Oldal 3 / 258 elsőelső 123451353103 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 5148

Téma: Online bringásboltot keresek!

fórumfüggő tom_mirra avatarja
    Regisztrált
    2002-11-20
    Lakhely
    Miskolcz
    Üzenet
    1.889

Alapbeállítás Re:Olcsó Online Bringásboltot keresek!

Ez M.O.

mod-O-mata Endroo avatarja
    Regisztrált
    2002-11-21
    Lakhely
    HHH alján ... de minek?
    Üzenet
    7.030

Azért szvsz nyugaton se fenékig tejfel az élet, az új cuccok ott is ugyanannyiba, ha nem többe kerülnek mint nálunk. DE ott ha már 9-10 hónapja rohad a polcon a cucc, akkor már kiütést kap a tulaj és inkább leárazza 20-30-40%-kal csak hogy elvigyék. Na ezt kellene nálunk is elsajátítania a kereskedelemnek. Kapásból tudnék sorolni 3-4 boltot, ahol 00-02-es cuccok vannak ugyanazon az árszinten amin annak idején elkezdték árulni. :P Most meg fogtok köpködni, de pl a faktorban évente olyan 15-20 %-kal viszik le a cucc árát, ha nem tudják azévben eladni. Az már egy más kérdés, hogy milyen árról indulnak.

vendég
    Regisztrált
    2003-08-20
    Üzenet
    69

Hát igen ez a factor+mali...!Jó monnyuk nemtom mennyi a legolcsóbb amennyiér magyarországon lehet kapni dj3-at de sztem 73 rudinál kicsikét több...!
    Hát sztem 2004es Dj3-nál nem lesz szükséged garanciára ;D ;D ;D!!!De egyébként az én előző(marz exr comp 2003) telómnak levállt a fékhídja az egyik szárról(lehet h nem tett neki jót a váztörés...)és vittem be factorba hogy akkor what the fuck,és azzal a lendülettel küldtek el a "*/°˛ˇ~°`˛" ....hazafele!Pedig megnézettük több helyen is,és nagyon úgy tünt hogy anyagfáradás volt a hiba...!

Na mind1!Szóval én annyira nem bízom a garanciákban...

Többen kérdeztétek hol vana bolt: most azonnal nemtom megmondani mert van kb 20 német újságom és az egyikben a lap alján egy sorban van a cím de majd megkeresem...!

bentlakó MaTT avatarja
    Regisztrált
    2003-07-15
    Lakhely
    Pontresina, Svájc
    Üzenet
    8.647

annak sokan örülnénk ugy gondolom
    kösz!

mod-O-mata Endroo avatarja
    Regisztrált
    2002-11-21
    Lakhely
    HHH alján ... de minek?
    Üzenet
    7.030

Pl: én is. :-*

exr comp: : : anyagfáradás

bentlakó
    Regisztrált
    2003-04-05
    Lakhely
    csepel
    Üzenet
    5.055

[quote author=Endroo link=board=5;threadid=4496;start=30#msg197473 date=1090313581]
    DE ott ha már 9-10 hónapja rohad a polcon a cucc, akkor már kiütést kap a tulaj és inkább leárazza 20-30-40%-kal csak hogy elvigyék.
    [/quote]

Hát igen...
    Leogangban múlt héten a helyi bicajboltban egy Scott High Octane boxxerel mg 5th Element taggal meg 222mm útra növelő tuningszettel( a többi a gyári felszerelése volt asszem): tippeljetek mennyire volt leárazva: 1500 EURO!!! :-X lehet számolni: 375e Ft
    öhömm
    pedig az nem egy régi cucc.... :
    ja másnapra el is vitték
    kár hogy nem volt annyi pénzem
    Ja a bécsi bolt engen is érdekelne...
    üdv

Conor

vendég
    Regisztrált
    2003-08-20
    Üzenet
    69

Okok Már keresem türelem!!!

Voltál Legoangba?Érdemes oda kimenni?Mert én eccer nagyon kimennék.

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-07-05
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    1.400

Hi,
    Ha már szóba került az X-Factor üzletpolitikája:
    Tavaly még volt 1 szép iparis NÉGYSZÖG(!4szög) TENGELYES középcsapi. Kb. 14ezer volt az ára. Mondom nekik, 2003-ban rajtam kivül ember nem venné meg azt tőlük, de ha 1 kicsit engedne belőle, vinném. Persze, hogy nem adták. Mit gondolnak ezek a kereskedelemről?? Hány éve állhatott a pénzük abban a termékben?
    Vagy 1 múzeumban voltam?

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-04-24
    Üzenet
    357

hogy kicsit visszatérjünk az online szférába:

én is rendeltem az ebike-ról. kicsit fapados a webfelületük meg az egész rendszer (kiírás szerint épp átalakulnak), de tény, hogy a 3. napon (ez lehetne a 2. is, ha 12h-ig feladom a rendelést) szépen megjött, szépen kibontottam, hogy az van-e a csomagban, ami kell, és utána fizettem ki a cehhet. korrekt! szerintem egyébként egyszerűen egy bizonyos ár felett a hülyének is megéri innen rendelni! minden minimum 20%-al olcsóbb, de egyes dolgok 30-40-50% is lehet a bonus!

vendég
    Regisztrált
    2003-08-20
    Üzenet
    69

Hát srácok még mindig nem találtam meg aBécsi bolt címét de ne aggódjatok dolgozok rajta :P!

Hát igen factor az factor.Bár mondjuk tegnap láttam egy(talán 2001-es)Shock Works TSR-t amin rajta volt a régi árcédula(asszem 75.000 volt :-X) és álatta nagy piiros betűkkel hogy óriási akció ;D!Ha jól emlékszem olyan 35.000-re vitték le!Szóval azért az x-factor sincs totál elveszve :!3 év alatt sikerült rájönni h talán ha kicsit olcsóbb lenne el is tudnák adni .Na mind1... ;D

lor
    lor offline
    phorumus maximus lor avatarja
    Regisztrált
    2002-10-11
    Lakhely
    miskócz, balkán
    Üzenet
    24.139

mond a nevet a boltnak es megtalaljuk ezeknek az emberöknek.

vendég
    Regisztrált
    2003-08-20
    Üzenet
    69

Győzelem!
    Sikerült megtalálnom.Na Kérdeztétek néhányan:

!!!www.mountainbiker.at!!!
    Ez a netcím.Itt választhattok boltok közül és a WIEN 09-et válasszátok!Én abban voltam és az tuti jó.Kb egy 300nm-es bolt tele jobbnál jobb cuccokkal!A villamosmegálló mellett van!
    A legbiztosabb az ha kitelefonáltok és megkérdezitek hogy a cucc amit szeretnétek mennyibe kerül?!Ha kell azt mondjátok hogy tegye félre és aztán kimentek és behozzátok!Ennyi!

vendég
    Regisztrált
    2003-08-20
    Üzenet
    69

Ja.és még valami!

Van a mountainbiker.at-n olyan hogy online shop meg products stb.Szóval az internetes oldalukat igen ritkán frissítik!Tehát vagy e-mail vagy telefon!Az a tuti!Szerintem a boltos angolul is tud!

Nem kell valakinek da bomb sputnik desgin? : ;D

lor
    lor offline
    phorumus maximus lor avatarja
    Regisztrált
    2002-10-11
    Lakhely
    miskócz, balkán
    Üzenet
    24.139

jaj bazzeg ez nem jutott eszedbe?
    ez szonte alap

vendég
    Regisztrált
    2003-08-20
    Üzenet
    69

Jóvan de nem nekem :P!

De az jó Big bolt!Meg van jó sok cucc!Mondjuk igazából(legalábbis ahogy én észrevettem),csak mostanság lett divat ez a kimegyek külföldre+online boltok!Vagy nagyon hülye lennék?

fórumfüggő xian avatarja
    Regisztrált
    2002-05-09
    Lakhely
    Szentendre, néha Ózd. :)
    Üzenet
    3.151

Hát, júli 6-án rendeltem a Bikediszkonttól. Aztán egy hete megint rendeltem pár dolgot. Úgy beszéltük meg, hogy jön a cucc a Bükkmarci előtt. Ehhez képest egy hete nem lehet őket elérni sem mailben, sem telefonon. Tegnap DÉLUTÁN lemondtam a fontosabb alkatrészeket, és ugyanazt megrendeltem az eBIKE-on. Ma DÉLELŐTT 11-re itt volt. Ja, és 600 píz vót a szállítás GLS-sel...

vendég
    Regisztrált
    2003-10-02
    Üzenet
    201

eBike sztem is nagyon jó hely, a rendelés feladása után 60óra múlval megjött a cucc. most már 48órával hirdetik magukat de így is nagyon korrekt volt. az árakat már nem is említem

vendég
    Regisztrált
    2003-08-20
    Üzenet
    69

Ez az Ebike nekem is nagyon tetszik!
    Úgy látom töltögetik az oldalt rendesen.Mondjuk még nincs olyan sok cucc de csak így tovább!
    Bikediszkotnál tuti jobb!

Regisztrált
    2004-08-21
    Üzenet
    1

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-04-24
    Üzenet
    357

[quote author=bikeparts link=board=5;threadid=4496;start=45#msg204892 date=1093964444]
    www.extra.hu/bikeparts
    [/quote]

rendes oldal helyett, először próbálj meg rendesen ÍRNI szerintem! ha már ilyennel próbálkozol... ez a minimum! :P

Oldal 3 / 258 elsőelső 123451353103 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •