Szerintem a Kona Cinder Cone jó választás 320ezer körül van. De a Ruckus jobb váz.![]()
Szerintem a Kona Cinder Cone jó választás 320ezer körül van. De a Ruckus jobb váz.![]()
Hi!
Szerintem Konát méghozzá Cinder Cone-t már kapsz 217 000-ért is.Elég jó felszereltséggel.
bocs tévedtem egy 100-ast
Mmm... aha, szóval az nekem 1 cseppet drága...olyan 150-170 közé gondoltam az árát, de közben úgy döntöttem, támogatom a magyar ipart, és Magellan Crux lesz a váz
![]()
Ave mindenki!
olvasgattam, lehet, leragadtam, de a topic már nem is hasonlit az eredetire :-) akkor most én leszek OFF? Venni fogok egy kerót. Mondjátok meg milyet vegyek. Soxépet látok boltokban arany-árban és kevésbbé, csilli-villi meg minden, de van vmi irányadó amin el lehet indulni?
főként városi használatra, de ne ijedjen meg, ha véletlen' egy kis túrára viszem, és kb 100k körül legyen. várom a javaslatokat.
- Balance Force one (acera láncátdobó elöl, deore hátul, tektro fék, sr teló)
- Magellan Draco (SIS elöl, acera hátul, tektro, vmilyen teló)
- Scott YZ3 nemtommivanrajta
- satubbi.... monnyatok még olyat amit ki birok fizetni
Remélem ebből a topicból már nem leszek elhajtva..............
100 körül már jobbat is kapsz magellánból mint draco!Crater, polaris?Azok kb. ennyiben vannak és jók.
Ha nem csak városba, aszfaltra kell akkor én az YZ3-ra szavazok, mert az tetszett legjobban... De ha ohne terep akkor Magellan!
Legutóbb Begbie módosította; 2005-04-27 - 04:10.
Like a rock...
Noro:
(en velemeyem)
szerintem arra figyelj ,hogy kulon legyen a fek es a valtokar (ha esel nem kell egybe cserelni) legyen 8 vagy 9 es rendszer inkabb konnyebb fejleszteni)
nezd meg a felnit az agyak !!!! jujj azon szoktak sporolni nagyon
milyen rendszeru a hajtokar negyszoges vagy esetleg bordas.....
bar ebben az arban.
a telo meg hat ugyse adnak ebben az arban jot szal.
"A processzorok füsttel működnek, ha a füst kiszáll belőlük nem működnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erősít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Hali!
Jaja fulke tudom-tudom... a draco nem volt olyan erős árban (ca 70eFt).
Begbie, arra azt mondták, a gyári tárcsafékei kicsit gyengécskék. Mit jelent ez? Nehogy az legyen, hogy 3 havonta cserések. Vagy minden fetrenberger után csere. (Mert tecceni nekem is a SCOTT teccett legjobban...)
Gui és többiek!
Köszi a válaszokat!
Örülök, hogy foglalkoztok még a "lelkes kezdőkkel" ;-)
A Balance-ról nem reagáltok, pedig egész "jó" a felszereltsége cityre...
Téyleg van vmi összehasonlítás, hogy mi a jobb? pölö (acera > deore > altus vagy vmi sorrend) és ez még csak az átdobó :-)
Nézzed meg az author és a kellys gépeket is, 100körül vannak aranyosak! Én a a helyedben egy 80körüli gépet néznék, és a gyenge pontokat lecseréltetném a boltban! Így 100ból egy jó gépet kapsz... Scottot nem vennék, de mindenki maga dönti el, alattad biztos nem fog leszakadni a fejcső!![]()
Magellan is jó, polaris 11x körül van, nagyon jó vétel!
Polaris Alivio 90e, a Deore-s 115.
Ajánlom én is az Authort, Kellyst (főleg a Kellyst)
Mindenképpen montit akarsz venni?
Mert ahogy leírod, sztem egy cross bicaj sokkal jobb lenne neked. Nagyobb, vékonyabb kerekek, könnyebb bicaj...
A sorrend: Altus --> Acera --> Alivio --> Deore --> LX --> XT --> XTR
Ezen kívül még van Hone (enduro alkatrészek) és Saint ( FR, NS, DH...)
"...- Időt bőven hagyj mindenre! Inkább a sátradban ebédelj, mint a sziklafalban vacsorázz. Soha nem indulhatsz túl korán!..."
Noro.
Én is ajánlom az Author cross szériáit, városba, asztfaltra, könnyebb terepre teljesen ok.:bananadan Én is Author-t használok, főleg túrázok vele, semmi gáz nem volt még a géppel....
nem akarom fikázni a sitmanyót...de azért sram picivel jobb olcsóbb áron! Aki nem ért 1et, az nem érdekel!![]()
Szerintem egy sram 7 árából max acerát fogsz kapni, vagy max aliviot, a különbség pedig....hmm! És a sramnak vannak jó kis akciói, például ha vettél hátsóváltót, kaptál két váltókart ingyé.. szal a shimanó bekaphatja!
Igen, meg kellene gondolni, mit szeretnél a bicajjal. Szerintem ilyen rugó/elasztomer rst meg mozo meg mittodomén milyen szar villák helyett inkább tetess bele egy merevvilát, aztán ha lesz 40ropid, akkor veszel egy hálás black-et vagy valami olajos cc villát, 40ért már jót kapsz!
látom azért beszéltek le a drágább bringákról. :-) Legyen egy ócsóó, aztán meg kidobni a fölös cuccokat, és venni rá normálisat?Eredeti szerző: FreeStyler
Az igazi ez lenne (lesz?!), de ehhez qrva sok idő kell...
Nem is beszélve a pénzről...
hmmm??Ilyen helyet mutathatnál nekem is...Biztos ott vásárolnék.Eredeti szerző: FreeStyler
Vagy ez olyan, hogy 2x olyan drágán adjuk a hátsóváltót?
Az akció érdekelne hol van, amúgy is gondolkodom, hogy lecserélem a shimanót sramra..
látom azért beszéltek le a drágább bringákról. :-) Legyen egy ócsóó, aztán meg kidobni a fölös cuccokat, és venni rá normálisat?
Az igazi ez lenne (lesz?!), de ehhez qrva sok idő kell...
Nem is beszélve a pénzről...
esetleg ilyen 100.000 korul erdemes elgondolkodni bringa epitesen is ....
mert nekem az a tapasztalatom a gyari gepekkel ,hogy valami mindig nem az igaz valami vagy neked nem felel meg vagy gyenge az alkatresz ....
"A processzorok füsttel működnek, ha a füst kiszáll belőlük nem működnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erősít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin: