Oldal 90 / 94 elsőelső ... 40808889909192 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1.781-1.800 / 1868

Téma: SPD cipő

fórumfüggő Andris_savaria avatarja
    Regisztrált
    2006-10-11
    Lakhely
    mindig rohanok..:/ Szombathely, Vép, Sógórék :D.Vagy a kereső mögött
    Üzenet
    1.905

Alapbeállítás

Használ valaki Chain Artica-t?
    Hogy bírja a keresztpánt tépőzárjának ragasztása ezt a hosszú kemény hideget?
    SOHA TÖBBET magyar országon!
    Flickr

törzsvendég simon23 avatarja
    Regisztrált
    2010-04-09
    Lakhely
    Zsámbék
    Üzenet
    366

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Azt hiszem, h valaki már felvette a stopli csavar pótlásának kérdését, sajnos nem találom. Van lehetőség beszerezni? Ostoba módon megszakítottam az egyiket.
    MERIDA Crossway TFS 100D XT Edition/ Road Race Lite 905

fórumfüggő zeezoltano avatarja
    Regisztrált
    2008-05-30
    Lakhely
    Gyál
    Üzenet
    4.443

Alapbeállítás

spd stopli - Google keresés :-)
    Szvsz bármelyikboltban - szervizben tudnak adni. Ha nem adok egy bolt címet ahol tuti
    Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
    Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Regisztrált
    2010-04-09
    Lakhely
    Zsámbék
    Üzenet
    366

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: zeezoltano Üzenet megjelenítése
    Szvsz bármelyikboltban - szervizben tudnak adni. Ha nem adok egy bolt címet ahol tuti
    Zolika!
    A gúgli nekem is a barátom! De nem akarok egy nyamvadt csavar miatt teljes készletet venni.

Regisztrált
    2010-04-09
    Lakhely
    Zsámbék
    Üzenet
    366

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: zeezoltano Üzenet megjelenítése
    Az utóbbiban pedig igazad volt! Találtam olyan boltot ahol kaptam, ráadásul egy fillért nem kértek érte. :-) Léteznek még igazi kereskedők!!!

vendég
    Regisztrált
    2006-10-27
    Lakhely
    Szentendre
    Üzenet
    103

Alapbeállítás

sziasztok,
    mennyi ideig kell normálisan működnie egy bringás cipőnek? normális az, hogy 3 év után az egyébként kényelmes, masszív pearl izumi trans alp cipőm tépőzárai meg a fél csatja megadja magát? alig kapott sarat, koszt, párezer km lehet benne, vasárnapi túrázgatós stílusban.
    javítanak valahol tépőzárt, racsnit? esetleg lehet kapni valahol ipari minőségű tépőzárat (kézimunkaboltos verzióban nem hiszek).
    kösz, tg

fórumfüggő blueshark avatarja
    Regisztrált
    2008-09-07
    Lakhely
    Szeged
    Üzenet
    3.106

Alapbeállítás

cipész elvileg elbír a tépőzárral
    A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

törzsvendég zscs avatarja
    Regisztrált
    2010-09-13
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    998

Alapbeállítás

Nálam szintén esedékes új cipő vétele. Üzletben pár félét felpróbáltam már, alacsony és keskeny lábamfejemre a Shimano-k a legjobbak - persze megpróbálok majd az üzletben mást is.
    Kérdésem viszont, hogy megbízhatóság szempontjából a csattal is szerelt cipők mennyire érik meg azt a pénzt, amivel általában többet kérnek értük, húzásnál például mennyit számít ez? Elég erősen húzok a pedállal, eddig csak sima tépőzáras SPD-cipőim voltak; a régi 075-ös Shimano félcipőm nem valami jó ebben, az MW80-as téli csukámmal viszont baromi jól lehet húzni is a pedált - igaz, a kettő közt árban is elég jelentős volt a különbség anno... Szóval, nincs nagy tapasztalatom ezen a téren, gondoltam megkérdezem. (Visszaolvasni meg lusta voltam több oldalon át, majd talán ma vagy holnap este)
    Köszi!

vendég Dark Archon avatarja
    Regisztrált
    2007-03-12
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    74

