Oldal 7 / 7 elsőelső ... 567
Eredmény 121-135 / 135

Téma: Kulacs, kulacstartó

vendég dirobi avatarja
    Regisztrált
    2009-07-16
    Lakhely
    Békéscsaba
    Üzenet
    108

Alapbeállítás

Én vettem egy ilyen BBB kulacstartót. Azóta a sarokban van, mert nem találtam olyan pet palackot ami jó lett voln hozzá.

Idézet Eredeti szerző: bloke Üzenet megjelenítése
    Ha ez segít, a BBB-nek van 1.5-ös pet palackhoz tervezett tartója, csak egy szopókás kupakot kell rátenni és kész. Vagy ivózsák, decathlonban van olcsóért.

vendég
    Regisztrált
    2011-01-28
    Üzenet
    111

Alapbeállítás

Van esetleg valakinek 6,7 cm átmérőjű kulacs-kupakja, amit nem használ és nekem adná?
    Letört a Bianchi kulacsom szopókája, és a többi kulacsom kupakja mind más méretű...

törzsvendég zscs avatarja
    Regisztrált
    2010-09-13
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    998

Alapbeállítás

Egy érdekesség. Jó három éve (vagy négy?) nyúzom ezt a Hervisben vásárolt, korábban gagyinak titulált kulacstartót. Egyre jobban meggyőz, mégsem annyira tré cucc ez. Mindemellett mindössze 25g, a 0,7 l-es kulacsokat tartja szépen, egyszer sem esett ki belőle kulacs, sem a régi KTM merevfarúmon, sem a fully-n. Lehet még vajon kapni ezt? Szerintem vennék egy másodikat, ha igen.

törzsvendég simon23 avatarja
    Regisztrált
    2010-04-09
    Lakhely
    Zsámbék
    Üzenet
    366

Alapbeállítás

Ahoj!
    Tudna valaki abban segíteni, miként lehet egy kulacstartót rögzíteni a vázra ha nincs csavarszem ahova fel lehet csavarozni? A nejemnek van egy Merida CW bringája és olyan f@..ul van megoldva a kulacstartó rögzítése, (a szűk alsó és felső vázcső között), hogy alig lehet kicibálni a kulacsot onnan, nem lehet csak kis méretűt betenni, a nagyobb nem fér el, és ha az autó csomagtartójára akarom felerősíteni, akkor le kell szednem mert a Thule karja nem fér a vázhoz. Szóval csak ennyire macerás. Azt gondoltam, a felső vázcsőre rögzíteném, de nem találok kézzelfogható megoldást. Az igazi az lenne ha kifúrnám a csövet és tudnék olyan menetes hüvelyt belerögzíteni amilyen a gyári, de hiába kutatok nem találok.
    thx!
    MERIDA Crossway TFS 100D XT Edition/ Road Race Lite 905

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.865

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: zscs Üzenet megjelenítése
    Egy érdekesség. Jó három éve (vagy négy?) nyúzom ezt a Hervisben vásárolt, korábban gagyinak titulált kulacstartót. Egyre jobban meggyőz, mégsem annyira tré cucc ez. Mindemellett mindössze 25g, a 0,7 l-es kulacsokat tartja szépen, egyszer sem esett ki belőle kulacs, sem a régi KTM merevfarúmon, sem a fully-n. Lehet még vajon kapni ezt? Szerintem vennék egy másodikat, ha igen.
    ebayrol 6 millio felet. nekem a speci kulacstartoi jonnek be - a bringahoz kaptam, es nem gondoltam volna, hogy ekkora difi lehet kulacstarto es kulacstarto kozott. nagyon jol tartja a kulacsot, es sokkal konnyebb kivenni belole es visszarakni, mint akarmelyikbol, amit eddig neztem. azota mindig hasonlo kialakitasut keresek. a "szaja" nyitottabb, belul pedig kis dudorok vannak, azon fekszik fel, ezert konnyebb mozgatni. a nyakon gumi rogziti.

specialized rib cage - Google keresés

törzsvendég löpapp avatarja
    Regisztrált
    2007-06-06
    Lakhely
    Törökbálint
    Üzenet
    354

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: simon23 Üzenet megjelenítése
    Ahoj!
    Tudna valaki abban segíteni, miként lehet egy kulacstartót rögzíteni a vázra ha nincs csavarszem ahova fel lehet csavarozni? A nejemnek van egy Merida CW bringája és olyan f@..ul van megoldva a kulacstartó rögzítése, (a szűk alsó és felső vázcső között), hogy alig lehet kicibálni a kulacsot onnan, nem lehet csak kis méretűt betenni, a nagyobb nem fér el, és ha az autó csomagtartójára akarom felerősíteni, akkor le kell szednem mert a Thule karja nem fér a vázhoz. Szóval csak ennyire macerás. Azt gondoltam, a felső vázcsőre rögzíteném, de nem találok kézzelfogható megoldást. Az igazi az lenne ha kifúrnám a csövet és tudnék olyan menetes hüvelyt belerögzíteni amilyen a gyári, de hiába kutatok nem találok.
    thx!
    A Zefalnak van egy Gizmo nevezetű kütyüje.Több méretben kapható, váztól függően.Vagy teheted a kormányra ill. a nycsőre is a tartót.

