezérelnek,sokkal könnyebb lenne a megvalositás.Inkább a DH felé hajlana mondjuk a pálya,mivel vannak helyenként szintkülönbségek,de autoval nem lehetne legaláb szétgyurni._Crossmotorosok kíméljenek.Ha valakinek lenne kedve és beszállna a buliba jelentkezzen.Semmi sem lehetetlen csak egy kis akarat kell hozzá.

Ha valakinek lenne kedve és beszállna a buliba jelentkezzen.Semmi sem lehetetlen csak egy kis akarat kell hozzá.
Válasz idézettel
Rájuk nem vonatkozik semmi? Eddig nem láttam őket valszeg ők is most találtak rá erre a nem létező ösvényt.Mit tanácsoltok?
így is-úgy is