Oldal 15 / 16 elsőelső ... 513141516 UtolsóUtolsó
Eredmény 281-300 / 314

Téma: Pumpa

törzsvendég Richie avatarja
    Regisztrált
    2004-07-11
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    875

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Szabii Üzenet megjelenítése
    Akkor a BBB-vel jobban járnék szerinted? Nem igazán vagyok otthon ebben, vettem egy új vázat amiben levegős tag van, most van kölcsönpumpám, de kéne egy saját.
    mint márkát a BBB-t nem szeretem,de a használhatóság szempontjából ok.
    én sks-t vettem anno.
    "ők nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy ők mind egyformák!"

törzsvendég zscs avatarja
    Regisztrált
    2010-09-13
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    998

Alapbeállítás

No ilyen tesztet is rég láttam a Radaron: Lezyne Pressure Drive Pump Review - BikeRadar

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.865

Alapbeállítás

ezek a nagyon kismeretu pumpak (<20cm) mennyire hasznalhatoak? ossze akarok allitani ilyen bringaszerelo packot, amit szukseg eseten csak rabiggyesztek a bringara, ha kell. eddig a hatizsakban cipeltem hosszabb turakon egy doboz tarsasagaban (szerszam + gumis cuccok), igy nem nagyon erdekelt a merete, de ilyen kozepesebb turakon nem vinnek zsakot, ha nem muszaj, ugyanakkor 5-10kmre barmitol az erdoben akarmi megtortenhet, ami eleg nagy tav ahhoz, hogy egy remalom legyen kikavarodni.

eredetileg nyeregtaskara gondoltam, hogy vhogy abban kellene osszehozni, de szimpibbnek tunik a kulacstartoba rakhato doboz - ezek olyan 0.5-0.9 literesek. szerintetek beleferne? annyit tudok, hogy a pumpa nelkul olyan 0.5l a pack, illetve a vazon sajnos olyan 22-24cmnel hosszabb kulacs nem nagyon fer el.

törzsvendég Kánya avatarja
    Regisztrált
    2007-03-28
    Lakhely
    MECSEK
    Üzenet
    397

Alapbeállítás

Én 0.5-ös kulacsot vágtam el hosszába úgy hogy a talpát nem vágtam el ,így szét tudod nyitni és belegyömöszölni a cuccot, végül a kupak összefogja ! 1db belső 4-5-6 imbusz, láncbontó és egy darab rongy estleges olajtörlésre és hogy ne zörögjön benne a szerszám!
    A pumpa mellette kap helyet a kulacstartóra rögzített gyári bilincsen!

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.865

Alapbeállítás

talaltam infot - a pronak van 0.75les, az 20.5cm magas (gondolom ez brutto), ebbe az a lezyne? 18.5cm hosszu. azt szeretnem, hogy minden egyben legyen. ha kell a hatitatyoba rakom, ha kell a kulacstartoba.

fórumfüggő stp1 avatarja
    Regisztrált
    2009-01-24
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    2.887

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: arn Üzenet megjelenítése
    ezek a nagyon kismeretu pumpak (<20cm) mennyire hasznalhatoak?
    teljesen jó.

nekem egy 20cm^3-s (~11cm dugattyú hossz) kelly's pumpám van, 2,5"-ös gumi is gyorsan felszalad, outiba meg kb 5barig erőlködés nélkül tudok fújni. (saccra, 23mm-t annyira, hogy ne kapjak felütést műhelypumpáig)

törzsvendég Szabii avatarja
    Regisztrált
    2011-01-08
    Lakhely
    Pilisszentiván
    Üzenet
    316

Alapbeállítás

Sziasztok!
    A jovoben szeretnek venni egy muhelypumpat, kineztem 2-t, Blackburn Airtower 1 es 2.
    Van valakinek valami tapasztalata, velemenye valamelyikrol?
    Vagy esetleg tudtok mast ajanlani? Max 8000 Ft-ert szeretnek venni.
    Koszi a segitseget!

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-07-05
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    1.400

Alapbeállítás

Az előző, 14. oldalon sokat beszéltünk műhelypumpákról. Olvasd át !
    Én a Meridát istenítem, aki próbálta, mindenkinek nagyon tetszett neki.

Idézet Eredeti szerző: arn Üzenet megjelenítése
    ezek a nagyon kismeretu pumpak (<20cm) mennyire hasznalhatoak? ossze akarok allitani ilyen bringaszerelo packot, amit szukseg eseten csak rabiggyesztek a bringara, ha kell. eddig a hatizsakban cipeltem hosszabb turakon egy doboz tarsasagaban (szerszam + gumis cuccok), igy nem nagyon erdekelt a merete, de ilyen kozepesebb turakon nem vinnek zsakot, ha nem muszaj, ugyanakkor 5-10kmre barmitol az erdoben akarmi megtortenhet, ami eleg nagy tav ahhoz, hogy egy remalom legyen kikavarodni.
    eredetileg nyeregtaskara gondoltam, hogy vhogy abban kellene osszehozni, de szimpibbnek tunik a kulacstartoba rakhato doboz - ezek olyan 0.5-0.9 literesek. szerintetek beleferne? annyit tudok, hogy a pumpa nelkul olyan 0.5l a pack, illetve a vazon sajnos olyan 22-24cmnel hosszabb kulacs nem nagyon fer el.
    Elég jó megoldás a 3 labdás teniszlabda doboz (21cm) vagy a 4 labdás (28cm) doboz. Tökéletesen szabványos a kulacstartóba, könnyű nyitni-zárni, teljes szélességben nyílik a szája. Én évek óta ilyenekkel járok, már sokan átvették az ötletet. Én pl. széldzsekit, aláöltözetet, stb. hordok benne.
    Legutóbb marton módosította; 2012-02-01 - 00:26.
    Marci

törzsvendég
    Regisztrált
    2006-05-03
    Lakhely
    Franciaország
    Üzenet
    622

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Szabii Üzenet megjelenítése
    A jovoben szeretnek venni egy muhelypumpat, kineztem 2-t, Blackburn Airtower 1 es 2.
    Van valakinek valami tapasztalata, velemenye valamelyikrol?
    Van egy Blackburn műhelypumpám, azt hiszem, Airtower 1, harmadik éve használom. A fejben két lika van, az egyik Presta (Dunlop-ra is jó), a másik autószelep (Schrader). Egy időben melléfújt, azaz a két lik közti zárószelep nem működött jól, rájöttem, hogy az egyiket (illetve a másikat) befogva és erőset pumpálva a jelenség eltüntethető.
    Egy éve szétszedtem, és az O gyűrűt meg a henger belsejét bekentem szilikonzsírral.
    Előnye (amit persze el is várunk), hogy 10 bar fölé is nyom, szingót fújtam már annyira; a peremes országútikat 8-ra szoktam, ez kb. 28-30 pumpálás alatt megy (0-ról) 23-as gumira. Nagyon megkönnyíti és meggyorsítja a szerelést, ma is venném ugyanezt. A fogantyújában vannak adapterek (foci, gumimatrac fújására) is.
    A drágább modellek egyik előnye, hogy a nyomásmérő föl van emelve, nem a föld közelében van, így jobban látható (de aki ezt nem látja, csak szemüvegben merészkedjen az útra!).
    Legutóbb gren_tamas módosította; 2012-02-01 - 01:49.

törzsvendég Szabii avatarja
    Regisztrált
    2011-01-08
    Lakhely
    Pilisszentiván
    Üzenet
    316

Alapbeállítás

Köszi a segítséget, az Airtower 2 1200 forinttal drágább az 1-nél, szerintem beruházok egy kettesre.

vendég (ex)Cat avatarja
    Regisztrált
    2007-08-21
    Lakhely
    Hódmezővásárhely
    Üzenet
    130

Alapbeállítás

A Lezyne Pressure Drive megéri az árát? Ha igen, milyen méretben érdemes venni? Súly miatt gondolom az S lenne a nyerő, de használhatóság szempontjából talán a nagyobbat érdemes.

törzsvendég simon23 avatarja
    Regisztrált
    2010-04-09
    Lakhely
    Zsámbék
    Üzenet
    366

