Oldal 23 / 29 elsőelső ... 132122232425 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 441-460 / 565

Téma: Tubeless - a belső nélküli rendszer

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.866

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: zscs Üzenet megjelenítése
    0.1-0.2 bar/2-3 hét, heti 3-4x használat mellett, heti 120-150 km terepezéssel.
    ok, koszi, akkor asszem megaztatom egy lavorban, hogy hol ereszt

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.866

Alapbeállítás

van a hatsogumi oldalan egyket pont, amit nem igazan tom el, idonkent ereszt... szvsz keves lehet benne a lotty. legalabbis ahogy szamolom, 41%al kellene tobb, ha 26x2be 59mlt ajanlanak (83ml illene 29x2.25hoz). ha kicsit porgetem, akkor eleg lassan csorog le, hogy lotyogjon benne ez a mennyiseg. pesten nem lehet vhol venni notubes lottyot?

netrol rendelni inkabb nagyobb mennyiseget erne meg, de mit csinalok a maradekkal, ha par honap alatt kiderul, hogy megis inkabb belsot hasznalnek.

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.866

Alapbeállítás

a noflats is van olyan jo, mint a notubes (ez kaphato itthon legalabb)? mennyit szoktatok noflatsbol belerakni? az a 60-120ml eleg tag "fogalom".

illetve noflatsbol melyik? a sima super, vagy a racer verzio? a gyakorlatban van differencia?

törzsvendég löpapp avatarja
    Regisztrált
    2007-06-06
    Lakhely
    Törökbálint
    Üzenet
    354

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: arn Üzenet megjelenítése
    a noflats is van olyan jo, mint a notubes (ez kaphato itthon legalabb)? mennyit szoktatok noflatsbol belerakni? az a 60-120ml eleg tag "fogalom".

illetve noflatsbol melyik? a sima super, vagy a racer verzio? a gyakorlatban van differencia?
    Sztem a Joe's tej a legjobb.Az elején nekem is nehezen tömődött el, pláne a kis felütésnemnél, ráadásul nem is UST külsővel használom.Általában 60ml-t teszek bele és 3-4 havonta ellenőrzöm.Elsőre sztem tehetsz bele 90-100ml-t, h biztosra menj.

törzsvendég bringavarázs avatarja
    Regisztrált
    2009-02-04
    Lakhely
    üzlet
    Üzenet
    1.022

Alapbeállítás

A difi az oldott gumiszemcse mennyiségben van. Simát használom. 2.25 -ös külsőbe 100-at szoktam tenni. Lehet árnyalattal kevesebb is, de én szeretem, ha lötyög a cucc a kerékben.
    Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.866

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: löpapp Üzenet megjelenítése
    Sztem a Joe's tej a legjobb.Az elején nekem is nehezen tömődött el, pláne a kis felütésnemnél, ráadásul nem is UST külsővel használom.Általában 60ml-t teszek bele és 3-4 havonta ellenőrzöm.Elsőre sztem tehetsz bele 90-100ml-t, h biztosra menj.
    mar megcsinaltam a notubessel, de mintha kicsit keves lenne bele, es most masodik szetszedesnel sikerult is kicsit elcsepegetetni belole az egyik kereknel. te melyiket hasznalod?

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.866

Alapbeállítás

marmint melyiket hasznalod a joeson belul... illetve mi volt a gond a stansel?

Regisztrált
    2007-06-06
    Lakhely
    Törökbálint
    Üzenet
    354

Alapbeállítás

marmint melyiket hasznalod a joeson belul... illetve mi volt a gond a stansel?
    Joe's Super Sealant no-fleats van ráírva

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.866

Alapbeállítás

es reszetekrol volt vmi racionalis alapja, hogy ez valasztottatok a stansel illetve a joes racerrer szemben, vagy ez volt a legolcsobb, keznel, etc?

Regisztrált
    2007-06-06
    Lakhely
    Törökbálint
    Üzenet
    354

Alapbeállítás

es reszetekrol volt vmi racionalis alapja, hogy ez valasztottatok a stansel illetve a joes racerrer szemben, vagy ez volt a legolcsobb, keznel, etc?
    Próbáltam előtte Hutchinson folyadékot ill. Dr. Sludge-t, de azok nem váltak be.Utána ehhez jutottam könnyen és olcsón hozzá és be is vált.