Alapbeállítás

Én is vennék egy cipőt, nem is kell feltétlen SPD legyen, mivel sima pedállal használom, de, ha opció, az csak jó. A probléma, hogy a legtöbb cipő "gyík" lábfejre készül, ezért a Shimano-k szorítanak. Létezik szélesebb lábfejre is cipő? Előre is köszi!
    Dark Archon

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.866

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: zscs Üzenet megjelenítése
    Nálam szintén esedékes új cipő vétele. Üzletben pár félét felpróbáltam már, alacsony és keskeny lábamfejemre a Shimano-k a legjobbak - persze megpróbálok majd az üzletben mást is.
    Kérdésem viszont, hogy megbízhatóság szempontjából a csattal is szerelt cipők mennyire érik meg azt a pénzt, amivel általában többet kérnek értük, húzásnál például mennyit számít ez? Elég erősen húzok a pedállal, eddig csak sima tépőzáras SPD-cipőim voltak; a régi 075-ös Shimano félcipőm nem valami jó ebben, az MW80-as téli csukámmal viszont baromi jól lehet húzni is a pedált - igaz, a kettő közt árban is elég jelentős volt a különbség anno... Szóval, nincs nagy tapasztalatom ezen a téren, gondoltam megkérdezem. (Visszaolvasni meg lusta voltam több oldalon át, majd talán ma vagy holnap este)
    Köszi!
    nekem 181es van, rendesen lehet vele huzni - viszont nyiszog a talpa, de ez nem csaton mulik.

Idézet Eredeti szerző: Dark Archon Üzenet megjelenítése
    Én is vennék egy cipőt, nem is kell feltétlen SPD legyen, mivel sima pedállal használom, de, ha opció, az csak jó. A probléma, hogy a legtöbb cipő "gyík" lábfejre készül, ezért a Shimano-k szorítanak. Létezik szélesebb lábfejre is cipő? Előre is köszi!
    shimanonak van wide verzioja.

törzsvendég silboy avatarja
    Regisztrált
    2009-02-22
    Lakhely
    Tiszaújváros
    Üzenet
    304

Alapbeállítás

Ti milyen cipőt ajánlanátok?Most szeretném kipróbálni az SPD rendszert és nézegetem a cipőket a Shimano kínálatából.Egy cross bicón kezdenék,amivel rendszeresen járok betonon tekerni,ha bele jönnék akkor kipróbálnám montin is,amivel jóval kevesebbszer jutok el a hegyekbe.Amiket nézegettem és beleférnek a költségvetésbe:

Shimano SH-M077 (Ruházat | Cipő | MTB) | Kerékpár Webshop

Shimano SH-MT32 (Ruházat | Cipő | MTB) | Kerékpár Webshop

Shimano SH-MT42 (Ruházat | Cipő | MTB) | Kerékpár Webshop

Szerintetek?Vagy esetleg más márkából hasonló árban tudtok ajánlani?

törzsvendég Kánya avatarja
    Regisztrált
    2007-03-28
    Lakhely
    MECSEK
    Üzenet
    397

Alapbeállítás

A 077-es nagyon jó cipő. Ha nincs mód felpróbálni, eggyel nagyobb méretet vegyél és az lesz a passzent. Elég merev, de elviselhető rövid szakaszon a séta. Tekerésnél meg egyszerűen észre sem veszed hogy rajta van a lábadon. A másik 2 cipő meg inkább túra, amiben még az utcán is megtehetsz hosszabb sétákat, de egy bringásnak nem ez a célja

maximus Bikertigger avatarja
    Regisztrált
    2004-04-11
    Lakhely
    Szentendre - Pilis
    Üzenet
    18.710

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: silboy Üzenet megjelenítése
    Ti milyen cipőt ajánlanátok?Most szeretném kipróbálni az SPD rendszert és nézegetem a cipőket a Shimano kínálatából.Egy cross bicón kezdenék,amivel rendszeresen járok betonon tekerni,ha bele jönnék akkor kipróbálnám montin is,amivel jóval kevesebbszer jutok el a hegyekbe.Amiket nézegettem és beleférnek a költségvetésbe:

Shimano SH-M077 (Ruházat | Cipő | MTB) | Kerékpár Webshop

Shimano SH-MT32 (Ruházat | Cipő | MTB) | Kerékpár Webshop

Shimano SH-MT42 (Ruházat | Cipő | MTB) | Kerékpár Webshop

Szerintetek?Vagy esetleg más márkából hasonló árban tudtok ajánlani?
    pl
    Specialized Sport MTB kerékpáros cipő - Bike Berguson Kerékpárszaküzlet és Szervíz

sztem, az egyik legjobb ár/érték. kénzelmes, és bírja a strapát.

nekem ugyanakkora kell belőlemint utcaiból
    "Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
    Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-07-05
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    1.400

Alapbeállítás

Hát, ahány ember, annyi féle tapasztalat.
    Havernak ilyen Specialized cipője van de undorítóan gyorsan szétment. Mindezt úgy, hogy a srác nagyon ritkán tud tekerni és akkor is inkább csak rövideket.
    én is erre szavazok: Shimano SH-M077 (Ruházat | Cipő | MTB) | Kerékpár Webshop
    Marci

Regisztrált
    2010-04-09
    Lakhely
    Zsámbék
    Üzenet
    366

Alapbeállítás

..nekem a Speciben nagyon fájt a lábam, sehogy sem tudtam megszokni, használtam még Merida-t is de az meg annyira nehéz volt. Most egy Adidas Elmoro-t használok. Nekem nagyon bejött, egyetlen hátránya, a hidegebb időben kamásli nélkül reménytelen.

törzsvendég DannyL81 avatarja
    Regisztrált
    2010-08-13
    Lakhely
    Veresegyház
    Üzenet
    740

Alapbeállítás

Nekem is volt Speci Sport MTB-m szerettem nagyon, csak az én felhasználásomhoz nem volt jó. Strapabíró volt mint állat. Most inkább Mavic Cruize-t használok, abban már lehet sokat gyalogolni is.

törzsvendég
    Regisztrált
    2010-04-27
    Üzenet
    275

Alapbeállítás

Nekem Gaerne van. Kézzal csinálják szorgos olasz kezek. Nagyon kényelmes, nagyon jó, nagyon szép.

törzsvendég silboy avatarja
    Regisztrált
    2009-02-22
    Lakhely
    Tiszaújváros
    Üzenet
    304

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: DannyL81 Üzenet megjelenítése
    Nekem is volt Speci Sport MTB-m szerettem nagyon, csak az én felhasználásomhoz nem volt jó. Strapabíró volt mint állat. Most inkább Mavic Cruize-t használok, abban már lehet sokat gyalogolni is.
    A helyzet az,hogy én is szoktam tolni,meg vállon vinni a bringát,mert sokszor megyek számomra ismeretlen túra útvonalakon a Bükkben és szoktak meglepetést okozni,viszont mint írtam többször használom a cross gépemet aszfalton,de gondolom ez a tipus ott is megállja a helyét.Ez a tipus milyen,mennyire lehet benne húzni,nem nyúlnak nagyon ezek a fűzős változatok?

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.866

Alapbeállítás

en ugy alltam hozza az elso spdmhez, hogy lassam mennyire jo es hatekony - merevtalpu cipot vettem mar az elejen is. igy utolag sem vennek mast egy helyen nem szeretem: a bakonyban volt hogy at kell vinni a bringat a vizes koveken, nah ott ugy csuszik, mint takony, inkabb terdig alltam a hideg vizben, de nem akartam leveszekedni a kovekrol, mert akkor eldobom magam is, meg a technikat is.

törzsvendég DannyL81 avatarja
    Regisztrált
    2010-08-13
    Lakhely
    Veresegyház
    Üzenet
    740

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: silboy Üzenet megjelenítése
    A helyzet az,hogy én is szoktam tolni,meg vállon vinni a bringát,mert sokszor megyek számomra ismeretlen túra útvonalakon a Bükkben és szoktak meglepetést okozni,viszont mint írtam többször használom a cross gépemet aszfalton,de gondolom ez a tipus ott is megállja a helyét.Ez a tipus milyen,mennyire lehet benne húzni,nem nyúlnak nagyon ezek a fűzős változatok?
    Nem nagyon tudok még nyilatkozni, hogy mennyire strapabíró, mert kb. 300km-t töltöttünk együtt.
    De nagyon kényelmes benne gyalogolni és masszívnak tűnik, nem gagyi.

Oldal 90 / 94 elsőelső ... 40808889909192 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •