Oldal 2 / 258 elsőelső 12341252102 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 21-40 / 5148

Téma: Online bringásboltot keresek!

törzsvendég gorgo avatarja
    Regisztrált
    2002-05-28
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    647

Alapbeállítás Re:Olcsó Online Bringásboltot keresek!

nem tud véletlenül valaki bécsi bringásboltot???

ggx
    ggx offline
    fórumfüggő ggx avatarja
    Regisztrált
    2003-09-07
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    2.610

eBIKE-ról rendeltem sok mindent, és nagyon kellemesen csalódtam, szal tudom ajánlani mindenkinek!
    Az oldalon amit látni lehet, minden cucc van nekik raktáron, ráadásul csak annyit lehet belőle rendelni az oldalon is, amennyi ténylegesen van, tehát a valós árúkészletet reprezentálja, nem úgy mint pl a bikediszkont, ahol a világ összes cucca fel van sorolva, és a halovány nagykerek miatt annak kb 30%-át tudják küldeni, a többit nem!
    Nagyon gyors is a dolog, én hétfőn rendeltem, kedden már csöngettek a cuccal.
    A kiszállítás nekem már tök ingyenes volt, mert nagyobb összegért rendeltem.

Szóval tényleg csak ajánlani tudom, nagyon korrekt hely az ebike, jó árakkal, végre van már ilyen MO-n is!

És a poén még a végére: az egész ebike-ot a ridebike csinálja, minden cuccon a ridebike-os árcédula volt, és a dobozon is ridebike-os pecsét volt

törzsvendég
    Regisztrált
    2001-06-02
    Üzenet
    715

No, ez érdekes. Tegnap mi is rendeltünk tőlük, ha szerencsénk van megjön ma. Mivel sürgős volt, rákérdeztem a személyes átvételre, de nem lehet. :-\
    Mondjuk megértem, ezért ebolt.
    A bikediszkonton pedig írják, hogy a beszerzés a nagykerektől is függ.

rob
    rob offline
    XXXI rob avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Butapest
    Üzenet
    16.435

az a hatalmas különbség az ebike és a bikediszkont között, hogy mig az egyik (ebike) mögött áll egy bolt (aki nem szégyell megvenni egy halom mindent, mert úgyis elmegy, forgótőke meg van) és egy halom ember, aki a napi árukészletet felviszi a netre, addig a bikediszkont egy ember, akinek ez nem is főállása, valamit nincs annyi forgótőkéje, hogy minden meglegyen, amit feltesz a honlapra.
    nem fikázni kell, hanem megrendelni, és ha nincsen, akkor továbbállni. boltokban sincs mindig minden, ott is csak meg kell rendelned, és azok is csak a nagykertől függnek, nem?

ggx
    ggx offline
    fórumfüggő ggx avatarja
    Regisztrált
    2003-09-07
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    2.610

[quote author=[rob] link=board=5;threadid=4496;start=15#msg194335 date=1088790872]
    nem fikázni kell, hanem megrendelni, és ha nincsen, akkor továbbállni.
    [/quote]

namost azért ebben van egy olyan dolog, hogy rendeltem már többször is a bikediszkontról, és vártam-vártam-vártam....
    ezután rátelefonáltam a gyerekre, hogy mi a f@sz van, akkor mondta, hogy jaj bocsi ok, majd visszaszólok...
    és kb 2-3 hét múlva kiderült, hogy végülis a 3 cucc közül, amit rendeltem semelyiket se tud hozni....

szal nem ilyen egyszerű, hogy megrendelem, aztán ha nincs, akkor továbbállok, ugyanis hetek telnek el közben...

szerintem az a jó megoldás, amit az ebike csinál.
    legyen inkább szűkebb kínálat, de az olyan, ami tényleg van nekik...

jó hát erre lehet mondani, hogy jaj szegény bikediszkontot csak egy gyerek csinálja, meg hát nincs neki tőkéje, meg stb...
    oké semmi gond, csak akkor ne nagyon várjon meggazdagodást ettől a vállalkozástól a gyerek, ennyi erővel én is nyithatnék egy bringaboltot itt a monitorom előtt ülve...

törzsvendég blademaster avatarja
    Regisztrált
    2004-03-30
    Lakhely
    on the way to the unknown
    Üzenet
    273

én nem vagyok ezeknek az e-vásárlásoknak nagy híve d megnélztem mind2 oldalt(ebike,bikediszkont)és hát tényleg az eléggé negatív hozzállásom mellett is az ebike teccett jobban...már úgy külsőre is...

bentlakó MaTT avatarja
    Regisztrált
    2003-07-15
    Lakhely
    Pontresina, Svájc
    Üzenet
    8.647

ha valaki tudja hogyan lehet a bikediscount.at-n regisztrálni az ne tartsa magában!
    én csak Login gombot találok >

bentlakó burce avatarja
    Regisztrált
    2001-06-15
    Lakhely
    hoppá, most itt :)
    Üzenet
    8.692

[quote author=ggx link=board=5;threadid=4496;start=15#msg194382 date=1088805532]
    ennyi erővel én is nyithatnék egy bringaboltot itt a monitorom előtt ülve...
    [/quote]

ja, persze.

miért nem teszed?

maximus thez avatarja
    Regisztrált
    2002-08-06
    Lakhely
    Bp
    Üzenet
    26.347

