Hátja. A márkanév sokat számít. Pl a BMW-k mindig szépek..mármint a kocsik, nem a marketingbringáik. Ha tehetném, vennék egy Cervelo S2est most azonnal.
Apropó: felteszem a kérdést, szerintetek hány bringa elégíthet ki minden igényt? Gondolkodtam, nekem ennyi kellene:
1. egy mindenes edző bringa 10es középkategóriás szettel karbon vázzal. Hidegebb de száraz őszi tavaszi napokra is ezzel járnék ki, kisebb versenyekre is ezt vinném.
2. egy aero bringa a hosszútávú triatlonhoz, hosszú edzésekre néha kivinném, meg ezzel járnék versenyezni
3. egy játszós otthagyós bringa, ezzel edzenék latyakban
4. egy alap monti
5. egy tiptop országúti, csakhogy legyen egy ilyen is. Ezt keveset hajtanám, csak ünnepnapokon.meg néha elvinném egy-egy rövidtávú futamra.
1. A jelenlegi régi Storck vázam erre jó is lenne, egy 10es szettel.
2. Erre vennék egy Cervelo P3ast.
3. Ez már végülis megvan, egy jó kis Motobecane képében, még a régi 600as szettel.
4. Ez nagyon hiányzik itt a Bakony tövében.
5. Erre meg vennék S2es Cervelot az új Sram Reddel.
Legutóbb kipage módosította; 2012-02-04 - 12:23.
az én listám:
1 pinarello dogma super recordal
2 91-92 körüli acélvázas,corsa recordos,ergopoweres,deltafékes,olasz bringa
3 a mostani gépem
4 a téli bringám
5 egy mtb (erre nincs konkrét ötlet)
6 esetleg 1 időfutam kerékpár.
7 a legfontosabb,és ami a legjobban kellene az az idő,m jelenleg nem túl sokat tudok kerékpározásra fordítani![]()
na szóval ezek vannak a kívánság listámon.
Így van, ezért jártam idáig Meridával, most pedig Orbeával, mert csak a presztizsmárkákra bukom![]()
És valóban nem tetszene csingcsanglee felírattal, de ha nem lenne rajta semmi, az például tökéletes lenne.
Bringalista:
1, a meridám 9es ultegra szettel -pipa
2, Fullos országúti (az orbeám duraaceel)
3, jól kinéző városi fixi
4, pályabringa (taiwani carbon, csak jó legyen a geoja)
5, Fullos időfutambringa, de csak mert imádom őket (Specialized Shiv mondjuk)
6, Kismonti (130as teló, merev váz)
7, nagyfulli (200/200 rugóút)
8, és egy cross country bringa is elférne.
És a szobám falára egy Colnago super recorddal és bora ultrával. Az összes többi outiba-fixibe ZIPP kerekek.
És egy bili, amibe beleér a kezem.![]()
Legutóbb kiskubai módosította; 2012-02-04 - 13:42.
1: hegyre egy R3sl 7800-as vagy 7900-as szettel ZIPP 202-vel, PRO kiegészítőkkel
2: síkra egy RB1000 11es Super Record-dal, mert az ergopower kar "megérintett"..mondjuk Bora Ultra 80-al, 3T kiegészítőkkel
3: BMC Timemachine TT02 villanyDA-val, DT kerekekkel
ezek melett megtartanám a jelenlegi bringáimat, mert nagyon a szívemhez nőttek..![]()
SOHA TÖBBET magyar országon!Flickr
a bilit kifelejtettem a listámból![]()
1.Ünnepi: Bianchi Oltre, Campa Super Record, Campagnolo Hyperion kerékszettel
2.Acél: Eddy Merckx Corsa Extra, Colombus SLX, Dura Ace
3.Edzős: Bianchi Via Nirone 7, Campagnolo Chorus
4.Hó,eső: Cyclocross tárcsafékkel (Még nem álmodtam meg.)
5.Városi: Régi Bianchi, természetesen Celeste.![]()
Ekkora garazs nincs is.De ha van is, akkor az autoimat hova teszem?
De leirom, ha mar...
1. Fullos orszaguti, D/A, tuti, de peremes kerekekkel edzesre, gran fondokra. A legjobb bringa ez lenne, hisz ezzel megyek a legtobbet.
2. Egy olcsobb kategorias orszaguti versenyre, regi D/A, vagy Ultegra, kozepes szingos kerekkel, amator mezonyversenyekre. Nem szeretnem felteni.
3. Idofutam bico, ezt ugyan keveset hasznalnam, de idealis esetben azert csak kell egy ilyen is.Shiv, Timemachine vagy az uj Speedmax, 404/808 elolre, disc/1080 hatulra.
4. Teli bico, regi levetett cuccokbol epitve, nem szeretnem nagyon patyolgatni.
5. Valami egyszeru, ami fixen a gorgoben all.vagy inkabb egy Wattbike.
6. Varosi/tura
7. Tandem gyerekutanfutoval.
Legutóbb ave módosította; 2012-02-04 - 15:04.
1.Specialized Stumpjumper Expert 29 már ez is sokkal jobb mint amire szükségem van
2.Bianchi Infinito Chorus-szal,természetesen celeste színben
3.Cube Cross Race a gyári 105-ös szettel
és ennyi,ennél többre meg jobbra nincs szükségem,de ez is eléggé álom kategória![]()
Nekem ahhoz, hogy elégedett legyek teljesen, bringatéren és mindent lefedjek, amilyen területre használok bringát az talán 4.
- Sramos BMC Teammachine SLR01. - Sportolás jellegű tekeréshez, meg azért mert imádom a BMC-t, amióta először elkezdtem kb 5-6 éve érdeklődni a bringázás után. :>
- Aztán egy BMC Timemachine TM01 -es, ez inkább perverzió, nekem tetszenek az időfutam bringák, akármilyen torznak is mondható. :P
- Hétköznapi tekerésre, suliba/munkába járáshoz egy elegánsabb acélbike, mondjuk Bianchibol, SingleSpeed verzió, ugyanehhez némi cserefelszerelés, hogy ha túrázni mennék, akkor egy du alatt átalakítható legyen túraképes bringává.
- Ezek után már csak egy BMC Teamelite TM01 terepre.
Ez most így 'nálam a csúcs' lista, ami most kellene nekem/szeretnék/álmodok róla, de ha nem is ilyen szinten, akkor 3 kellene nekem, időfutam kivételével a többi 3 kategóriából valamilyen bringával már ellennék.![]()
Ott virágozz, ahova elültettek!
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
Mindjárt jön Peti a velorules-al![]()
Az ideális bringa darabszám n+1, ahol n a meglévő bringák számát jelöli. Továbbá figyelembe kell venni az x-1 képletet is, ahol x azt a számot jelöli, aminél a barátnő/feleség kidob.
sztem ez shimano legszebb hajtóműve: Dura ace 7410 középrésszel « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
valóban, szépek voltak ezek a 8-as hajtóművek. nekem ez jobban tetszik de biztos csak azért mert volt ilyenem http://velobase.com/CompImages/Crank...9BF3062C4.jpeg
ez a 2. legszebb.![]()