Naszóval hamár ugyis mindenki lebabázott lehetne csinálni egy jó babázós, fotónézegetős, egymás kicsiét munyááászós napot oder estét.
kérdés kinél és mikor
Naszóval hamár ugyis mindenki lebabázott lehetne csinálni egy jó babázós, fotónézegetős, egymás kicsiét munyááászós napot oder estét.
kérdés kinél és mikor
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
akár,csak legyen meleg.
Az autóvillamosság tök egyszerü:-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelőszalag
jahh
ebben a gaz hidegben..
Zsuzsk is benne van
fuck me, i'm famous!
Nekem van egy mókusom, de 10 év múlva biztos felnövök.![]()
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Jorus: akkor téged elhozhat anyukád
Amúgy ha már ebben az életben egyszer kitavaszodik, akkor nálunk simán lehet ilyet. Nagyoknak sör, kicsiknek kakaó, még kisebbeknek csak tej. Homemade (Mármint a gyerek meg a tej).
--Trifo
Jöhet pelenka nélkül is. Majd rohangál a többi csemetével meztelenül a kertben
--Trifo
Rendkívül humoros ám a felnőtt brigád.![]()
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Te kezdted, waze
--Trifo
na valamikor?
fuck me, i'm famous!
Jankó!
Törpe vagy?
(Mert, hogy büdöset szarsz, azt már tudjuk!)![]()
A topik magasröptű eszmefuttatása hűen tükrözi megnyitója érdeklődési körét és jelenlegi lelki állapotát.![]()
Nekem is. És a fent említett versenyszámban igencsak ott vannak a szeren (szaron). Főleg a nagyobbik, amelyik kevésbé kicsi.
--Trifo
Ez a topic is de elhalt... Pedig az új generáció töri a maga útját előre.
Nekem pedig, mint előző generációnak, szükségem lenne pár infóra: vennék a csemetéknek szemüveget, ami véd széltől, UV-től. De csak egészen sötét, már-már vakszemüvegeket találtunk. Vettünk is egyet még a kiscsajnak, de nem szereti, mert olyan sötéten látja benne a világot.
Ötlet? Hol lehetne valami rendesebbet venni?
--Trifo
Be tudok szerezni totál átlátszó munkavédelmi szemüveget, aminek a szárai állíthatóak, és a kinézete is teljesen korrekt, Uv szűrős, és " törhetetlen (legalábbis nem vaszélyesen..)
Nem tudom mekkorák a "csemeték"..
Kedvesem, munkatársam és én is ilyenben tekerünk, (van belőle sárga és sötét napszemüveg szerű is, de ez most mindegy)
Bár pont tegnap láttam deekatlonosszórólapban gyerekeknek ilyesmit..
Sala, van valamid nekem?
Unfixedgears stereocyclist, with brakes