Oldal 2 / 24 elsőelső 123412 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 21-40 / 468

Téma: Új apróhirdető - észrevételek, hibák, ötletek

új vendég
    Regisztrált
    2009-08-17
    Üzenet
    9

Alapbeállítás

Akkor legyen ok, fix széles az oldal. de a nagyobb gond a változó magasságú hirdetések. értem én hogy frankó az indexkép, de pl egy villa hirdetés most éppen az első a cyclo/outi vázak között, 800 pixel magas böngészővel ez az egy hirdetés fért ki... szóval ez cinkes fix magasság 4 prezident. Ill annyi még, hogy sok a köret kevés a hús valahogy ezen az apróhirdetőn, sok a fejléc, sok a kereső, csak ami fontos, annak jut kevés hely. uff

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Dadan Üzenet megjelenítése
    Akkor legyen ok, fix széles az oldal. de a nagyobb gond a változó magasságú hirdetések. értem én hogy frankó az indexkép, de pl egy villa hirdetés most éppen az első a cyclo/outi vázak között, 800 pixel magas böngészővel ez az egy hirdetés fért ki... szóval ez cinkes fix magasság 4 prezident. Ill annyi még, hogy sok a köret kevés a hús valahogy ezen az apróhirdetőn, sok a fejléc, sok a kereső, csak ami fontos, annak jut kevés hely. uff
    A változó magasságú hirdetéseken még gondolkodom. (szerk.: megnézzük fix 60px magassággal...)
    Fejléc: a régi apróra irányító banner? 1-2 hétig lesz kint, addig tuti kell.

A többivel kapcsolatban tényleg csak zárójeles megjegyzés, hogy _sokan_ jelezték mailben, hogy végre mindig kint a részletes kereső...
    Akkor most "where is THE TRUTH"...?
    Legutóbb zOrg módosította; 2010-04-01 - 20:51.
    2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
    Privát üzenetet, mailt ezen a fórumon keresztül többé nem tudsz nekem küldeni.
    zOrg @ zorganisation.com |
    twitter | facebook

vendég
    Regisztrált
    2009-04-06
    Lakhely
    pécs,nagykanizsa
    Üzenet
    20

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: zOrg Üzenet megjelenítése
    Törölni és/vagy módosítani a "Hirdetéseim" menüpont alatt tudsz, nagyon keresni sem kell.
    Tudom, hogy lehet csak a szabályzat tiltja. Egyébként nekem tetszik az új dizájn. Legfőképp az, hogy lehet lépkedni a fülekkel a forum, aprohirdető, meg a magazin között. Meg ha már fix szélesség, nem lehetne középre tenni? Sok ilyen oldal is van...

új vendég
    Regisztrált
    2009-08-17
    Üzenet
    9

Alapbeállítás

Az igazság mindig a szomszédasszony "kertjében" van
    A viccen túl, mára megfogalmazódott bennem az érzés, hogy mi miatt nem esik jól a design. Nem csak az apróhirdetőben, de a cikkek, fórumok között is, mégpedig az, hogy meglehetősen pazarlóan bánik a design a hellyel. Értem ezalatt a nagy feljecet, a széles oldalboxokat, magas minden, ami elférhetne pl egy sorban az itt 3x annyi helyet pazarol. Gondolom ez marad így.

off, profilbeállítások, hozzászólás listázási lehetőségeknél vagy link a GYIKre, na az kivisz a főoldalra.

új vendég RMate avatarja
    Regisztrált
    2010-03-16
    Lakhely
    Körmend
    Üzenet
    9

Alapbeállítás

Szerintem kicsit kényelmesebb volna, hogyha a képeket nagyító ablakot nem kellene minden képre kattintással megnyitogatni, hanem lehetne benne lépkedni előre és hátra. (annyi bőven elég volna, hogy ha az egeret fölé viszed, megjelenik egy következő felirat és rákattintva a köv. képet adná be.) Nekem tetszik az új design, sőt a részletes kereső is tetszik, mondjuk wide monitoron tényleg jobban mutatna egy változó szélességű oldal sztem is, de ez már csak szőrszálhasogatás...

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: porpi007 Üzenet megjelenítése
    Tudom, hogy lehet csak a szabályzat tiltja. Egyébként nekem tetszik az új dizájn. Legfőképp az, hogy lehet lépkedni a fülekkel a forum, aprohirdető, meg a magazin között. Meg ha már fix szélesség, nem lehetne középre tenni? Sok ilyen oldal is van...
    A szabályzat magát a módosítást nem tiltja, az "utolsó pár előre fuss" amit szeretnék visszafogni. A középre rendezés könnyen előfordulhat, lásd még alábbi válaszaim.

Idézet Eredeti szerző: Dadan Üzenet megjelenítése
    Az igazság mindig a szomszédasszony "kertjében" van
    A viccen túl, mára megfogalmazódott bennem az érzés, hogy mi miatt nem esik jól a design. Nem csak az apróhirdetőben, de a cikkek, fórumok között is, mégpedig az, hogy meglehetősen pazarlóan bánik a design a hellyel. Értem ezalatt a nagy feljecet, a széles oldalboxokat, magas minden, ami elférhetne pl egy sorban az itt 3x annyi helyet pazarol. Gondolom ez marad így.

off, profilbeállítások, hozzászólás listázási lehetőségeknél vagy link a GYIKre, na az kivisz a főoldalra.
    A design nem hogy végleges, de igazából csak most állok majd neki igazán. Az egy adatbázisra összegereblyézés sokkal melósabb és problémásabb volt, mint számítottam (bármilyen körültekintően is igyekeztem eljárni). A portál nagyon nem végleges, az apró is módosulni fog valamelyest (inkább színekben, kiemelésekben). Folyamatosan figyelem, mit hogyan használtok, mi az ami nagyon nem jó, és mi az amit egységesíteni kellene.

Idézet Eredeti szerző: RMate Üzenet megjelenítése
    Szerintem kicsit kényelmesebb volna, hogyha a képeket nagyító ablakot nem kellene minden képre kattintással megnyitogatni, hanem lehetne benne lépkedni előre és hátra. (annyi bőven elég volna, hogy ha az egeret fölé viszed, megjelenik egy következő felirat és rákattintva a köv. képet adná be.) Nekem tetszik az új design, sőt a részletes kereső is tetszik, mondjuk wide monitoron tényleg jobban mutatna egy változó szélességű oldal sztem is, de ez már csak szőrszálhasogatás...
    Változó szélességű biztosan nem lesz az oldal, már csak a portál miatt sem (nem szeretem a minden felbontáson másképp megjelenő cikkeket).
    A képnézegetőn is szeretnék faragni (pont úgy, ahogy írod), de prioritásban egyelőre hátrébb van.

Köszönöm az észrevételeket!
    2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
    twitter | facebook

Regisztrált
    2010-04-02
    Üzenet
    2

Alapbeállítás

Mikor lehet feltölteni hirdetéseket?
    Ma próbáltam, beléptem de egyfolytában csak azt írja ki, hogy be kell lépjek ahhoz h. fel tudjak rakni hirdetést.

mod andris avatarja
    Regisztrált
    2005-06-29
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    10.498

Alapbeállítás

Zorg
    itt is lesz majd "utolsó 24 óra hirdetései" gomb? vagy valami, amivel a legfrisebb hirdetéseket tudom megnézni időrendben visszafelé? egy üres mezővel mindig rákeresni macerás...

a dupla hirdetésekkel és dupla regisztrációkkal tudsz valamit kezdeni? vagy csak bejelentés után törlődnek...

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: MRobert82 Üzenet megjelenítése
    Mikor lehet feltölteni hirdetéseket?
    Ma próbáltam, beléptem de egyfolytában csak azt írja ki, hogy be kell lépjek ahhoz h. fel tudjak rakni hirdetést.
    A regisztráció e-mail megerősítést igényel - ellenőrizted a leveleid? Ha nem kaptál ilyet, jelezd!
    twitter | facebook

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: andris Üzenet megjelenítése
    Zorg
    itt is lesz majd "utolsó 24 óra hirdetései" gomb? vagy valami, amivel a legfrisebb hirdetéseket tudom megnézni időrendben visszafelé? egy üres mezővel mindig rákeresni macerás...

a dupla hirdetésekkel és dupla regisztrációkkal tudsz valamit kezdeni? vagy csak bejelentés után törlődnek...
    Lesz, a dátum problémát jórészt tegnap sikerült megoldani, így a friss hirdetések sorrendje is helyreáll hamarosan.
    A "lejárat dátumát" irtom, az hülyeség - minden hirdetés a feladást követő 30. napon törlődik.

Dupla regisztrációkat vagy problémás hirdetéseket a "Moderációt kérek" funkción keresztül jelezzétek!
    Köszönöm
    twitter | facebook

bentlakó TripleB avatarja
    Regisztrált
    2004-08-19
    Lakhely
    Varsány
    Üzenet
    9.065

Alapbeállítás

Dupla regisztrációkat vagy problémás hirdetéseket a "Moderációt kérek" funkción keresztül jelezzétek!
    Köszönöm
    Meglesz!
    -=B.B.B.=-
    "Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

mod andris avatarja
    Regisztrált
    2005-06-29
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    10.498

Alapbeállítás

Lesz, a dátum problémát jórészt tegnap sikerült megoldani, így a friss hirdetések sorrendje is helyreáll hamarosan.
    A "lejárat dátumát" irtom, az hülyeség - minden hirdetés a feladást követő 30. napon törlődik.

Köszönöm
    lesz valami nyereményjáték, hogy 10 bejelentés után mondjuk kulcstartó, 30 után sörnyitó stb?

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás

lesz valami nyereményjáték, hogy 10 bejelentés után mondjuk kulcstartó, 30 után sörnyitó stb?
    Nem, de eddig is egészen jól működött ez az "önfenntartó" rendszer.
    Ha valaki icipicit átgondolja, könnyen rájön, hogy saját érdeke (is) a szabályoknak megfelelően fenntartani ezt az apróhirdetőt - szerintem.

A moderáció rendszere jövő héten változni fog, publikus fórumtopikba lehet majd jelezni a problémákat: így nyomonkövethetőbbé válik, valamint a jelenlegi moderátoroknak is tudok majd jogosultságot adni. (A rendszert a HardverAprótól "nyúljuk", a kapcsolódó pontokat a szabályzatba is tőlük kértük el írásban.)
    twitter | facebook

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás

Zorg
    itt is lesz majd "utolsó 24 óra hirdetései" gomb? vagy valami, amivel a legfrisebb hirdetéseket tudom megnézni időrendben visszafelé? egy üres mezővel mindig rákeresni macerás....
    /apro/24-ora
    ...és az időrendsben visszafelé sorrend is stimmel immár!
    twitter | facebook

törzsvendég Đave avatarja
    Regisztrált
    2009-08-23
    Lakhely
    Gyálon innen, Dunán túl
    Üzenet
    1.011

Alapbeállítás

hiba:

keresni szeretnék beírom a kulcsszót, kiválasztom a kategóriát, de a találatokat az egész adatbázisból adja, nem a kiválasztott kategóriából...

törzsvendég Itózs avatarja
    Regisztrált
    2008-04-10
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    976

Alapbeállítás

Biztos megvan az oka az apró újabb formátumának, de ez az eddigi legnemtetszőbb verzió. Az előttem szólók már leírták a hátrányokat. Csak azért írok, hátha komolyabban veszitek a felvetéseket és nem marad így, mert ez nagyon nem jó. Mi volt a baj az előző verzió formájával, betűtípusával, adat tartalmával? Alig szoktuk meg az előzőt és új jön ami áttekinthetetlenebb. Sajnálom. Ezt ritkábban nézegetem:-)

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás

"Alig szoktuk meg az előzőt..." - 2006 óta ha nem sikerült, hát...
    Hogy mi volt a baj a régivel? Ugyanebben a topikban megtalálod...
    twitter | facebook

AGA
    AGA offline
    fórumfüggő AGA avatarja
    Regisztrált
    2005-02-18
    Lakhely
    mAGAmon kívül =)
    Üzenet
    2.350

Alapbeállítás

Szeva Zorg

Bugreport

Nyugi az iceweasel az firefox csak más néven..
    Unfixedgears stereocyclist, with brakes

törzsvendég Itózs avatarja
    Regisztrált
    2008-04-10
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    976

Alapbeállítás

Rosszul emlékszem? Mintha tavaly augusztus környékén lett volna egy fazonigazítás.

Regisztrált
    2010-03-11
    Üzenet
    0

Alapbeállítás

szerettem eddig a változtatásig ezt az oldalt, most viszont sok hátránnyal szembesültem, többek közt a hirdetéseim is eltűntek, mit mond erre a hókuszpók, mi lesz, visszakerülnek-e és mikor ? ecceee csak az elég gyenge válasz lenne. hajrá, jó tekerést !

Oldal 2 / 24 elsőelső 123412 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •