sziasztok!
vki tudna mondani bike parkokat budapest, budaörs közelében? esetleg pontosabb címet is hogy könnyebbem megtaláljam...
(fontos lenne) előre is köszi
sziasztok!
vki tudna mondani bike parkokat budapest, budaörs közelében? esetleg pontosabb címet is hogy könnyebbem megtaláljam...
(fontos lenne) előre is köszi
szia!
pl godspeed. a budaörsi reptér mögött, a sarkánál - ahol át kell menni a vasúti átkelőn, sorompós bejáró.
esetleg sashegy bikepark(petőfi laktanya mellett). más nem rémlik arrafelé![]()
köszi! szerintem mostanában meglesem vmelyik hétvégén![]()
És valahol a belvárps környékén akár kisebb fun boxos pályákat vagy kisebb dirt pályákat tud valaki? Tanulás céljából fontos lenne. Előre is köszönöm!
Bp., III.ker., Árpád Fejedelem útja 125. / görzenál / sztem elég jó
http://www.bakonyikalandpark.hu/kalandpark.php
Erről tud valaki valamit? Esetleg fotók?
Igazából maga a görzenál nem érdekel, mert inkább a föld ugratók vonzanak. A görzenál előtt van az a dirt pálya, történetesen arra gondoltam.
Jó lenne valamiféle haverságra szert tegyek, mert nincs senki aki a környezetemben dirt-özik, így nincs húzó emberke akitől tudnék tanulni bármit is. Oktató videókból próbálom valahogy az alapvető dolgokat megtanulni (még kicsit streetes vonalban (manual, bunny, 180, 360)) de egyedül tényleg csak olyan bénázás a dolog.
Valaki leírná pontosabban hogy sashegyi pálya hol van? Meg ha más pályákat is tudnátok mondani. Főként budán. Előre is köszi mindenkinek!
csáó!
A sashegyi parkhoz hogy lehet eljutni a déli pálya udvartól?valaki légyszi?vagy esetleg aranyhegyi pályához?légyszi
Na én már megtudtam hogy hogy lehet kijutni.
A pálya a Petőfi laktanya fölött van. Végigmész az Alkotás utcán, elhagyod az omv benzinkutat is még mész tovább és mikor már elhagytad a laktanya sárga épületét az első utcán befordulsz jobbra. Az a homonna utca. Ez már a Nagyszőlősi út becsatlakozása után van. Szóval befordulsz jobbra ésa homonna u.-t keresztező első utca a harasztos út. Azon elfordulsz jobbra végigmész az utcán és a baloldalon egy benyílóban van a park , de el van zárva kerítéssel. Meg van kinn egy tábla és valami éves tagsági bigyó kiváltása után lehet csak használni:no:. Ezt nem tom hogy hogy meg mint kell jó lenne megtudni. Sok sikert.
Legutóbb Valeria Victrix módosította; 2009-06-24 - 17:58. Megjegyzés: Javítás
Aranyhegyhez meg csak végigmész a bécsi úton, majd elfordulsz jobbra a pomázi úton.
A pomázi útról balra már láttszik a pálya. Aztán csak föl kell jutnod a pályáhozSok sikert.
UI: Ja de ha az euro center fölötti sort nem tudod megugratni akkor nem kötelező próbálkoznod aranyheggyel.
Legutóbb dirtjumpro módosította; 2009-06-24 - 18:08.
Boccs nem pomázi hanem aranyhegyi útra fordulsz el jobbra.
köszi szépen az infókat,hallod lenne pár kérdésem még az aranyhegyi pályával kapcsolatban.msn-en tudunk beszélni?
Ja persz csak add meg a címed. Az enyém:jumperegerkukachotmail.com
aranyhegy paraa.nemkéne odamennetek szerintem...eléggé esélyes, hogy elküldenek ,ha ottvannak a lokálok.no dig no ride...sok helyen találkozhatsz még vele...meg ugyhakottam hogy aranyhegy el is van kerítve...
Sashegyi pályát lehet használni?vagy kell olyan tagsági?