Van esetleg valakinek 6,7 cm átmérőjű kulacs-kupakja, amit nem használ és nekem adná?
Letört a Bianchi kulacsom szopókája, és a többi kulacsom kupakja mind más méretű...
Egy érdekesség. Jó három éve (vagy négy?) nyúzom ezt a Hervisben vásárolt, korábban gagyinak titulált kulacstartót. Egyre jobban meggyőz, mégsem annyira tré cucc ez. Mindemellett mindössze 25g, a 0,7 l-es kulacsokat tartja szépen, egyszer sem esett ki belőle kulacs, sem a régi KTM merevfarúmon, sem a fully-n. Lehet még vajon kapni ezt? Szerintem vennék egy másodikat, ha igen.
![]()
Ahoj!
Tudna valaki abban segíteni, miként lehet egy kulacstartót rögzíteni a vázra ha nincs csavarszem ahova fel lehet csavarozni? A nejemnek van egy Merida CW bringája és olyan f@..ul van megoldva a kulacstartó rögzítése, (a szűk alsó és felső vázcső között), hogy alig lehet kicibálni a kulacsot onnan, nem lehet csak kis méretűt betenni, a nagyobb nem fér el, és ha az autó csomagtartójára akarom felerősíteni, akkor le kell szednem mert a Thule karja nem fér a vázhoz. Szóval csak ennyire macerás. Azt gondoltam, a felső vázcsőre rögzíteném, de nem találok kézzelfogható megoldást. Az igazi az lenne ha kifúrnám a csövet és tudnék olyan menetes hüvelyt belerögzíteni amilyen a gyári, de hiába kutatok nem találok.
thx!
MERIDA Crossway TFS 100D XT Edition/ Road Race Lite 905
ebayrol 6 millio felet. nekem a speci kulacstartoi jonnek be - a bringahoz kaptam, es nem gondoltam volna, hogy ekkora difi lehet kulacstarto es kulacstarto kozott. nagyon jol tartja a kulacsot, es sokkal konnyebb kivenni belole es visszarakni, mint akarmelyikbol, amit eddig neztem. azota mindig hasonlo kialakitasut keresek. a "szaja" nyitottabb, belul pedig kis dudorok vannak, azon fekszik fel, ezert konnyebb mozgatni. a nyakon gumi rogziti.
specialized rib cage - Google keresés
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Legutóbb andris módosította; 2012-02-08 - 18:05. Megjegyzés: Legközelebb kérlek használd a "Többszörös idézethez" gombot!
MERIDA Crossway TFS 100D XT Edition/ Road Race Lite 905
Legutóbb arn módosította; 2012-02-08 - 17:57.
A kerékpáros táskámba szeretnék venni víztasakot az lenne a kérdés hogy a decathlonban van 2 literes 2390Ft-ért ez jó ár vagy van valahol olcsóbban is?
Decathlon - kemping- és túrafelszerelés folyadékpótlás - italtartók vízlencse QUECHUA - Forclaz vizestasak, 2 l QUECHUA - vízpótláshoz túrázóknak, megállás nélkül.
jo ar... ennel olcsobban szvsz nem kapsz.
Ráadásul jó is 4. éve nyúzom.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!