BBB-ben van ilyen szemüveg. BBB Kids, BSG-31 a kódja, 5200 HUF a fogyára.
BBB-ben van ilyen szemüveg. BBB Kids, BSG-31 a kódja, 5200 HUF a fogyára.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Rémhöri: ez majdnem jó, csak még nőni kell hozzá: a nagyobnik is 2 és fél éves, úgyhogy a cserélhető lencse öngyilkosság (a szemüveg és a szülők péztárcája szempontjából legalábbis), valamint a gumipánt is elengedhetetlen.
AGA: az a munkavédelmi cucc viszont lehet, hogy érdekelne - magamnak. Mert egy BBB BSG-20-as szemüveget nyúzok már egy jó ideje, és pár pofáraesés után sokat vesztett a kedvenc sárga lencsém az átlátszóságából.
Sala: a jövő héten szinte akármikorSzabad a ház!
--Trifo
privátban...
Unfixedgears stereocyclist, with brakes
Gyerekszemüveg: a DM-ben láttam nem nagyon sötét példányokat (2-es kategóriás), párszáz forintért. De olyan kis bénák voltak.
--Trifo
Én itt egy debreceni boltban láttam egy gyerek Uvex szemüveget, 5000ft körül volt. Most látom, neuzer oldalán is van, 3900 a fogy. ára.
Végül Julbo lett, 6 rpoiért. Asszony pont azelőtt vette meg, hogy találtam Uvexet négyért a Hugo-Sportban. Volt több méretben is, bár kidolgozásra elég kis gagyisztikus volt.
A BBB cuccal at a baj, hogy túl nagy az én csemetéimre ( egy ill kétésfél évesek), inkább olyan 6-8 éves forma gyerekre lenne való.
Ja, és még egy lelőhely: DM. Van egy kupac féle gyerek napszemüveg. Igaz, hogy többnyire elég randák, de legalább olcsók (párszázas ajánlat).
MÁS
Aki gyerekhordozó utánfutót akar venni, az támadja be a budakalászi Corát. picivel kevesebb, mint 20 ropiért van most ákciósan, és ez kivételesen egészen fasza (ugyanezt láttam bringaboltban 40-ért)
--Trifo
És egyerekszemüvegből van a Hugo-Sportban Uvex, valami majdnem 4000-ért. Nekem nem nagyon tetszett a kidolgozása, de legalább van többféle - gyerek - méretben.
--Trifo
Na, second generation. Kellene menni egyet közbringázni a csemetékkel. Önös érdekből valami Római part környéki indulásra szavazok északi iránytartással, ködös elképzelésekkel a célt illetően. SztEndréig tuti, aztán meg akármi.
Valami olyan cél kellene, ahol a gyerekek tudnak mit kezdeni magukkal (játszótér, miegymás).
Csatlakozási szándék meg bármi ötlet jöhet ide...
--Trifo
a héten megjön a boltba az uj utánfutó, ha itt van mennénk mi is.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Rulez!
Ha valakinek az segít, akkor egy gyerekülést (konzolos Hamax Kiss) tudok kölcsönözni.
--Trifo
Te Trifo
Paraturára nem jöttök babákkal?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Mikorhovahogyan?
--Trifo