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.866

Alapbeállítás

ok, koszi az infot.

maximus MJani01 avatarja
    Regisztrált
    2005-05-02
    Lakhely
    Székesfehérvár
    Üzenet
    13.906

Alapbeállítás

Azért a Joe's választottam, mert itthon kapható. Racer van a kerekeimben, de az a tl readykhez nem mindig jó.
    ELADÓ! ........ VKE-NELSON.......Blogom
    A sebesség mindent megold. A "mindig"-et még mindig így írjuk.
    "A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.866

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: MJani01 Üzenet megjelenítése
    Azért a Joe's választottam, mert itthon kapható. Racer van a kerekeimben, de az a tl readykhez nem mindig jó.
    tehat a szimpla jobban tomit?

maximus MJani01 avatarja
    Regisztrált
    2005-05-02
    Lakhely
    Székesfehérvár
    Üzenet
    13.906

Alapbeállítás

tehat a szimpla jobban tomit?
    Ezt nem állítottam. Csak annyit mondtam, hogy jobb a sima a tl ready rendszerekhez.
    ELADÓ! ........ VKE-NELSON.......Blogom
    A sebesség mindent megold. A "mindig"-et még mindig így írjuk.
    "A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."

törzsvendég zscs avatarja
    Regisztrált
    2010-09-13
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    998

Alapbeállítás

Nemrég ismerősnek próbáltam segíteni DT Swiss X1900 kerékszettet tubeless-é alakítani, Joe's féle átalakító kittel. Elsőre nem sikerült, mivel a felni belső szélessége ugyan nem a keskenyebb fajtából való, de nincs meg a kellő mélysége ahhoz, hogy bele lehessen szuszakolni a gumiszalagot úgy, hogy rendesen beüljön a felniperem alá. Amikor már jónak tűnt és a perem alá mégis beült (vagy csak úgy tűnt?) a gumiszalag, a külsőt feltéve és pumpálva orrán-száján jött a levegő, nem bírtunk felfújni - bár sajnos csak sima műhelypumpánk volt, kompresszorunk pedig nem.
    Logikus lenne, hogy ilyen esetben a gumiszalagból mondjuk 0,5-1mm-t körben levágok. A probléma igazából az, hogy - szerintem - érdemes lehet jobbról és balról is vágni, viszont ilyen nagyon kicsit, például 0,5mm-t hogyan tudnék? Vonalzó mellett, "műpadlóvágó" késsel? Hogyan csinálnátok? :-)

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.866

Alapbeállítás

probaltatok mosogatoszerrel bekenni, mint a notubesnel?

fórumfüggő Röfike avatarja
    Regisztrált
    2004-11-19
    Üzenet
    4.768

Alapbeállítás

Sehogy nem vágnám körbe, tuti nem lesz párhuzamos és akkor lökheted ki....
    Ha más nem vigyétek ki egy benzinkútra, ott van bőven levegő és próbálkozzatok még.

törzsvendég zscs avatarja
    Regisztrált
    2010-09-13
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    998

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Röfike Üzenet megjelenítése
    Sehogy nem vágnám körbe, tuti nem lesz párhuzamos és akkor lökheted ki....
    Ha más nem vigyétek ki egy benzinkútra, ott van bőven levegő és próbálkozzatok még.
    Igaz, jogos, nem érdemes tönkre tenni, amíg mindent ki nem próbál az ember a meglévő lehetőségek tárházából. Futunk még vele egy kört, immáron kompresszorral.

Arn: 2.35-ös SnakeSkin Schwalbe Hans Dampf (1db Tail és 1 db PaceStar) gumi lenne tubeless-esítve, amit egyébként egy álom szerelni, belsős rendszerrel. Lazán, szerszám nélkül szedem le bármikor a DT felniről. Ha a gumiszalag a helyén van (nagyjából) akkor mondjuk kell már vele küzdeni rendesen, de még így is simán, szappanos víz nélkül a helyére ment; lehet, hogy ez is probléma itt. No majd meglátjuk!

Apropó, Hans Dampf: végre egy fecske, aminek nem papír az oldalfala, van benne anyag rendesen!

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.866

Alapbeállítás

akkor plane probald ki a notubeses modszert... a mosogatoszer aranyara figyelj, mert ilyen takonyszeru lesz az egesz. nelkule fel sem tudtam fujni. ott tuti jo lesz, mert nalam annyira passzentosak a gumik ezen a felnin, hogyha leeresztem, ki is ugrik a resbol. azt nem is tudom, hogy mit csinalok, ha olyan defektem lesz, hogy belsot kell az erdoben bele rakni... ugy kellett rafeszegetni.

Beast of the East tamaska avatarja
    Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

Alapbeállítás

a Hans Dampf azert olyan vastag, mert SnakeSkin oldalfala van.

amugy en most raktam fel egy par SS Nobby Nic-et, tubeless ready, de semmi szenvedes nem volt, muhelypumpaval felpumpaltam, es meg lotyi nelkul is tartotta a nyomast valamennyire. (reggelre eresztett le teljesen). raktam bele stans latex cuccot, es tokeletes.
    YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
    B E G R I F F

Oldal 23 / 29 elsőelső ... 132122232425 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •