mellesleg a véleményemet nem tolmácsoltad hanem törölted, és a lényegi mondanivalójából egy szót sem idéztél..
az apróhírdető javításában lennétek ilyen szorgalmasak..
mellesleg a véleményemet nem tolmácsoltad hanem törölted, és a lényegi mondanivalójából egy szót sem idéztél..
az apróhírdető javításában lennétek ilyen szorgalmasak..
Legutóbb andris módosította; 2012-02-15 - 20:14. Megjegyzés: felesleges dupla hozzászólás
Nem a kritikádat kifogásolták, hanem a stílusodat.
(...és nem, nincsenek modi haverjaim, nem is ismerem őket, de a sértegetést nem kell eltűrniük)
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés időnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdőirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Egyetértek Bicitomival, kritikán aluli az apró, az a szerencséjük, hogy a másik, konkurens tele van 12 éves bmx-esekkel, meg dirt-össrácokkal, akiktől elmegy az ember életkedve, (tisztelet a kivételnek), de ez már tényleg hihetelen, hogy hónapok óta szenvednek ezzel az apróval. Az ember nem időmilliomos, a 21. században ne várjak már egy-egy lapozásra perceket, könyörgöm!
De nem is fizet érte senki és ezt azért sokan elfelejtik.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
eltekintve attól a nem kevés kereskedőtől aki az oldalon hirdet és reklámoz..
én mellesleg többször jeleztem az adminok felé hogy bevezethetnének egy komplexebb fizetős rendszert, sms fizetési lehetőség vagy ilyesmi. a lényeg hogy alkalmankénti, és nem hónapokra szóló előfizetés stb. Az volt a válasz, hogy gondoltak rá de elvi ellentéteik vannak ezzel. Sztem inkább technikai nehézségeik..
Ahogy a vaterán és az ebayen hírdetésért is hajlandó vagyok fizetni, úgy itt is megtenném.. és szerintem ezzel nem csak én vagyok így. De azt se felejtsük el hogy rengeteg apróhirdetős oldalon szintén ingyenesek az alapszolgáltatások, és csak az extrákért kell fizetni.
Szerintem alapvetően az a baj hogy amíg pár garázsprogramozó vagy koleszos BME-s vagy fene tudja kicsoda tartja karban a bikemagot, ilyen is marad.
Jobban összerakott size-t igényel ez már, nem vitás.
Igen, máshol se fizetek érte, mégis működik...
Tudom, tudom, de akkor is. Nagyon bosszantó az apró sebessége. Most meg sem nyitja.
Sajnos mindenben igazatok van a személyi háttér kivételével, azonban ennek a következmények szempontjából nincs jelentősége. A hónap végéig mindenképpen előrelépünk a "Dialupspeed 2001" vonalon
Tisztelt Adminok!
Mért lett törölve a hozzáférésem és a hirdetéseim? Hogy kapom vissza? Egyáltalán jó helyen érdeklődök?
Köszi:
vizibicikli
Kedves Dante Ősforumtárs:-))
Hidd el, Nálatok, csak mi szeretnénk jobban, lassan annyit mosakszom itt, hogy elég lenne a hátralevőre;-)
Halkan jegyzem meg, hogyha most rápróbáltok, azért látszik már valami...
Hááááát 20:04 hirdetésre kattintva 57mp múlva nyílt meg![]()
ADATBÁZIS KARBANTARTÁS
Apróhirdetőnk adatbázisának karbantartása során a 90 napon túl feladott hirdetéseket törölni voltunk kénytelenek.
Kérjük, amennyiben hirdetésed továbbra is aktuális, szíveskedj újból feladni azt.
Rendszerünkben a jövőben az ingyenes apróhirdetések 45 napig aktívak, ezt követően lejárnak.
A lejárt hirdetések meghosszabbíthatóak, hosszabbítás hiányában automatikusan törlődnek.
A lejáratról és a meghosszabbítás lehetőségéről e-mailben figyelmeztetünk.
Megértéseteket köszönjük, az esetleges kellemetlenségért elnézést kérünk.
Engem érdekelne, hogy miért utólag szóltok, hogy törlitek a régi hirdetéseket köztük az aktívakat is karbantartás céljából. Miért nem lehetett ezt előre közölni??? Esetleg egy link amivel hosszabítható lenne?? Ááá az túl egyszerű lett volna. Ezt máshol megtudták oldani törlés nélkül? Gratulálok a csapatnak ez egy okos húzás volt...
Érdekes ebben a dologban az, hogy mindig azok panaszkodnak, akik gyakorlatilag ingyen használják az apróhirdetést. Nem hiszem, hogy olyan nagy probléma lenne azt a 3 hirdetést újra felrakni. Én fizetek itt az aprón, rengeteg partnerrel együtt, de még nem láttam, hogy közülünk valaki is fikázott volna. Persze vannak problémák, amit lehet/ne javítani, de tudomásom szerint ezt már többször is jelezte az üzemeltető, hogy dolgoznak rajta.
Tudod tapasztalatom szerint ez így működik.:
Ami ingyen van azért nem fizetünk, ami nem ingyenes azt megpróbáljuk ingyen használni és ha már ingyé van és még az arcom sem adom hozzá (persze ritka kivételek vannak) akkor fikázok.
Hiába magyarok vagyunk.
Ja ha ingyen van akkor fogjam be...Na ez a tipikus magyar vagyis nem inkább tipikus....
Az bele sem fér a fejedbe, hogy a képeket nem tudom feltenni mert a bringa nem otthon van és én is 600km odébb vagyok. Azért remélem megprobálod megérteni mégha nehezen is fog menni.
A hírdetők azért iungyenesek hogy legyen forgalom, ha nem lenne forgalom akkor itt alább a nagyszájú kereskedőre sem lenne a kutya se kíváncsi.
Így működik mindenhol csak valahol meghalgatják a felhasználót is.