szia!
ebből kellene 2 db:
Schwalbe Sammy Slick Performance Faltreifen - BIKE-COMPONENTS.DE
a montis változat kellene a 26X2,1 alul megnéztem in stock a cucc!
2 darab kell
egy gond van, hogy nem szeged környéki vagyok.dombóvári vagyok, szóval csak akkor mehetne a dolog ha el tudnád postázni nekem a két gummát,postát természetesen fizetném.ha nemet mondasz nem gáz![]()
Sziasztok,
Hétvégén rendelnék actionsports -ról. Bp-i átvétellel és előre utazással lehet csatlakozni.
Privátban elértek.
Tibi
...bocsánat, h későn kaptam észbe, ha lenne rá lehetőség szeretnék 1 piros:
Elite Nanogelite Thermotrinkflasche - BIKE-COMPONENTS.DE
amennyiben sikerül akkor priviben 1 számlaszámot, vagy ahogy szeretnéd és küldöm a zsét
THX!!!
MERIDA Crossway TFS 100D XT Edition/ Road Race Lite 905
Aki rendelt már Bike-Components.de-ről:
Paypalos fizetésnél az oldal feldobja, hogy irjam be a paypal account-om, vagy el kell nekik küldeni email-ben?
Feldobja, átirányít. Viszont +5 Euro-t felszámol, magyarán áthárítja a költségeket a vevőre...
Azt olvastam igen, legközelebb átutalással fogom én is.
Köszönöm a segítséget.![]()
OTP-nél asszem minimum 2500 Ft körül van. A legolcsóbb amúgy általában a bankkártyás fizetés. Legalábbis nekem a legutóbb 320 Euro-nál a PayPal vs. bankkártya kb. 3000 ft-tal volt olcsóbb. De én - ha van lehetőség a választásra - mindig kiszámolom, hogy melyik a jobb választás. Ha csak kicsi az eltérés, akkor viszont a paypal-t preferálom.
Sziasztok!!
A közeljövőben nem vásárol valaki Shimi ásványi fékolajat? Betársulnék egy literes motyóba. Nekem sok lenne az egy liter, de ha közösen vásárolnánk akkor rentábilissá válna a történet. Óriási az árkülönbség a féldecis (3670 HUF) és az egyliteres között(5830HUF).
MERIDA Crossway TFS 100D XT Edition/ Road Race Lite 905
Menj be egy bringaboltba legtöbb helyen adják kimérve pl itt asszem 6800ft kimérve a liter. Köszöntjük weblapunkon
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!