bentlakó Dante avatarja
    Regisztrált
    2001-06-10
    Lakhely
    dolgozom...>-(
    Üzenet
    6.807

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: simon23 Üzenet megjelenítése
    Ahoj!
    thx!
    Simán lehet kábelkötegelővel (azért ne 1 mm-essel) rögzíteni, nekem az egész szezonban így volt fenn a második kulacstartóm.
    With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
    GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

törzsvendég zscs avatarja
    Regisztrált
    2010-09-13
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    998

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: arn Üzenet megjelenítése
    ebayrol 6 millio felet. nekem a speci kulacstartoi jonnek be - a bringahoz kaptam, es nem gondoltam volna, hogy ekkora difi lehet kulacstarto es kulacstarto kozott. nagyon jol tartja a kulacsot, es sokkal konnyebb kivenni belole es visszarakni, mint akarmelyikbol, amit eddig neztem. azota mindig hasonlo kialakitasut keresek. a "szaja" nyitottabb, belul pedig kis dudorok vannak, azon fekszik fel, ezert konnyebb mozgatni. a nyakon gumi rogziti.

specialized rib cage - Google keresés
    Na jó, de ez 24 gramm, karbon, bírja az mtb-felhasználást és emellett 'ócó' volt. Néztem az árakat, nem tudom, 2-3e Ft-ért hol kapnék akár csak hasonlót is. No benézek egyszer a H-be, ha arra járok, pedig elvből nem szoktam oda bemenni. :-)

Regisztrált
    2010-04-09
    Lakhely
    Zsámbék
    Üzenet
    366

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Dante Üzenet megjelenítése
    Simán lehet kábelkötegelővel (azért ne 1 mm-essel) rögzíteni, nekem az egész szezonban így volt fenn a második kulacstartóm.
    ...hát az elég parasztos megoldás (bocs, de ezzel már bepróbálkoztam, hogy rövidre zárjam) tudod, nőnek kell! :-)

Idézet Eredeti szerző: löpapp Üzenet megjelenítése
    A Zefalnak van egy Gizmo nevezetű kütyüje.Több méretben kapható, váztól függően.Vagy teheted a kormányra ill. a nycsőre is a tartót.
    THX!! Utánapörgetek.
    Legutóbb andris módosította; 2012-02-08 - 18:05. Megjegyzés: Legközelebb kérlek használd a "Többszörös idézethez" gombot!

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.865

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: zscs Üzenet megjelenítése
    Na jó, de ez 24 gramm, karbon, bírja az mtb-felhasználást és emellett 'ócó' volt. Néztem az árakat, nem tudom, 2-3e Ft-ért hol kapnék akár csak hasonlót is. No benézek egyszer a H-be, ha arra járok, pedig elvből nem szoktam oda bemenni. :-)
    az a +14g nem vag foldhoz karbonban meg konnyebb.

de ha ilyet akarsz, 7-8 fontert kapsz.
    Legutóbb arn módosította; 2012-02-08 - 17:57.

Regisztrált
    2010-04-09
    Lakhely
    Zsámbék
    Üzenet
    366

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: ivancso.isti Üzenet megjelenítése
    Van esetleg valakinek 6,7 cm átmérőjű kulacs-kupakja, amit nem használ és nekem adná?
    Letört a Bianchi kulacsom szopókája, és a többi kulacsom kupakja mind más méretű...
    találtam egyet

Regisztrált
    2010-04-09
    Lakhely
    Zsámbék
    Üzenet
    366

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: ivancso.isti Üzenet megjelenítése
    naaaa, nem köll?? Lomizok és kuka lesz a vége a szép ződ kupakos Biancsinak.

vendég BluElefantino avatarja
    Regisztrált
    2012-03-31
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    137

Alapbeállítás

A kerékpáros táskámba szeretnék venni víztasakot az lenne a kérdés hogy a decathlonban van 2 literes 2390Ft-ért ez jó ár vagy van valahol olcsóbban is?
    Decathlon - kemping- és túrafelszerelés folyadékpótlás - italtartók vízlencse QUECHUA - Forclaz vizestasak, 2 l QUECHUA - vízpótláshoz túrázóknak, megállás nélkül.

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.865

Alapbeállítás

jo ar... ennel olcsobban szvsz nem kapsz.

fórumfüggő zeezoltano avatarja
    Regisztrált
    2008-05-30
    Lakhely
    Gyál
    Üzenet
    4.436

Alapbeállítás

Ráadásul jó is 4. éve nyúzom.
    Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
    Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Oldal 7 / 7 elsőelső ... 567

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •