Oldal 1 / 24 12311 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1-20 / 468

Téma: Új apróhirdető - észrevételek, hibák, ötletek

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás Új apróhirdető - észrevételek, hibák, ötletek

Mindig mondják, hogy nem kellene ilyeneket nyitnom, de hát ha ez a "heppem":
    ide lehetne fölvésni az új apróhirdetővel kapcsolatos mindennemű észrevételt, ötleteket és hibajelzéseket.

Aztán lehet, hogy lesz belőlük valami...

Ismert bugok:
    - lejárat határideje hirdetés módosítása után rosszul jelenik meg (és ez egyben gondot okoz a "Kapcsolat ahirdetővel" funkcióban is - ám a hirdető adatlapján a Kapcsolat működik)
    - cím nélkül feladott hirdetések a nyitóoldal random és friss hirdetés listáival összegubancolódnak
    2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
    Privát üzenetet, mailt ezen a fórumon keresztül többé nem tudsz nekem küldeni.
    zOrg @ zorganisation.com |
    twitter | facebook

fórumfüggő Rémhörcsög avatarja
    Regisztrált
    2004-11-24
    Lakhely
    Greenzone-Z.
    Üzenet
    3.108

Alapbeállítás

Adatlapom-> Publikus nézet->Hirdetések->Dátum: 2020. March 27. 18:03

Engem nem zavar, csak gondoltam szólok, ha már észrevettem
    High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

bentlakó MaTT avatarja
    Regisztrált
    2003-07-15
    Lakhely
    Pontresina, Svájc
    Üzenet
    8.647

Alapbeállítás

Az egyik hirdetésemnek nyoma veszett. "Színes novatec agy szett" volt a címe. Törölve lett vagy bug?

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás

Töröltem, csak egy telefonhívás eltérített attól, hogy jelezzem mi volt vele a gond - de szerintem rájössz...
    Felhasználás feltételei
    2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
    twitter | facebook

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Rémhörcsög Üzenet megjelenítése
    Adatlapom-> Publikus nézet->Hirdetések->Dátum: 2020. March 27. 18:03

Engem nem zavar, csak gondoltam szólok, ha már észrevettem
    Ez az előbb már említett "Dátum-bug".
    twitter | facebook

bentlakó MaTT avatarja
    Regisztrált
    2003-07-15
    Lakhely
    Pontresina, Svájc
    Üzenet
    8.647

Alapbeállítás

Tényleg nem tudom mi volt a probléma, azért kérdezem.
    Nem más nevében adtam fel, kategória jó volt, nem volt spam sem kiskereskedelmi hirdetés, nem volt benn illegális tartalom. Az eladott áru pedig nem egyezett meg semelyik másik hirdetésemmel.

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás

Gyártok "vita-topikot" is (a HardverApró mintájára), oda átmozgatom ezeket a hozzászólásokat, ez a topik ne erről szóljon...
    Szerintem ma már nem hasadok tovább...
    twitter | facebook

vendég Tsipet avatarja
    Regisztrált
    2006-08-04
    Lakhely
    Kapuvár/Győr
    Üzenet
    106

Alapbeállítás

Észrevételek az új apróhirdetővel kapcsolatban (szigorúan építő jellegű kritika):

Az én szememnek (pedig még szemüveges se vagyok) nagyon picik az alkategóriák feliratai. Elképzelhető lenne a betüméret növelés?
    Ha belemegyek az alkategóriába a böngésző fejléce nem írja ki, hogy hol is járok, csak azt látom, hogy "apróhirdetés". Ha jól emlékszem, a régi apróhirdetőnél ez meg volt oldva. Esetleg megoldható lenne most is?
    A hirdetések mellé alapból nincs odaírva, hogy mikor adták fel. Gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy naponta átböngészem az aprót. Jó lenne tudni, hogy mik azok a hirdetések, amiket mondjuk tegnap már láthattam. Nem akarok ehhez feltétlenül keresőt használni.
    Az hirdetett cuccok ára átkerülhetne a jobb oldalra, akár egy külön cellába? Így feltűnőbb lenne.
    Ha rákattintok egy hirdetés képére, akkor a nagyított verzió úgy jön elő, hogy az éppen az oldalon lévő hirdetés a kép elé kerül kitakarva egy szép téglalap alakú részt a képből. Google Chrome-nál jött ez elő, más böngészővel még nem próbáltam.

Öszességében tényleg pofás lett, gondolom lesz még egy-két javítás itt-ott.

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Tsipet Üzenet megjelenítése
    Öszességében tényleg pofás lett, gondolom lesz még egy-két javítás itt-ott.
    Lesz.
    Holnap igyekszem megválaszolni mindent, most csak köszönöm a részletes véleményt!
    twitter | facebook

törzsvendég bulesz avatarja
    Regisztrált
    2002-07-08
    Lakhely
    Veresegyház
    Üzenet
    260

Alapbeállítás

Szia!

A lightboxos képnézegetőnek kellene egy z-index állítás (vagy a flash banner modulnak...)
    Ha ráklikkelek egy képre, majd becsukom, nem tudom újra megnyitni (nem nyílik meg, csak homokórázik) - Chrome alatt tapasztaltam
    Az alkategóriák betűi tényleg elég picikék..
    A thumbok alatt benne maradt valami work cucc (képalá)

Üdv,
    B.
    Don't try this at home!

Regisztrált
    2010-02-22
    Lakhely
    Biatorbágy - Budapest
    Üzenet
    1

Alapbeállítás

Hello!

Gratulálok, jó lett az új apróhirdető, bár még szokni kell.
    RSS feed lesz a hirdetési kategóriákhoz? A régiben volt, és szerintem nagyon hasznos, nekem hiányozna.

Üdv
    Z

Regisztrált
    2010-02-26
    Üzenet
    1

Alapbeállítás

Az új hirdetések sorrendjén ha lehetne változtatni, amire gondolok, hogy az új hirdetés a lista elejére kerüljön és ne a legvégére.

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: r4lphi Üzenet megjelenítése
    Hello!

Gratulálok, jó lett az új apróhirdető, bár még szokni kell.
    RSS feed lesz a hirdetési kategóriákhoz? A régiben volt, és szerintem nagyon hasznos, nekem hiányozna.

Üdv
    Z
    RSS feedre most nem tennék ígéretet - jövő héten, az első 10 nap tapasztalatai alapján egyeztetek a fejlesztővel a lehetséges módosításokról.

Idézet Eredeti szerző: shimanoman Üzenet megjelenítése
    Az új hirdetések sorrendjén ha lehetne változtatni, amire gondolok, hogy az új hirdetés a lista elejére kerüljön és ne a legvégére.
    Utánanézek.
    twitter | facebook

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: bulesz Üzenet megjelenítése
    Szia!

A lightboxos képnézegetőnek kellene egy z-index állítás (vagy a flash banner modulnak...)
    Ha ráklikkelek egy képre, majd becsukom, nem tudom újra megnyitni (nem nyílik meg, csak homokórázik) - Chrome alatt tapasztaltam
    Az alkategóriák betűi tényleg elég picikék..
    A thumbok alatt benne maradt valami work cucc (képalá)

Üdv,
    B.
    Nem a z-index lesz a gond, hanem az adsense csík kavarhat be, de ez egyelőre csak egy erős tipp.
    Alkategóriák betűméretét "normalizáltam".
    twitter | facebook

törzsvendég assasinbug avatarja
    Regisztrált
    2006-08-24
    Lakhely
    bp hűvös völgyében
    Üzenet
    893

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: zOrg Üzenet megjelenítése
    RSS feedre most nem tennék ígéretet - jövő héten, az első 10 nap tapasztalatai alapján egyeztetek a fejlesztővel a lehetséges módosításokról.
    Most a "régi apró rss-én jönnek" az új témák is a fórumról, gondoltam szólok, nem tudom ez mennyire tudatos.

törzsvendég laciklon avatarja
    Regisztrált
    2006-02-28
    Lakhely
    Várpalota
    Üzenet
    920

Alapbeállítás

Amit én nem találok, az a hirdetés feladásának dátuma.
    Talán más is figyelte.
    Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

új vendég
    Regisztrált
    2009-08-17
    Üzenet
    9

Alapbeállítás

ami nem tetszik:
    a hirdetések nem egyforma magasak, roppant zavaró és kaotikus
    a régihez hasonló módon nem ártana kiírni hogy mikor is került feladásra az adott hirdetés (alkategórában nagyon nem lenne mindegy)
    a kereső roppant sok helyet foglal, inkább felül vízszintesen terpeszkedjen mint pl a használt4kerekűekponthun
    fix széles az oldal, 2010ben?

mi volt a baj a régi rendszerrel?

üdv

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: laciklon Üzenet megjelenítése
    Amit én nem találok, az a hirdetés feladásának dátuma.
    Talán más is figyelte.
    Dátum-bug, az elején említettem. Idővel megoldjuk.

Idézet Eredeti szerző: Dadan Üzenet megjelenítése
    ami nem tetszik:
    a régihez hasonló módon nem ártana kiírni hogy mikor is került feladásra az adott hirdetés (alkategórában nagyon nem lenne mindegy)
    a kereső roppant sok helyet foglal, inkább felül vízszintesen terpeszkedjen mint pl a használt4kerekűekponthun

üdv
    Ja, fix széles - mint 25 ezer egyéb portál.
    A régivel tömören annyi baj volt, hogy a fejlesztő megtagadta a supportot, tele volt biztonsági réssel és felzabálta a szervert.
    Most egyeteln adatbázisban minden.
    twitter | facebook

vendég
    Regisztrált
    2009-04-06
    Lakhely
    pécs,nagykanizsa
    Üzenet
    20

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Dadan Üzenet megjelenítése
    ami nem tetszik:

üdv
    A fix széles oldal engem is zavar. Főleg, hogy a felét elfoglalja a kereső. Nem gáz, de azért mégis. Meg egyébként is kit érdekel a 25ezer más portál, mikor itt erről az oldalról van szó? Nem kötekedésből, de szerintem nem így kéne a témát felfogni.

Én az utolsó 24 óra hirdetéseit hiányolom. Meg a véletlen hirdetéseknek sem látom értelmét. Akkor már inkább lehessen drága sms-ért kiemelni a hirdetést. Akinek sürgős, annak megéri a párszáz forint, nektek meg jön egy kis plusz bevétel. Ha már úgyse lehet törölni és újraregisztrálni ugyanazt a hirdetést frissítés céljából, legalább így egy ideig az elején maradna.

ex-gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    2000-11-11
    Üzenet
    5.737

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: porpi007 Üzenet megjelenítése
    A fix széles oldal engem is zavar. Főleg, hogy a felét elfoglalja a kereső. Nem gáz, de azért mégis. Meg egyébként is kit érdekel a 25ezer más portál, mikor itt erről az oldalról van szó? Nem kötekedésből, de szerintem nem így kéne a témát felfogni.
    Nem felfogás kérdése, a többféle szolgáltatást és tartalmat fix szélességű oldalba raktuk. Nyilvánvalóan megosztó, mint minden változ(tat)ás.
    A keresőre jött egy tipp, jövő héten megnézem, hogy' nézne ki ha víszszintesen pakolnám ki (akkor meg a teljes oldalszélességet foglalja, ~120 pixel magasságban...) Egy próbát megér(het).

Idézet Eredeti szerző: porpi007 Üzenet megjelenítése
    Én az utolsó 24 óra hirdetéseit hiányolom. Meg a véletlen hirdetéseknek sem látom értelmét. Akkor már inkább lehessen drága sms-ért kiemelni a hirdetést. Akinek sürgős, annak megéri a párszáz forint, nektek meg jön egy kis plusz bevétel. Ha már úgyse lehet törölni és újraregisztrálni ugyanazt a hirdetést frissítés céljából, legalább így egy ideig az elején maradna.
    Utolsó 24 óra hirdetései: lesz, amint megoldjuk a dátum-problémát (amin rajta vagyunk).
    Törölni és/vagy módosítani a "Hirdetéseim" menüpont alatt tudsz, nagyon keresni sem kell.
    twitter | facebook

Oldal 1 / 24 12311 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •