Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Sziasztok!
Hogyan tudok egy hirdetést több rovatba is megjelentetni?
Köszi
Miért lett felfüggesztve a hirdetésem és vagyok kitiltva az apróból?
apro@bikemag.hu az apróhirdetős mail cím.
szerintem ez jó lesz
Sziasztok!
Nem lehetne ezeket a hülye "LEGJOBB AJÁNLAT VISZI, AKI TUDJA MIT ÉR,STB.." hirdetéseket kitiltani? Nekik ott a vatera. Ha el akarsz adni valamit .
mond meg mi az ára én meg eldöntöm, hogy kell vagy sem
http://apro.bikemag.hu/browse/mounta...ar-l57796.html a kis majom csak a blogjára akar látogatókat
Sztem nincs minden rendben ezzel a hirdetéssel, se telszám, se email, a kép meg netről van...
HIBÁTLAN m6-os fék pár! FONTOS! « alkatrész / teleszkóp « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása
Cropped Hope Mono M6 Ti Disc Brakes 04 Flickr | Flickr - Photo Sharing!
Azt még "megértem", hogy elfelejti törölni a lejárt hirdetését, de azt nem, hogy beleszemetel mindenféle kategóriába.
http://apro.bikemag.hu/hirdeto/szalaine62-d8491.html
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés időnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdőirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Hello!
Mivel nincs már eladó értékelés ide írom vizi bicikli eladóval történt esetemet.
Campagnolo Record hátsó váltót hirdetett 35000ft irányáron.Írtam neki,hogy érdekel a váltó,az ajánlatom 30000ft.
Utána kiderült még,hogy van 10-es Rec lánca 10000-ért,írtam,azt is megvenném egyben,és az Expresszen hirdetett Rec UT középcsap.csészéket,azt is vettem volna.
A válasza:
2012. Mar. 11. 07:33
vizi bicikli
szóval ha ajánlva is kell akkor 1000 forint.
ha jó így akkor utald ide légyszi az összeget
xxxxxxxxxxxxxxxxx - moderálva
és ha megjön a pénz, postázom is. Dobozban, kibélelve, hogy ne legyen semmi baj.
UT csészém is van enyhén használt és vadi új is, angol és olasz is.
Illetve van még campa shamal ultraról leszedett campa rotor (shimanosra lett cserélve), a vastag tengelyes record/chorus/centaur agyakhoz való, gondolom ismered. Az 10ezer forint.
üdv:
Tamás
Ezek után egyeztetés céljából telefonáltam,mert nem tudtam a csésze árát,így nem tudtam mennyi lesz a pontos teljes összeg.Ekkor közölte,hogy a váltóra közben jelentkeztek 35000-ért,de ha mégsem viszik el,akkor majd visszaszól....
Természetesen nem szólt vissza,ez roppant korrekt volt....
Mi van ha felfizetem a pénzt rögtön,mert tudom a csésze árát?
Aki olvassa,és vásárlási szándéka van vizi biciklitől,javaslom,hogy csak a csomag megérkezte,alkatrész állapotának megfelelősége után utalja a vételárat.
Üdv
Tibor
Legutóbb kempelen módosította; 2012-03-11 - 18:45. Megjegyzés: Senkinek ne tedd ki a bankszámlaszámát a fórumra...
PP,mi evvel a gond?Azt mondta hogy visszaszól ha NEM viszik el.Nem szólt vissza tehát elvitték.
Szia,a képeken boltinak látszik,ez a bicaj volt?
Vannak friss fotók a bringáról, a jelenlegi állapotáról? Engem is érdekelt volna.
A hirdető semmilyen formátumra nem reagál és 2 nap alatt a 3. telefonszámot írja be amin szintúgy elérhetetlen. Megpróbáltam minden elérni mindegyiken sikertelenül.
Hirdetése
http://apro.bikemag.hu/browse/orszag...as-l69464.html
szerintem igy e nem korrekt.
rakerdeztem erre a titan dologra o azt mondta a csovek titanok a muff alu.
kis utanajarassal meg itt bikemagon is ki van targyalva hogy kb 2% benne a titan mert ez valami humbuk otvozet az osztrakoktol.
ezt jeleztem is az eladonak de ket napja nem reagal ra sem e mailben sem a hirdetes modositasaval.
szerintetek en vagyok tul szigoru vagy...?!