Én is keresném az új hirdetéseket, de ilyen menüpontot tegnap óta nem találok .
Én is keresném az új hirdetéseket, de ilyen menüpontot tegnap óta nem találok .
Nem minden hirdetésnél van összenyomva a kép, de ennél nálam is rossz volt.
{ GHOST RT LECTOR WORLDCUP CARBON: FOX, XT } « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Kijavítottuk de nagyrészt csak a javítás után felkerülteken segít sajnos.
az egészen frisseknél is torzak a képek. van, ahol meg sem jelennek.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül...""Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
A képekkel még mindig gond van sajnos
Mindkét hirdetésem újra feltöltöttem annak reményében, hogy a képekkel már nem lesz probléma. Az egyiknél már rendes képek vannak, míg a másik még torzabb lett mint volt.
Helló mindenki!
Én nekem az a problémám az apróval ,hogy a levelező partnerem profilját nem tudom semmiféle kép megtekinteni, ezt lehetne orvosolni ,hogy a "chat" beszélgetésben a neve egyúttal egy link is legyen a profiljához s adataihoz?
Illetve még annyi ,hogy kicsit szerintem lehetnének egy kicsit jobban szétbontva egyes kategóriák , pl.: a DH/FR-ben lehetnének külön a vázak s a komplett bringák, vagy a Teleszkópoknál hogy dupla vállas vagy szimpla stb....
Meg még az is ,hogy (lehet csak én nem találom) hirdetésfeladáskor egy csomó tulajdonságot be lehet írni a rubrikákba pl. évjárat , súly , ezek alapján egy keresési rendszert én nagyon hiányolok.
4 Ingyen hirdetésem van, úgy hogy én csak 3-at adtam fel. Ráadásul a 4. hirdetésnél olyan kép van amit még életemben nem láttam, gondolom valami zűr van az "erőben". Eléggé belassult ez az apró...
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Lehet olyat apróhirdetéssel, hogy átmenetileg inaktívvá teszem?
Hasznos lehetne: ha keres valaki, hogy megnézné az adott dolgot, inaktívvá tenném addig, s ha nem vinné el mégsem, visszatehető lenne aktív státuszba. Van egy checkbox a "Hirdetéseim" menü alatt, ami látszólag talán pont ezt a célt szolgálná (?), ennek működni kellene?
A másik dolog: ha én nem három, hanem több hirdetést szeretnék feltölteni, van lehetőség arra, hogy bizonyos összeg megfizetése esetén háromnál több egyidejű hirdetésre kapjak lehetőséget?
De rohadt lassú az apró!![]()
Héééééé Csajok!
Rúgjatok már bele abba a fránya szerverbe, vagy nyomjatok neki egy nagy puszit csákány nyéllel, mert bizony használhatatlan az ,,APRÓ"!
Még a végén rászokok a szexhirdetések nézegetésre, ha nem javul a szerveretek kondíciója.![]()
Bicitomi vendégünk érces kritikát fogalmazott meg a szolgáltatással kapcsolatban, melyben tartalmilag igaza van, ám formai okok miatt kénytelen voltam véleményét tolmácsolni.
Legutóbb kempelen módosította; 2012-02-14 - 01:12.