:
    aki eddig nekem mondta, hogy rendelt, az meg is kapta az árut...
    szal mindig van egy két rossz tapasztalat, és általában ök mondják ki, aki megkapja, az nem beszél itt, ezért csak a negatív tapazstalatok látszódnak... és ez hamis képet ad a "cégröl"

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-07-05
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    1.400

A haverom most akart 1 német cégtől rendelni, és azt mondták, Magyarországra nem szállitanak. Kérdezték, hogy de hát már EU-vagyunk, erre azt mondták diplomatikusan, hogy még gondolkoznak a problémán.
    Tehát nem mindenkinek vagyunk EU. És a banki átutalás is nehezebb, mint az "igazi" : EU-ban.
    MARCI

mod-O-mata Endroo avatarja
    Regisztrált
    2002-11-21
    Lakhely
    HHH alján ... de minek?
    Üzenet
    7.030

[quote author=thez link=board=5;threadid=4496;start=15#msg195917 date=1089550081]
    :
    aki eddig nekem mondta, hogy rendelt, az meg is kapta az árut...
    szal mindig van egy két rossz tapasztalat, és általában ök mondják ki, aki megkapja, az nem beszél itt, ezért csak a negatív tapazstalatok látszódnak... és ez hamis képet ad a "cégröl"
    [/quote]

Nekem pozitív tapasztalataim vannak a bikediszkontról, bár vizsgaidőszakban ne rendelj. ;D

vendég
    Regisztrált
    2003-08-20
    Üzenet
    69

Én meg azt mondom, hogy aki külföldröl akar rendelni az ne netes oldalon tegye hanem huzzon ki bécsbe mert ott van egy kib*ott nagy bringabolt.Én is ott vettem a 2004-es Dj3-amat és 250 euróbol megúsztam ;D ;D ;D!!!Na,most mondjátok hogy,hogy a tökömbe mennyetek ki?Elmész a nyugatiba fölpattansz a vonatra kihúzol bécsbe és bejössz a cuccal!EU van,ezért nincs vám és saját használatra(tehát ha nem adod el csak miután használtad és meguntad) lehet hozni cuccot.Nekem monnyuk annyi elönyöm volt h anyám épp ment bécsbe és kitéptem vele.De a vonatjegy 10 rudi oda vissza.3óra út oda 3 vissza.ENNYI!!!Elárulom hogy ha még kajálsz is kint akkor 73.000-ből megúszod az egészet és még bécset is megjártad.Csak úgy megemlíteném hogy a factorban a minap néztem és 99.990 Ft a dj3....

Én ezt javaslom mindenkinek!!!!

bentlakó MaTT avatarja
    Regisztrált
    2003-07-15
    Lakhely
    Pontresina, Svájc
    Üzenet
    8.647

bolt nevét, címét meg tudod mondani lécci?
    kösz!

Regisztrált
    2002-11-21
    Lakhely
    HHH alján ... de minek?
    Üzenet
    7.030

Na erre én is kiváncsi lennék mert én olyan bazi nagy bringás boltot nem találtam Bécsben.

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-04-24
    Üzenet
    357

az ilyen kint vásárolt cuccra gondolom kinti a garancia? ez jelenthet általában problémát? vagy másképp fogalmazvba szokott szükség lenni a garanciára?

fórumfüggő xian avatarja
    Regisztrált
    2002-05-09
    Lakhely
    Szentendre, néha Ózd. :)
    Üzenet
    3.151

Eddig két nem e-bolt is megtette azt, hogy a zinterneten kinéztem valamit, felhívtam őket és leküldték utánvéttel...azért ez sem rossz.

zsonglőr iljicS avatarja
    Regisztrált
    2001-07-19
    Lakhely
    ahol a hegyek a csillagokig érnek
    Üzenet
    6.613

Te jó ég, 99e a DJ III ???

Regisztrált
    2002-11-21
    Lakhely
    HHH alján ... de minek?
    Üzenet
    7.030

Iljics: miért csodálkozol, ez az X factor

krisz: gondolom, ha kint veszed, akkor a kinti forgalmazó intézi a garanciális problémákat, pl az enyémen is a német nagyker hologrammos gari matricája van. Kell-e a garancia? Ha beszarik valami több tíz-százezres alkatrész, akkor inkább kiutazol kétszer Bécsbe vagy megcsináltatod itthon pízért? Online-nál meg egyeztetés után visszaküldöd a cuccot és ők intézik a garit (jogos igény esetén a szállítási díjat is). Választhatsz. :-\ Azt meg szerintem elfelejtheted, hogy az itthoni nagyker majd bevállalja neked a kint vásárolt cuccra a garit. Bár a legtöbb cég worldwide warranty-t hirdet de ez itt még mindíg a balkán.

zsonglőr iljicS avatarja
    Regisztrált
    2001-07-19
    Lakhely
    ahol a hegyek a csillagokig érnek
    Üzenet
    6.613

Nem, nem X-Factor, a Mali is ennyit ír rá !

Regisztrált
    2002-11-21
    Lakhely
    HHH alján ... de minek?
    Üzenet
    7.030

Iljics: miért csodálkozol, ez a Mali ;D ;D

Oldal 2 / 258 elsőelső 12341252102 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •