nekem most is olyan két csavaros van. És nem gáz egyáltalán. Kicsit nem bánnám, ha hátrébb lenne a nyereg, mert a rövid felsőcső hossz miatt elég felegyenesedve ülök a gépen, de ugye ugrás közben nem kell ülni, és én elég sokat ugrálok...
mit ugralsz itt nekem?! :-)
akko jo ha neked kira.
nemtomnekunk melyik volt de szetesett mindeg... :-/
mondjuk az lehet mar a mereg amikor haveromnak regen
a syncrosnak a feje kijott a csobol.
ugye csak ragasztva van.
oszt... fak
Ovális, meg 7075 -ös, 3-D megmunkált. Asszem 31,6-os méretben 400milis. Mikor vettem elég olcsó volt (a 10'ezres álomhatárnál mindenképp olcsóbb... ). Remélem nem velsz vele semmi baj. Bár egy kicsit nehéz, de a fejszerkezetet ki fogom könnyíteni, amivel reményeim szerint egy 30-40 gr-ot le tudok belőle faragni.
Ja és lemértem a 400 milis 27.2-es, és az én nagyobb átmérőjű csövem grammra pontosan ugyanannyit nyom.
lor nem ezt hajlítottad el véletlen nyulazás közben?
http://www.csekert.hu/images/bikes/p.../22839_ret.jpg
nekem ez ni és meg vagyok elégedve vele... ja és az ára asszem max 6 ruppó volt úgy kétéve, nem is nehéz...
igaz jólenne valami Kult cuccos dehát olyat nemnaon találni, régi CroMo XTRből meg nincsen 400as :-\
Ember: meg a hülye németek outiba is használják és lefűrészelik hogy beleférjen.... bazzz &@#@Đ >
ebay.de-n töksok ilyet látni.. és csoda hogy nemkell senkinek...
nem olyan fullos Jamis ám... Fire dragon, vagy ilyesmi... á. Ez egy '98as Durango egyenletes falvastagságú 7005-ös alucsövekből. Anno tesóm vette alivio-RC cuccokkal merevvillával hatvanpárezer forintért. Régebben igy nézett ki. Van kép a mostani állapotról is, csak elő kellene hivatni, meg fel kellene tölteni, majd egyszer megcsinálom már.