Azért szvsz nyugaton se fenékig tejfel az élet, az új cuccok ott is ugyanannyiba, ha nem többe kerülnek mint nálunk. DE ott ha már 9-10 hónapja rohad a polcon a cucc, akkor már kiütést kap a tulaj és inkább leárazza 20-30-40%-kal csak hogy elvigyék. Na ezt kellene nálunk is elsajátítania a kereskedelemnek. Kapásból tudnék sorolni 3-4 boltot, ahol 00-02-es cuccok vannak ugyanazon az árszinten amin annak idején elkezdték árulni. :P Most meg fogtok köpködni, de pl a faktorban évente olyan 15-20 %-kal viszik le a cucc árát, ha nem tudják azévben eladni. Az már egy más kérdés, hogy milyen árról indulnak.
Hát igen ez a factor+mali...!Jó monnyuk nemtom mennyi a legolcsóbb amennyiér magyarországon lehet kapni dj3-at de sztem 73 rudinál kicsikét több...!
Hát sztem 2004es Dj3-nál nem lesz szükséged garanciára ;D ;D ;D!!!De egyébként az én előző(marz exr comp 2003) telómnak levállt a fékhídja az egyik szárról(lehet h nem tett neki jót a váztörés...)és vittem be factorba hogy akkor what the fuck,és azzal a lendülettel küldtek el a "*/°˛ˇ~°`˛" ....hazafele!Pedig megnézettük több helyen is,és nagyon úgy tünt hogy anyagfáradás volt a hiba...!
Na mind1!Szóval én annyira nem bízom a garanciákban...
Többen kérdeztétek hol vana bolt: most azonnal nemtom megmondani mert van kb 20 német újságom és az egyikben a lap alján egy sorban van a cím de majd megkeresem...!
[quote author=Endroo link=board=5;threadid=4496;start=30#msg197473 date=1090313581]
DE ott ha már 9-10 hónapja rohad a polcon a cucc, akkor már kiütést kap a tulaj és inkább leárazza 20-30-40%-kal csak hogy elvigyék.
[/quote]
Hát igen...
Leogangban múlt héten a helyi bicajboltban egy Scott High Octane boxxerel mg 5th Element taggal meg 222mm útra növelő tuningszettel( a többi a gyári felszerelése volt asszem): tippeljetek mennyire volt leárazva: 1500 EURO!!! :-X lehet számolni: 375e Ft
öhömm
pedig az nem egy régi cucc.... :
ja másnapra el is vitték
kár hogy nem volt annyi pénzem
Ja a bécsi bolt engen is érdekelne...
üdv
Hi,
Ha már szóba került az X-Factor üzletpolitikája:
Tavaly még volt 1 szép iparis NÉGYSZÖG(!4szög) TENGELYES középcsapi. Kb. 14ezer volt az ára. Mondom nekik, 2003-ban rajtam kivül ember nem venné meg azt tőlük, de ha 1 kicsit engedne belőle, vinném. Persze, hogy nem adták. Mit gondolnak ezek a kereskedelemről?? Hány éve állhatott a pénzük abban a termékben?
Vagy 1 múzeumban voltam?
én is rendeltem az ebike-ról. kicsit fapados a webfelületük meg az egész rendszer (kiírás szerint épp átalakulnak), de tény, hogy a 3. napon (ez lehetne a 2. is, ha 12h-ig feladom a rendelést) szépen megjött, szépen kibontottam, hogy az van-e a csomagban, ami kell, és utána fizettem ki a cehhet. korrekt! szerintem egyébként egyszerűen egy bizonyos ár felett a hülyének is megéri innen rendelni! minden minimum 20%-al olcsóbb, de egyes dolgok 30-40-50% is lehet a bonus!
Hát srácok még mindig nem találtam meg aBécsi bolt címét de ne aggódjatok dolgozok rajta :P!
Hát igen factor az factor.Bár mondjuk tegnap láttam egy(talán 2001-es)Shock Works TSR-t amin rajta volt a régi árcédula(asszem 75.000 volt :-X) és álatta nagy piiros betűkkel hogy óriási akció ;D!Ha jól emlékszem olyan 35.000-re vitték le!Szóval azért az x-factor sincs totál elveszve :!3 év alatt sikerült rájönni h talán ha kicsit olcsóbb lenne el is tudnák adni .Na mind1... ;D
Győzelem!
Sikerült megtalálnom.Na Kérdeztétek néhányan:
!!!www.mountainbiker.at!!!
Ez a netcím.Itt választhattok boltok közül és a WIEN 09-et válasszátok!Én abban voltam és az tuti jó.Kb egy 300nm-es bolt tele jobbnál jobb cuccokkal!A villamosmegálló mellett van!
A legbiztosabb az ha kitelefonáltok és megkérdezitek hogy a cucc amit szeretnétek mennyibe kerül?!Ha kell azt mondjátok hogy tegye félre és aztán kimentek és behozzátok!Ennyi!
Van a mountainbiker.at-n olyan hogy online shop meg products stb.Szóval az internetes oldalukat igen ritkán frissítik!Tehát vagy e-mail vagy telefon!Az a tuti!Szerintem a boltos angolul is tud!
De az jó Big bolt!Meg van jó sok cucc!Mondjuk igazából(legalábbis ahogy én észrevettem),csak mostanság lett divat ez a kimegyek külföldre+online boltok!Vagy nagyon hülye lennék?
Hát, júli 6-án rendeltem a Bikediszkonttól. Aztán egy hete megint rendeltem pár dolgot. Úgy beszéltük meg, hogy jön a cucc a Bükkmarci előtt. Ehhez képest egy hete nem lehet őket elérni sem mailben, sem telefonon. Tegnap DÉLUTÁN lemondtam a fontosabb alkatrészeket, és ugyanazt megrendeltem az eBIKE-on. Ma DÉLELŐTT 11-re itt volt. Ja, és 600 píz vót a szállítás GLS-sel...
eBike sztem is nagyon jó hely, a rendelés feladása után 60óra múlval megjött a cucc. most már 48órával hirdetik magukat de így is nagyon korrekt volt. az árakat már nem is említem
Ez az Ebike nekem is nagyon tetszik!
Úgy látom töltögetik az oldalt rendesen.Mondjuk még nincs olyan sok cucc de csak így tovább!
Bikediszkotnál tuti jobb!