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: (ex)Cat Üzenet megjelenítése
    A Lezyne Pressure Drive megéri az árát? Ha igen, milyen méretben érdemes venni? Súly miatt gondolom az S lenne a nyerő, de használhatóság szempontjából talán a nagyobbat érdemes.
    Szia!
    Outira kell? Ajánlhatom a BLACKBURN AIRSTIK SL MINIPUMPA-t? Ezt használom, jó az ára 4000 HUF, nincs 16 cm és csupán 60g.körüli a tömege. 8bar-t tudsz vele produkálni.
    MERIDA Crossway TFS 100D XT Edition/ Road Race Lite 905

vendég (ex)Cat avatarja
    Regisztrált
    2007-08-21
    Lakhely
    Hódmezővásárhely
    Üzenet
    130

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: simon23 Üzenet megjelenítése
    Szia!
    Outira kell? Ajánlhatom a BLACKBURN AIRSTIK SL MINIPUMPA-t? Ezt használom, jó az ára 4000 HUF, nincs 16 cm és csupán 60g.körüli a tömege. 8bar-t tudsz vele produkálni.
    Igen, ahhoz kellene. Köszi, megnézem ezt a típust!

vendég (ex)Cat avatarja
    Regisztrált
    2007-08-21
    Lakhely
    Hódmezővásárhely
    Üzenet
    130

Alapbeállítás

Igen, ahhoz kellene. Köszi, megnézem ezt a típust!
    Megnéztem, tetszik is, de a Lezyne-t annyival jobbnak tartom, hogy külön csővel lehet pumpálni, így véletlenül se téphetem ki a szelepet a helyéből.

Regisztrált
    2010-04-09
    Lakhely
    Zsámbék
    Üzenet
    366

Alapbeállítás

Megnéztem, tetszik is, de a Lezyne-t annyival jobbnak tartom, hogy külön csővel lehet pumpálni, így véletlenül se téphetem ki a szelepet a helyéből.
    ...hát aki hevesen pumpál!

törzsvendég
    Regisztrált
    2010-04-27
    Üzenet
    273

Alapbeállítás

Szia!

Hol forgalmazzák ezeket a Lezyne pumpákat? Vagy kintről rendeled?

Regisztrált
    2010-04-09
    Lakhely
    Zsámbék
    Üzenet
    366

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: verti Üzenet megjelenítése
    Szia!

Hol forgalmazzák ezeket a Lezyne pumpákat? Vagy kintről rendeled?
    pl. itt: Lezyne Shock Drive pumpa (légnyomásmér
    és itt: http://www.bringavarazs.hu/?p=produc...re-Drive-pumpa

vendég (ex)Cat avatarja
    Regisztrált
    2007-08-21
    Lakhely
    Hódmezővásárhely
    Üzenet
    130

Alapbeállítás

Basszus, meg akartam rendelni a bringavarázstól és most nézem 3000 Ft a futár költség?? Ez valami hihetetlen. (és elfogadhatatlan számomra)

Ha minden igaz, úgyis megyek a bringaexpo-ra, majd ekkor megpróbálok eljutni ide is.

törzsvendég
    Regisztrált
    2010-04-27
    Üzenet
    273

Alapbeállítás

Basszus, meg akartam rendelni a bringavarázstól és most nézem 3000 Ft a futár költség?? Ez valami hihetetlen. (és elfogadhatatlan számomra)

Ha minden igaz, úgyis megyek a bringaexpo-ra, majd ekkor megpróbálok eljutni ide is.
    Hódmezővásárhelyen a drótszamár kerékpárbolt a partnerük, biztos hoznak neked.

vendég (ex)Cat avatarja
    Regisztrált
    2007-08-21
    Lakhely
    Hódmezővásárhely
    Üzenet
    130

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: verti Üzenet megjelenítése
    Hódmezővásárhelyen a drótszamár kerékpárbolt a partnerük, biztos hoznak neked.
    Basszus, ezt meg se néztem. Köszi!

Oldal 15 / 16 elsőelső ... 513141516 UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •