Az hogy van hogy megnézem a saját hirdetésem, azt irja 3 érdeklődő, de csak 1 levelet kaptam?
Az hogy van hogy megnézem a saját hirdetésem, azt irja 3 érdeklődő, de csak 1 levelet kaptam?
Dél-budai bringástársakat keresek, 15-50km-es utakra, aszfalton, bármerre!
Az elmúlt 6 hónap statja alapján 3% feletti elterjedtséggel bíró böngészőkön ellenőriztem az oldal - ilyet nem tapasztaltam.
Nem, de az csak egy nagyon durva biztonsági hibát javító frissítés volt, ja nem: sokkal szarabb lett a hirdetések módosítása-kezelése utána...
Ha jól értem a kérdésed, akkor a válaszom: "soha". Részletesebben:
http://bikemag.hu/aprohirdeto-f50/uj...sztracio-3743/
Az "xx érdeklődő" azt takarja, hogy ennyien nézték meg hirdetésed - ennyien voltak kíváncsiak rá, ennyi embert érdekelt annyira, hogy kattintson rá.
2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
Privát üzenetet, mailt ezen a fórumon keresztül többé nem tudsz nekem küldeni.
zOrg @ zorganisation.com | twitter | facebook
2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
Sziasztok az az észrevételem hogy az új hirdetéseket sztem nem célszerű ha a legaljára teszi az újak általában az elejére kerülnek máshol.
remélem tudtam picit segíteni![]()
A firefox tudtommal magyarország legnépszerűbb böngészője. (50+%-al)
De ha gondolod megnézem operában is..
edit:
Röhejesmegnéztem és azzal ok.
Eddig semelyik oldalon nem láttam ilyen összecsúszásos dolgot ami o/a-val ment ff-el meg nem kivéve ami valóban el volt rontva. Fordítva igen..
edit2:
szappanopera meg a képnagyító cuccot nem eszi... ez mondjuk biztos sajátos dolog, nem kell javítani...
Legutóbb AGA módosította; 2010-04-06 - 15:22.
Unfixedgears stereocyclist, with brakes
Linux alatt (Kubuntu) a Firefox ugyanazt produkalja mint AGA-nal, XP alol Firefox-szal tokeletes az oldal megjelenitese.
Kicsit vicces a dolog.![]()
Aga!
Nem jól értelmezted az általam leírtakat: a Bikemag.hu látogatói által használt, 3%-os "küszöb" feletti elterjedtséggel bíró böngészőkről (és op.rendszerekről) beszéltem! Hál' istennek, a bikkmakkot messze átlag felett FF-el böngészik, az IE rohamosan csökken.
Ennek fényében fogalmam sincs, hogy egy (elméletileg) FF engine-re épülő böngésző miért hányja el a bal oszlopot.
Legutóbb zOrg módosította; 2010-04-06 - 21:03.
Először azt hittem, hogy valamit csúnyán elszúrtam a hirdetés feladásakor...
Aztán azt hittem, hogy a gépemmel van valami baj...
De amikor a frissen felrakott hirdetésem megtaláltam az utolsó oldalon, akkor majdnem beestem az asztal alá...
Azt hiszem az esélyem így kisebb mint lufiárusnak nyílzáporban...
KÉRLEK szépen benneteket, hogy fordítsátok meg a sorrendet!
P L E A S E ! ! ! ! !
én is ezt mondom!
előre az új hirdetéseket elvtársak!!!!!!!!![]()
Most erre mit mondjak? Akárhogy is valami gány van a parszolással, valszeg csak egy sornyi. És most tökmindegy, hogy oprencer vagy brózer milyen.
Kicsit más példa, de az opera világszinten ~1,5 %-os arányú, mégis sikerült ballot screeen-t csináltatnia a mikrószafttal...
Ezek szerint mi 1,5% nem számítunk nektek? A tizedszázalékokat még értem.
Ne sértődj meg nekem volt rossz napom.
Unfixedgears stereocyclist, with brakes
Nálam több hirdetésnél database error-t ír.
ELADÓ! ........ VKE-NELSON.......Blogom
A sebesség mindent megold. A "mindig"-et még mindig így írjuk.
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
Hirdetések sorrendje: a kiszabott dátum-bug visszatért, rajta vagyok de nem látom át miért - egyelőre.
(Tán pihennem kellene, vagy bicajozni, vagy az isten tudja...)
Database error: tudnál konkrét példát? Milyen napszakban történt, mert könnyen lehet hogy nem szoftverhiba...
Ez mondjuk kiküszöböli azt, hogy mindenki naponta rakja újra a hirdetését, hogy az első oldalon legyen![]()
ELADÓ! ........ VKE-NELSON.......Blogom
A sebesség mindent megold. A "mindig"-et még mindig így írjuk.
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
az "érdeklődők" száma az most már nem számolja mindegyik alkalmat amikor betöltöm a hirdetést? ahogy észrevettem azt se számolja bele ha megnézem a sajátom. okos
ötlet: hogy ha már egy username van a fórumhoz meg az apróhoz, akkor fórumadatlapon lehetne mondjuk "hirdetései" fül is.